reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Dobry wieczór:) dzisiaj po morfologii miła wiadomość glukoza 71, cała reszta rownież w normie oczywiście na to ze na grupę krwi, rozyczke i inne czeka się dłużej nie wpadłam więc Pani doktor dam częściowe wyniki a resztę dośle:) jutro badanie o 11, a na 12 prenatalne cykam leciutko ale już nie mogę się doczekać:))

iiii chyba wjedzie maczek w nagrodę🤩

Dobry wieczór:) dzisiaj po morfologii miła wiadomość glukoza 71, cała reszta rownież w normie oczywiście na to ze na grupę krwi, rozyczke i inne czeka się dłużej nie wpadłam więc Pani doktor dam częściowe wyniki a resztę dośle:) jutro badanie o 11, a na 12 prenatalne cykam leciutko ale już nie mogę się doczekać:))

O właśnie, mam mieć wyniki na 18.12 na wizytę i zastanawiam się kiedy iść żeby już były. Mój gin z kolei nie zleca różyczki, bo każdy był na nią szczepiony. Przy 1 dziecku inna ginekolog mi zlecała i miałam dużo przeciwciał. Teraz z kolei boję się cytomegalia, aż mi się śni po nocach 😞

Jeju jak ja bym chciała taką glukozę 🤩

Jest już 2,5cm człowieczka 💕 uspokoiłam się, po wyjęciu wziernika było trochę zabarwionego śluzu, ale lekarz mnie uspokoił bo zauważył jakieś pozostałości po małym krwiaczku.
Jednak popełniłam błąd bo to była wizyta na NFZ i już mi założył kartę ciąży, wpisał do KOC’u, skierowanie na prenatalne jak z tego wybrnąć ?🙈 czytam ze 2 lekarzy na NFZ nie może prowadzić ciąży, a powiem wam że ten lekarz wywarł na mnie pozytywniejsze wrażenie niż pierwszy wybrany prowadzący
Chodzisz do lekarza w ostrowie ?

A ja dziewczyny byłam wczoraj w pracy i szefowa do mnie że nie wzięłam w tym roku gruszy ,bo niedawno wróciłam po wychowawczym i się zapytała czy nie chce skorzystać z tego. Od dziś jestem dwa tygodnie na urlopie 🤩 wzięłam się za porządki świąteczne,odgruzowałam wejście na strych,a co tam było to szok jutro okna i dwa pokoje, małego o 8do żłobka bo z nim to nie ma opcji cokolwiek zrobić.

reklama
Ja po wizycie, 8+1 i wszystko w porządku. Ale potem prosto od lekarza pojechałam do sklepu i do apteki i panie w aptece musiały mnie cucić bo zasłabłam.
Nie mogę w ciąży stać w kolejkach ani robić większych zakupów bo zaraz mi się słabo robi. A że brzucha nie mam to ludzie nie przepuszczą w kolejce tylko się gapią… Zobacz załącznik IMG_8253.jpeg

Do góry