Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana no wzruszający widok!!! <3 też mam Lenkę nagraną 7 lat temu z brzucha i mikołaja też będę nagrywać jak tylko będzie widaćPozdrowienia od Zosi
taaak witam się i ja z nad kubka kawyKasiulka - ekstra!!!
Uprzedzilas mnie, bo mialam tez wrzucic linka Sroka o ;-), ale mi umknelo...
Aaa dzien bez kawy, dzien stracony - jestem fanatykiem, jak tylko przeszly mi mdlosci od razu sie rzucilam na kubek malej bialej![]()
![]()
dziękuję za kciukiWitam sie i ja,
Morela - [emoji110][emoji110]
Katanka - Ty też dzisiaj wizytujesz? Jak tak to [emoji110][emoji110]
Linoone - oby wyniki badań były dobre [emoji5][emoji110]
Pola - no to w trójkę wychowujemy po 2 księżniczki - a Sylver będzie miała układ 2 księżniczek i księcia [emoji6]. Tez fajnie [emoji106][emoji3]
Integral - mój chłop też mi grozi, że zaraz po porodzie atakuje mnie na Syna [emoji1][emoji1][emoji1]. Klocilam się z nim już o to, nawet wczoraj gin mówił, że on nie składa jeszcze broni, i sprobuje zawalczyć o Syna, gin powiedziała, że ok - ale jak sie dowiedziała, że on chce zaraz po porodzie na nowo mnie urządzić, powiedziała, że... "zabilaby chłopa ...i każdy sąd by ją uniewinnil [emoji1]".
Co do farbowania, to ja za tydzień 3 raz w trakcie ciąży poddaje się temu zabiegowi w salonie fryzjerskim. Pytałam i gin i fryzjerke i obie nie widzą zastrzeżeń [emoji6]
Karuzela - mamy i Olusia wśród przyjaciół i Olivierow/Oliwierow/Oliwerow - fantastyczni chłopcy. Tez mi się podobają te imiona [emoji106].
Jakub natomiast to ponadczasowe imię, Mateusz w sumie też - ale z racji częstotliwości występowania u Rodziny i znajomych - nie zdecydowałabym się na nie [emoji6]
Będzie dobrze [emoji5]Aga - tak, ja dzis wizytuje ;-)
Tak jak Morela ok 14 :-)
dzieki za wszystkie kciuki, stres jak zawsze jest...
Aga to maz sie nie poddaje!? ;-) Bedzie ostro walczyl - no, tak, do trzech razy sztuka:-)