reklama

dirtycriminal
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach u mnie dziś spadek nastroju, wieczorem zabieram się za gotowanie dopiero
 u mnie dziś spadek nastroju, wieczorem zabieram się za gotowanie dopiero  jak na razie kanapa nie chce puścić
 jak na razie kanapa nie chce puścić 

Światełko0
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć filmDziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
 nic innego nie robię
 nic innego nie robię  w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa
 w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa  a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę
 a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę 
Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć filmnic innego nie robię
w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa
a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę

U nas podobnie, dlatego na szczęście tylko ciasta do mnie należą
 No i ogarnąć trochę chałupę, ale jakoś się nie chceeeee…
 No i ogarnąć trochę chałupę, ale jakoś się nie chceeeee…Wczoraj byłam na wizycie u drugiego lekarza i potwierdził.@agnes0 i jak sytuacja u Ciebie?
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju
 trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami
 trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami 

Ostatnia edycja: 

Światełko0
Zaangażowana w BB
Ehh.. dobrze, że masz wsparcie lekarzy. Dziękujemy za piękne słowa. Dużo siły dla Ciebie. Trzymaj się ❤Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokojutrzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami

Anuszka272
Moderator
Wzajemnie Kochana i dla wszystkich oczywiście również Zdrowych i Spokojnych ŚwiatDziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego najpiękniejszego w te świętaabyśmy następne spędziły je już w powiększonym gronie . Dużo wiary i nadziei ze wszystko będzie dobrze
życzę wam - nam spokojnych ciąż , bez leku i ciągłego niepokoju
Życzę świąt spędzonych w rodzinnym gronie
wszystkiego dobrego dla was
Mam nadzieję że już teraz każda wizyta będzie przynosić same dobre wiadomości

Ja właśnie zakończyłam witam sprzątania i biorę się za pieczenie... Na szczęście nigdy dużo nie szykuje na święta więc spokojnie dziś i jutro się obrobieDziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Trzymaj się jakośWczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokojutrzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami

Anuszka272
Moderator
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty  i czekam na fotorelację
 i czekam na fotorelację  my mieliśmy jutro powiedzieć córce i rodzicom ale jakoś oboje z mężem mamy jakieś obawy
 my mieliśmy jutro powiedzieć córce i rodzicom ale jakoś oboje z mężem mamy jakieś obawy

i czekam na fotorelację
 i czekam na fotorelację  my mieliśmy jutro powiedzieć córce i rodzicom ale jakoś oboje z mężem mamy jakieś obawy
 my mieliśmy jutro powiedzieć córce i rodzicom ale jakoś oboje z mężem mamy jakieś obawyreklama

Ja w tym roku zrobiłam jedne ciastka i upiekłam 1 ciasto i jestem wykończonaDziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
 w poprzednich latach robiłam 10 rodzajów.
 w poprzednich latach robiłam 10 rodzajów.Na szczęście posprząta mąż. Na wigilię jedziemy do rodziców więc nic nie muszę robić. Ale w święta mamy gości. Nie wiem skąd wezmę na to sily