reklama
Andula
Fanka BB :)
Kasia napewno cos dostaniesz M skrzetnie to ukrywa wkoncu niespodzinka musi byc
Ja bym chciala zlote kolczyki na swiete od M dostalam sliczny naszyjnik i chcialabym miec kolczyki do kompletu:-)
My dziemy na spacer do siostry, kawalek do niej mama szybkim krokiem 45 min ale pogoda ladna mozna sie przejsc i spalic poranne ciasteczka
Milego dnia!:-)

Ja bym chciala zlote kolczyki na swiete od M dostalam sliczny naszyjnik i chcialabym miec kolczyki do kompletu:-)
My dziemy na spacer do siostry, kawalek do niej mama szybkim krokiem 45 min ale pogoda ladna mozna sie przejsc i spalic poranne ciasteczka

Milego dnia!:-)
Ostatnia edycja:
pabla27
Fanka BB :)
Kasia - no chyba kupił, bo wczoraj coś chował po szafkach i zabronił mi szperać:-) ja z natury ciekawska, ale teraz silną wolę ćwiczę:-):-) obiecałam że będą niespodzianki to czekamy do wtorku cierpliwie

najpierw myślałam że może jakis talon na zabiegi u kosmetyczki mi kupił, potem że bieliznę ale chyba jednak nie to. No zobaczymy,ale ciekawość mnie zżera....
myzawsze sobie kupowalismy ustalone prezenty a odkąd młoda się urodziła to M ma jakąs lepszą inwencję twórczą, już z 2 razy zrobił mi niespodzianki i to naprawdę trafione

najpierw myślałam że może jakis talon na zabiegi u kosmetyczki mi kupił, potem że bieliznę ale chyba jednak nie to. No zobaczymy,ale ciekawość mnie zżera....
myzawsze sobie kupowalismy ustalone prezenty a odkąd młoda się urodziła to M ma jakąs lepszą inwencję twórczą, już z 2 razy zrobił mi niespodzianki i to naprawdę trafione

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
a dzisiaj u nas już standardzik. Ja dopijam kawkę a młoda się właśnie obudziła i mruczy
ale zdążyłam wszystko poczytać
gorzej z pisaniem
Madzia...my obrączki kupowaliśmy 2 tygodnie przed ślubem
i już była wizja że nie zdążymy i się kupi jakieś na odpuście

Jakoś tak nie stresowaliśmy się za bardzo...bardziej zestresowała się pani u Jubilera że późno:-):-):-) ale Kruk się sprężył i obrączki były przed czasem

Dłużej nam zajęło chodzenie za garniturem

bo ciężko coś fajnego było znaleść.
A ja zakupt wolę robić sama, tzn..robię przeglad tzn. łażę i ogladam bo z moim małzem to średnio...tzn...nic nie mówi absolutnie tylko potulnie czeka..raz na jakiś czas pyta...to już koniec?? ile jeszcze sklepów zostało??? itp....po dwóch takich wypadach stwierdziłam że mnie to nie bawi..bo już sama świadomośc że ktoś stoi nademną i czeka mnie wkurza..więc oglądam i wybieram a potem zaprowadzam go w kilka wybranych miejsc i wybieramy razem:-)
ojej Ika chyba głodna bardzo bo zaczyna smutno mruczeć. Idę do mojego puchatka:-)
ale zdążyłam wszystko poczytać

gorzej z pisaniem

Madzia...my obrączki kupowaliśmy 2 tygodnie przed ślubem

Jakoś tak nie stresowaliśmy się za bardzo...bardziej zestresowała się pani u Jubilera że późno:-):-):-) ale Kruk się sprężył i obrączki były przed czasem

Dłużej nam zajęło chodzenie za garniturem

A ja zakupt wolę robić sama, tzn..robię przeglad tzn. łażę i ogladam bo z moim małzem to średnio...tzn...nic nie mówi absolutnie tylko potulnie czeka..raz na jakiś czas pyta...to już koniec?? ile jeszcze sklepów zostało??? itp....po dwóch takich wypadach stwierdziłam że mnie to nie bawi..bo już sama świadomośc że ktoś stoi nademną i czeka mnie wkurza..więc oglądam i wybieram a potem zaprowadzam go w kilka wybranych miejsc i wybieramy razem:-)
ojej Ika chyba głodna bardzo bo zaczyna smutno mruczeć. Idę do mojego puchatka:-)
hehe to u nas garnitur juz jest,a obraczki mam nadzieje,ze zamowimy dzisiaj,bo sie juz umowilismy.Gorsza sprawa,ze te co mi sie podobaja to K niebardzo,ale wczoraj w Aparcie znalezlismy takie co nam obojgu pasuja,a dla mnie z brylancikiem:-)
,ale to nie moj pomysl,tylko o dziwo mojego narzeczonego
Jeszcze do znajomej co ma jubilera podskoczymy,ale generalnie napalilam sie na te w Aparcie,choc nie powiem w innym jubilerze calkiem podobne dwa razy taniej,ale to juz nie ten sam polysk wg mnie

Kaja super takie mieszkanko dwupoziomowe,tez bym takie chciala,ale wszyscy wokol twierdza,że za ta kase bedzie dom jak marzenie.
Pearl co do szczepien,to tydzien temu bylismy na 3 dawce na zoltaczke (wczesniejsze tez mielismy w Pl),a na pneumo i meningokoki przypominajace beda jak maly skonczy rok zgodnie z planem z UK.

