Beaa studiuje pedagogike (specjalność zintegrowana edukacja wczesnoszkolna z wychowaniem przedszkolnym
) no może jestem jakimś odlutkiem ale bardzoooo chce pracować w przedszkolu nawet za takie marne grosze
zawsze mnie to kreciło. no ostatni rok , teoretycznie w czerwcu sie bronie ale nie zaczęlam jeszcze pisać pracy
bo poprostu nie mam czasu
post ty chyba kupiłas swojej małej taki leżaczek
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 do 18kg, @E@ WYS12H (460999387) - Aukcje internetowe Allegro
jak to taki to napisz czy jest fajny bo chce juz małemu cos zamówić bo tak ten zakup odwlekam a ten mi sie podoba tylko nie wiem czy sie sprawdzi.
) no może jestem jakimś odlutkiem ale bardzoooo chce pracować w przedszkolu nawet za takie marne grosze
zawsze mnie to kreciło. no ostatni rok , teoretycznie w czerwcu sie bronie ale nie zaczęlam jeszcze pisać pracy
bo poprostu nie mam czasu
post ty chyba kupiłas swojej małej taki leżaczek
LEZACZEK FISHER PRICE L0539 do 18kg, @E@ WYS12H (460999387) - Aukcje internetowe Allegro
jak to taki to napisz czy jest fajny bo chce juz małemu cos zamówić bo tak ten zakup odwlekam a ten mi sie podoba tylko nie wiem czy sie sprawdzi.

) a mężusiowi też było lepiej i pojechał.
Za to wczoraj byliśmy na zaległej imprezie pochrzcinowej i mała robiła furorę wśród nieco starszych chłopaków - zamierzamy częściej bywać w odpowiednich kręgach, mając na uwadze przewagę dziewczynek nad chłopakami w tym pokoleniu