reklama
pabla27
Fanka BB :)
Oj, kiepska pogoda dzisiaj, ja od rana po klepach latałam bo żyrandol musiałam jeszcze dokupić do domku, zachaczyłam na moment o pracę i teraz odpoczywam w domku. Ale jakoś tak niezbyt ciekawie się dzis czuje, wciaz mi nie dobrze
Mi też zaczynaja puchnąć ale tylko palce u rąk, obrączkę zakładam tylko na moment, potem musze ją zdejmować. Ach, te zakupy dzieciowe - kasy idzie jak woda, też mam wrażenie że połowy conajmniej jeszcze brak a ja już wydałam kupę kasy...no ale cóż.
Heksa, trzymaj się, będzie dobrze.
Ja usg mam 2 czerwca a 9 czerwca wizyta u ginki.

Mi też zaczynaja puchnąć ale tylko palce u rąk, obrączkę zakładam tylko na moment, potem musze ją zdejmować. Ach, te zakupy dzieciowe - kasy idzie jak woda, też mam wrażenie że połowy conajmniej jeszcze brak a ja już wydałam kupę kasy...no ale cóż. Heksa, trzymaj się, będzie dobrze.
Ja usg mam 2 czerwca a 9 czerwca wizyta u ginki.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla: zdejmuj obrączkę póki możesz! Ja też wkładałam i zdejmowałam, aż włożyłam o jeden raz za dużo i teraz już nie ma szans na zdjęcie....mąż uradowany, że się go nie wyprę, ja nieco mniej, bo wizja cięcia obrączki mnie nie cieszy
Właśnie wróciłam z przeglądu pieluch i widziałam kolejną promocję, tym razem w Albercie, praktycznie wszystkie Pampersy i Belle są tańsze
Niestety pampersów najmniejszych tych z wycięciem akurat nie ma; Huggies z wycięciem nie znalazłam żadnych, oglądałam też Rossmanowskie i są fajne, gdzieś czytałam też że dobre, mimo że tanie, ale też bez wycięcia

Właśnie wróciłam z przeglądu pieluch i widziałam kolejną promocję, tym razem w Albercie, praktycznie wszystkie Pampersy i Belle są tańsze

