arona
Fanka BB :)
u mnie podobnie , doskonale rozumiem ...Ja mieszkan 20 km od większego miasta a od mniejszego 4 km ale tu tylko fast foody i bar jeden ale od nich bym nigdy w życiu nie zjadła bo wiem kto gotuje ;/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie podobnie , doskonale rozumiem ...Ja mieszkan 20 km od większego miasta a od mniejszego 4 km ale tu tylko fast foody i bar jeden ale od nich bym nigdy w życiu nie zjadła bo wiem kto gotuje ;/
Mam dokładnie to samo... tyle miałam w planach nadrobić seriali i książek a przez pierwsze trzy miesiące ciąży jak musiałam leżeć nawet nie chciałam na nie patrzeć... głowa i tak była gdzie indziej więc było to bez sensu... a teraz dalej mi się nie chcę bo jestem leniem i tylko bym spała [emoji2]Dzien dobry wszystkim
wczoraj wieczorem wystraszyl mnie bol brzucha, wiec dzis moze bede grzeczniej znosic przymusowe uziemienie, wazne ,ze nie urodzilam ,wazne ,ze jestem w domu !
Pomyslec, ze kiedys marzylam by moc tak sobie lezec i nie myslec o garach kurzu i innych atrakcjach
Czytac ksiazki,ogladac flmy itp ... wczoraj czytam ksiazke i nie wiem o czym, pol filmu i nie wiem o co chodzizgabczenie mozgu postepujace ... mam nadzieje, ze przejdzie zaraz po porodzie bo dziecko gdzies zostawie
![]()
Ale już wymyśliłam na szybkou mnie podobnie , doskonale rozumiem ...
To już jutro? Wspaniałej pogody i niezapomnianej imprezy.Tak ciasto ogarnięte, zamówiłam tylko do siebie do pracy bo M stwierdził że nie bierze a wczoraj wraca do domu i mi oświadcza, że jednak im zawiezieno normalnie szok i dziś będzie musiał na szybko coś kupić, mam nadzieje że coś znajdzie [emoji14] bielizna kupiona tylko nie miałam nawet kiedy fotki zrobić na sobie. Kolor na żywo to taki brudny róż z delikatnym fioletem. Dziś jeszcze muszę ogarnąć kwiatki bo sobie ubzdurałam że chce sama zrobić bukiet na mikrofonie florystycznym [emoji14] No i jadę do pracy z ciastem i szczerze to chciałabym mieć to już z głowy [emoji14] gardło boli mniej ale ktar został, ratuje się kroplami i inhalacja
![]()
Mnie dziś od rana znów brzuch boli [emoji20]Dzien dobry wszystkim
wczoraj wieczorem wystraszyl mnie bol brzucha, wiec dzis moze bede grzeczniej znosic przymusowe uziemienie, wazne ,ze nie urodzilam ,wazne ,ze jestem w domu !
Pomyslec, ze kiedys marzylam by moc tak sobie lezec i nie myslec o garach kurzu i innych atrakcjach
Czytac ksiazki,ogladac flmy itp ... wczoraj czytam ksiazke i nie wiem o czym, pol filmu i nie wiem o co chodzizgabczenie mozgu postepujace ... mam nadzieje, ze przejdzie zaraz po porodzie bo dziecko gdzies zostawie
![]()
Tak i znów zapowiada się upalny dzień [emoji16]Hej, postaram się powoli nadrabiaćczuję się trochę lepiej, syn dzisiaj nareszcie idzie do żłobka, więc będę mogła trochę odsapnąć i popracować. Mam nadzieję, że u Was też słonko świeci.