pumelova
Fanka BB :)
Katja nie jest mi lepiej dlatego że masz gorzej. Współczuję Ci bo nie wyobrażam sobie tak permamentnie się nie wysypiac..
Moja zasypia na cycu i ja odkładam. Czasem się budzi na drugiego i potem śpi.
Misia mi się te wszystkie minki zgadzaja[emoji23] Agatka się uśmiecha przy jedzeniu (w sensie że przerywa żeby się do mnie usmiechnac) chyba dopiero od 2 tygodni. Cudowne to jest [emoji173]
Ola W w koncu na czystą pupę najlepiej[emoji106][emoji16]
Abed oby Cię nie rozłożyło!
Kasia 831 na pewno jej się spodoba stała pora:*
Fajna grafika od hafiji, do zapisaniaw telefonie
Link do: Do pobrania | Hafija.pl
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja zasypia na cycu i ja odkładam. Czasem się budzi na drugiego i potem śpi.
Misia mi się te wszystkie minki zgadzaja[emoji23] Agatka się uśmiecha przy jedzeniu (w sensie że przerywa żeby się do mnie usmiechnac) chyba dopiero od 2 tygodni. Cudowne to jest [emoji173]
Ola W w koncu na czystą pupę najlepiej[emoji106][emoji16]
Abed oby Cię nie rozłożyło!
Kasia 831 na pewno jej się spodoba stała pora:*
Fajna grafika od hafiji, do zapisaniaw telefonie
Link do: Do pobrania | Hafija.pl
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba nigdy na stałe nie mija. O 21 daje L butlę i go bujam tak do odbekania. Wczoraj usnął w sekundę , a czasem trwa to 2 h. Gdy po odłożeniu do łóżeczka się obudzi to daję smoka. Teraz zjadł i ziewa i ogląda.
był ryk jak na kolkę ale nie kolka tylko walka ze spaniem. brzuszek miękki, nie bolał, najedzona, wykupkana, wybawiona a jak tylko się zorientowała że spanie ją łamie, zaczynała sie drzeć jakby ją ze skóry obdzierali
i tak średnio 30 min ryku z fioletowieniem na twarzy ale właśnie od wczoraj zasypia w momencie czy w wózeczku czy w łózeczku i na rękach. tak po prostu...nie wiem czy ją coś bolało i przeszło...hmm ale widzę, że nie tylko u nas pojawił się problem z zasypianiem. i mam nadzieję, że to już nie powróci bo to jakis dramat był