Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie czekam w poczekalni do dentysty :-) ciekawie co mi powie ciekawegoDziewuszki Brzuszki!
Witam Was sprzed kominka.
Przydałby sie jeszcze tylko kieliszek dobrego wina tudzież grzańca. [emoji1]
Ajajajjj no dziewczyny co Wam moge napisac! Lubilam w ten sposob sie odprezyc. Po calym tygodniu. A czasami mam ochote sie napierdzielić tylko dlatego, ze cos lub ktos mnie wkur...i chce miec to wszystko w d...e, a na trzezwo nie potrafie [emoji38] haha
Teraz jasne jest, ze trzeba to czyms zastapic. Po piwach free mam mega gastrofaze na toalecie. Pije wiec sok w kieliszku (glownie w towarzystwie). [emoji1]
W lato bedzie mi z kolei brakowalo zimnego piwa z cytryna.
Przyjdzie czas to sie do tego wroci! Do tatarka i serow plesniowych tez [emoji7]
Zeżałam niczym pasibrzuch 2 paczki dzis[emoji28]
3 paczek czeka...[emoji1]
Czeka mnie wizyta u dentysty! Wiadomo, ze jak Agatka nie pojdzie przed ciaza dokonczyc tego co zaczela to to wroci z podwojna sila[emoji1] zęby mam ladne, ale jeden zabek zaniedbalam i troche pobolewa. No coz! Lecimy z tym koksem!
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyżby orzechówka z mlekiem? U nas na studiach się na to "Monte" mówiłoW zeszłym roku moja kuzynka przedstawiła mi nowego drinka na chłodne wieczory o nazwie Ciepła KrowaMatko...w 2 minuty byłam gorąca od stóp do głów chociaż mam tendencję do lodowatych kończyn. Teraz też chętnie bym się napiła... lecz żubrówka orzechowa odpada a bez tego ani rusz
![]()