KATE23
Lipcowa Mama:)
tak szczerze to pieluszkach można by długo dyskutować i to, że jakieś są tańsze i nie markowe nie znaczy,że są gorsze:-) prawie wszystkie moje znajome używają pieluszek Pampers bo uważają, że są najlepsze i przede wszystkim mają swoją renomę - z tym że kupują je hurtowo żeby było taniej bo wiadomo, promocja raz jest a raz jej nie ma, a Dziecko pieluchy musi mieć;-) z kolei moja Bratowa i jedna sąsiadka używają nieoryginalnych pieluszek taka fioletowa seria wyprodukowana przez Tesco i są bardzo zadowolone:-) dużo tańsze i wyglądają identycznie jak Pampresy
sama na razie planuję używać Pampersów, ale co będzie później się okaże
dużo spraw niestety zależy od tych cholernych pieniędzy
sama na razie planuję używać Pampersów, ale co będzie później się okaże
dużo spraw niestety zależy od tych cholernych pieniędzy
pabla27
No ja też myślę o pampersach, przynajmniej na początek,zobaczymy co dalej będzie. Muszę się zaopatrzyć jeszcze w te ceratki do łóżeczka, linomag ...nie wiem co jeszcze. Do kąpieli mam Oilatum i tylko tego zamierzam używać na początek, bez balsamów. Myśle tylko o kremie z filtrem, bo to w koncu lato będzie to trzeba małą czymś zabezpieczyć przed tym słoneczkiem.
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Heksa głowka do góry, myśl pozytywnie, napewno będzie ok.
to widze, że z tym puchnięciem nie jestem sama. Ja tez zrobiłam taki błąd z obrączką i teraz za cholere nie chce zejść.
Kamu u Sylci ok, martwiła sie ostatnio, bo jej synek na USg był troche mniejszy, ale zdrowy jest i juz się nie martwi. Generalnie to uczy swoją córeczke jeździć na rowerku i przymierza się do malowania mieszkanka.
to widze, że z tym puchnięciem nie jestem sama. Ja tez zrobiłam taki błąd z obrączką i teraz za cholere nie chce zejść.
Kamu u Sylci ok, martwiła sie ostatnio, bo jej synek na USg był troche mniejszy, ale zdrowy jest i juz się nie martwi. Generalnie to uczy swoją córeczke jeździć na rowerku i przymierza się do malowania mieszkanka.
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Mamusiasynusia dzięki. Tak u mnie wszystko ok, ale rzadko piszę, jest ładna pogoda to korzystamy z Olką i jesteśmy prawie cały dzień na podwórku.A wieczorem to nie mam siły, więc tylko podczytuję co u Was.
Mój maluszek jest mniejszy o ok 2 tygodnie, ale w granicach normy. I najprawdopodobniej będzie cc między 14 a 20 lipca.
Mój maluszek jest mniejszy o ok 2 tygodnie, ale w granicach normy. I najprawdopodobniej będzie cc między 14 a 20 lipca.
pabla27
Sylcia - to zupełnie tak jak u mnie, też na każdym usg wycodzi różnica około 14 dni że mała jest mniejsza niż termin z OM. Ale ja to przyjmuję ze spokojem, bo akurat wiem, że miałam duży poślizg z owu i termin z OM jest źle wyliczony. Chociaż moja ginka uparcie mi wpisuje ten z OM, i tak naprawdę nie wiem jak w szpitalu taką sytuację traktują, muszę uzgodnić z położną kiedy ja powinnam się ewentualnie do szpitala zgłosić jak juz będzie po terminie, tak żeby dzidziuś nie był za duzo przenoszony. Chyba że moja ginka na ostatniej wizycie coś w końcu ustali. W szpitalu w którym chcę rodzić połozna mówiła ,ze na hospitalizację przyjmują 7 dni po terminie, czyli u mnie to byłby około 6 lipca, co w zasadzie wg moich wyliczeń wychodzi na 38-39 tydzień....no nic...zobaczymy, na zapas się nie będę martwić. Spotkanie z położną mam 27 maja, to jeszcze jej się podpytam co i jak..
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Pabla to sytuacja rzeczywiście podobna, z tym że mój maluch na początku był zawsze o tydzień starszy niż OM, a po 20 tygodniu coś się stało i zmalał, nie wiem jak to określić
Heksa dużo zdrówka, i mam nadzieję że dotrwasz w 2 paku tak długo jak ty chcesz.
Heksa dużo zdrówka, i mam nadzieję że dotrwasz w 2 paku tak długo jak ty chcesz.
reklama
heksa trzymaj sie jak do tej pory i uwierz ze moze byc wszystko ok
kamu- kurcze juz nie wiem co robic , kolezanka rodzila 1,5 miesiaca temu wlasnie na raciborskiej i nie chodzila na szkole rodzenia , zaswiadczenia nie miala a partner przecinal pepowine
chyba ze cos kreci nie wiem
druga znajoma rodzila ale w Bytomiu i tez bez szkoly rodzenia
co do oilatum to tez chyba kupie jak tak zachwalacie bo teraz mam płyn do kapieli ale z serii AA mama teraphy wiec nie wiem czy jets dobry

kamu- kurcze juz nie wiem co robic , kolezanka rodzila 1,5 miesiaca temu wlasnie na raciborskiej i nie chodzila na szkole rodzenia , zaswiadczenia nie miala a partner przecinal pepowine
chyba ze cos kreci nie wiem
druga znajoma rodzila ale w Bytomiu i tez bez szkoly rodzenia
co do oilatum to tez chyba kupie jak tak zachwalacie bo teraz mam płyn do kapieli ale z serii AA mama teraphy wiec nie wiem czy jets dobry