Kaja super takie mieszkanko dwupoziomowe,tez bym takie chciala,ale wszyscy wokol twierdza,że za ta kase bedzie dom jak marzenie.
Pearl co do szczepien,to tydzien temu bylismy na 3 dawce na zoltaczke (wczesniejsze tez mielismy w Pl),a na pneumo i meningokoki przypominajace beda jak maly skonczy rok zgodnie z planem z UK.
agnik84
Zaangażowana w BB
Ja tez witam z rana
Ale miałam dzis nockę
Zuza od 24 tak marudziła tzn prawie płakała przez sen że miałam już dosc wstawania co 5 min
i wzięłam ja do łóżka a tu znowu się kręciła, mruczała 

Ok 3 się obudziła i do 4.30 nie spała
Oj mówie wam nieprzytomna jestem bo nie przyzwyczajona do takich nocnych akcji

Ide wypic jakąś kawke i później resztę doczytam
Ale miałam dzis nockę

Ok 3 się obudziła i do 4.30 nie spała

Oj mówie wam nieprzytomna jestem bo nie przyzwyczajona do takich nocnych akcji

Ide wypic jakąś kawke i później resztę doczytam

Witam,
Pabla cwicz silna wole,a jak tam cwiczenia brzuszkowe? Fajny prezent wybralas dla meza
Madzia juz niedlugo koniec stresow i obraczki beda na palcach a nie w sklepie
Kaja super mieszkanko Wam sie szykuje
Renia zdrowia dla dziadka
Survi oby Florka przetrwala rehabilitacje stopek
Kircym trzymam kciuki za prace, juz niedlugo koniec i bedziemy swietowac
:-)
Ja linea kupuje po 18zl 60szt, w promocji 15zl tez 60szt. Bio Cla ok 60zl 90szt
Nie stac mnie na Bio Cla
U nas tez cieplo i slonecznie a ja jeszcze na jedna nocke dzis i mam dlugi weekend

A G w nocy mnial goraczke i bolalo Go gardlo:-( poszedl do pracy ale zaraz wroci Mam nadzieje ze na weekend bedzie zdrowy.
Wiktoria sto lat
Pabla cwicz silna wole,a jak tam cwiczenia brzuszkowe? Fajny prezent wybralas dla meza

Madzia juz niedlugo koniec stresow i obraczki beda na palcach a nie w sklepie

Kaja super mieszkanko Wam sie szykuje

Renia zdrowia dla dziadka

Survi oby Florka przetrwala rehabilitacje stopek

Kircym trzymam kciuki za prace, juz niedlugo koniec i bedziemy swietowac

U nas tez cieplo i slonecznie a ja jeszcze na jedna nocke dzis i mam dlugi weekend

Wiktoria sto lat
Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochene kobitki:-)
Sporo czasu mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć
Informuję że wszystko u nas ok tylko ostatnio mieliśmy tyle spraw do załatwienia, że doba powinna trwać przynajmniej 48h
Spisaliśmy protokół u księdza a wczoraj miałam bierzmowanie, bo jakoś tak wyszło że wcześniej mnie ominęło;-)wyobraźcie sobie mnie pośród gimnazjalistów
no ale uroczystość piękna i ma już za sobą
został niecały miesiąc do ślubu
w sobotę odbieramy obrączki od złotnika mam nadzieję że ładnie zrobi
dowiedziałam się też że mój tata miał zawał o którym nawet nie wiedział że miał i wylądował w szpitalu:-(już jest ok ale oczywiście dowiedziałam się o tym ostatnia, bo niby nie chciał mnie denerwować a po tym tel to byłam bardziej wkurzona ze mi nie powiedzieli
no ale mam nadzieje że do ślubu wydobrzeje
Spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich dzieciaczków które ukończyły swoje kolejne miesiące:-)Rośnijcie zdrowo :-)
w ogóle to w ten weekend jedziemy na wieczory panieński i kawalerski do znajomych i Gabi pierwszy raz zostanie sama na noc u dziadków, mam nadzieję że będzie ok
przepraszam za taki monolog ale się nazbierało trochę...
Sporo czasu mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć

Spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich dzieciaczków które ukończyły swoje kolejne miesiące:-)Rośnijcie zdrowo :-)
w ogóle to w ten weekend jedziemy na wieczory panieński i kawalerski do znajomych i Gabi pierwszy raz zostanie sama na noc u dziadków, mam nadzieję że będzie ok

przepraszam za taki monolog ale się nazbierało trochę...