reklama
rudka też radzę się wstrzymać z karmieniem, przychylam się do zdania madzi!
a ja troszkę tu nie zaglądałam ale była moja mamuśka i nadrabiałyśmy czas, niestety już pojechała, ale jeszcze za tydzień ma przyjechać na kilka dni:-)
u nas nocki spokojne, mała w miarę przesypia , sama usypia i nie marudzi, tylko jak się budzi to straaasznie stęka, aż bordowa na twarzy się robi i po tym jest kilka bączków albo kupka:-)
a ja troszkę tu nie zaglądałam ale była moja mamuśka i nadrabiałyśmy czas, niestety już pojechała, ale jeszcze za tydzień ma przyjechać na kilka dni:-)
u nas nocki spokojne, mała w miarę przesypia , sama usypia i nie marudzi, tylko jak się budzi to straaasznie stęka, aż bordowa na twarzy się robi i po tym jest kilka bączków albo kupka:-)
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
no u mnie/Wiktora jakos brzuszek tez sie uspokoil(odpukac).tylko nadal nie wrocil do tego co bylo przez piewrsze 2 tyg(spania w nocy jak wtedy):-(
hmm a ja niedlugo remont w domciu bede miala- wybijanie drzwi do tesciow
, bo Nata bedzie miala tam swoj pokoj, no i nowe meble do "salonu" chcemy kupic.
moze wreszcie to mieszkanko bedzie mialo jako taki wyglad...a kto wie byc moze uda sie mezysia na malowanie tez namowic hihihi
;-)
hmm a ja niedlugo remont w domciu bede miala- wybijanie drzwi do tesciow
, bo Nata bedzie miala tam swoj pokoj, no i nowe meble do "salonu" chcemy kupic.moze wreszcie to mieszkanko bedzie mialo jako taki wyglad...a kto wie byc moze uda sie mezysia na malowanie tez namowic hihihi
;-)kociata
Mamy lipcowe'08
rudka, popieram dziewczyny, lepiej odciagac, bo nie wiadomo jak malenstwo zareaguje na ten nawoz... tylko jak dlugo? Pamietam, ze mnie po narkozie w szpitalu dwa lata temu (po moim drugim zabiegu czyszczeniu macicy) lekarze zalecili 2 karmienia odciagnac i wylac, wiec karmilam Maxa zapasami mleczka z zamrazarki. Gdybym nie miala zapasow odciagnietego mleka, to dawalabym sztuczne. Teraz np. jeszcze ani razu nie odciagalam i Victoria generalnie nie ma doczynienia z butelka... nie chce ciagnac z butli herbatki (a mamy niezle upaly, dzisiaj ma byc 35 stopni), wiec u mnie to bylby chyba duzy problem jakbym nie mogla karmic... chociaz moze z glodu zaczelaby ciagnac mieszanke jak kiedys raz na samym poczatku, gdy mojego mleczka jej nie starczalo.
magdzik_w, chyba normalnie a aptekach w PL nie dostaniesz SABu, podobno gdzies w internecie mozna kupic, mnie przysyla rodzinka z Niemiec, ale moze juz ktoras z dziewczyn kupowala?
magdzik_w, chyba normalnie a aptekach w PL nie dostaniesz SABu, podobno gdzies w internecie mozna kupic, mnie przysyla rodzinka z Niemiec, ale moze juz ktoras z dziewczyn kupowala?
Ostatnia edycja:
Surv, jestes niesamowita w tych swoich opisach

No u mnie nocka wcale nie taka fajna, tzn. karmienie standardowo co 2 godziny a nawet krócej
Jutro na szczepienie i zobaczę, czy młoda przybrała cos na wadze przez tydzień ;-)

No u mnie nocka wcale nie taka fajna, tzn. karmienie standardowo co 2 godziny a nawet krócej
Jutro na szczepienie i zobaczę, czy młoda przybrała cos na wadze przez tydzień ;-)reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Byłam mowa o chuście którą posiada Surv.. tutaj zamieszczam link która przedstawia chustę i sposoby mocowania jej :-) Najmodniejszy sposób noszenia dziecka