survivor26
Mamy lipcowe'08
Tak, to 10 dag;-)Dziewczyny, pytanie z serii głupich - czy 100g drożdży to jest 10 dg drożdży??? kurna, zawsze sie gubię przy tak podanych miarach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to 10 dag;-)Dziewczyny, pytanie z serii głupich - czy 100g drożdży to jest 10 dg drożdży??? kurna, zawsze sie gubię przy tak podanych miarach![]()
Dziewczyny, pytanie z serii głupich - czy 100g drożdży to jest 10 dg drożdży??? kurna, zawsze sie gubię przy tak podanych miarach![]()

Dziewczyny, pytanie z serii głupich - czy 100g drożdży to jest 10 dg drożdży??? kurna, zawsze sie gubię przy tak podanych miarach![]()
a nie daj Boże zwróć mu tylko uwagę
to pretensje, ze on teraz pracuje (a w komp. widzę, ze siedzi na onecie albo jeszcze czymś innym) i mało tego, śmie mi zwrócić uwagę, że co ja mam do roboty- tylko dzieci wychowywać
Ale ja do grzecznych nie należę (no jak jest Kornel w domu to wtedy jestme zmuszona zejść z tonu) ale kurka oprócz jednego etatu (czyt. kura domowa) to ja k**** załatwiam inne formalności związane z naszą firmą, no ale nie tylko on ciężko pracuje (jak wcześniej wam pisałam ma jeszcze swoją firmę) Ciekawe jak bym wróciła z wychowawczego do urzędu to co by jeszcze powiedział??Bo wtedy musialby być równy podział obowiązków

jeszzce muszę z ciuchów domowych wyskoczyć i w coś sie przyodziać a mała jędza na nic mi nie pozwala
zajrzę wieczorkiemLiwcia a czemu ty musisz latać codziennie do babci(chyba coś przeoczyłam??)