reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla, to m już Ci coś kupił? Mój pewnie nie wpadnie na pomysł, ale ja przebiegle dam mu wczesniej i głupio mu się zrobi i też może coś dostanę:-p

reklama
Kasia napewno cos dostaniesz M skrzetnie to ukrywa wkoncu niespodzinka musi byc:tak:
Ja bym chciala zlote kolczyki na swiete od M dostalam sliczny naszyjnik i chcialabym miec kolczyki do kompletu:-)
My dziemy na spacer do siostry, kawalek do niej mama szybkim krokiem 45 min ale pogoda ladna mozna sie przejsc i spalic poranne ciasteczka:zawstydzona/y:
Milego dnia!:-)

Ostatnia edycja:
Kasia - no chyba kupił, bo wczoraj coś chował po szafkach i zabronił mi szperać:-) ja z natury ciekawska, ale teraz silną wolę ćwiczę:-):-) obiecałam że będą niespodzianki to czekamy do wtorku cierpliwie:-D:-D
najpierw myślałam że może jakis talon na zabiegi u kosmetyczki mi kupił, potem że bieliznę ale chyba jednak nie to. No zobaczymy,ale ciekawość mnie zżera....
myzawsze sobie kupowalismy ustalone prezenty a odkąd młoda się urodziła to M ma jakąs lepszą inwencję twórczą, już z 2 razy zrobił mi niespodzianki i to naprawdę trafione:tak:

a dzisiaj u nas już standardzik. Ja dopijam kawkę a młoda się właśnie obudziła i mruczy
ale zdążyłam wszystko poczytać:tak:
gorzej z pisaniem:baffled:
Madzia...my obrączki kupowaliśmy 2 tygodnie przed ślubem:baffled: i już była wizja że nie zdążymy i się kupi jakieś na odpuście:-D:-D:-D:-D
Jakoś tak nie stresowaliśmy się za bardzo...bardziej zestresowała się pani u Jubilera że późno:-):-):-) ale Kruk się sprężył i obrączki były przed czasem:tak::tak:
Dłużej nam zajęło chodzenie za garniturem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo ciężko coś fajnego było znaleść.
A ja zakupt wolę robić sama, tzn..robię przeglad tzn. łażę i ogladam bo z moim małzem to średnio...tzn...nic nie mówi absolutnie tylko potulnie czeka..raz na jakiś czas pyta...to już koniec?? ile jeszcze sklepów zostało??? itp....po dwóch takich wypadach stwierdziłam że mnie to nie bawi..bo już sama świadomośc że ktoś stoi nademną i czeka mnie wkurza..więc oglądam i wybieram a potem zaprowadzam go w kilka wybranych miejsc i wybieramy razem:-)

ojej Ika chyba głodna bardzo bo zaczyna smutno mruczeć. Idę do mojego puchatka:-)

U nas też obrączki jakieś dwa tygodnie przed ślubem... ale za to garnitur w tygodniu przed :-D bo wszystkie były złe i okropne i wogóle nie leżały :-D

hehe to u nas garnitur juz jest,a obraczki mam nadzieje,ze zamowimy dzisiaj,bo sie juz umowilismy.Gorsza sprawa,ze te co mi sie podobaja to K niebardzo,ale wczoraj w Aparcie znalezlismy takie co nam obojgu pasuja,a dla mnie z brylancikiem:-):tak:,ale to nie moj pomysl,tylko o dziwo mojego narzeczonego:szok: Jeszcze do znajomej co ma jubilera podskoczymy,ale generalnie napalilam sie na te w Aparcie,choc nie powiem w innym jubilerze calkiem podobne dwa razy taniej,ale to juz nie ten sam polysk wg mnie:-D:sorry2:
Kaja super takie mieszkanko dwupoziomowe,tez bym takie chciala,ale wszyscy wokol twierdza,że za ta kase bedzie dom jak marzenie.
Pearl co do szczepien,to tydzien temu bylismy na 3 dawce na zoltaczke (wczesniejsze tez mielismy w Pl),a na pneumo i meningokoki przypominajace beda jak maly skonczy rok zgodnie z planem z UK.

Pabla, nieźle ćwiczysz silną wole;-):-D
Madzia, to trzymam kciuki, żeby udało się kupić te obrączki:tak:
Post, ale jesteście śpiochy:szok::-)

Ja tez witam z rana
Ale miałam dzis nockę :wściekła/y:Zuza od 24 tak marudziła tzn prawie płakała przez sen że miałam już dosc wstawania co 5 min:wściekła/y: i wzięłam ja do łóżka a tu znowu się kręciła, mruczała :no::no:
Ok 3 się obudziła i do 4.30 nie spała:wściekła/y::no:
Oj mówie wam nieprzytomna jestem bo nie przyzwyczajona do takich nocnych akcji :baffled::no:
Ide wypic jakąś kawke i później resztę doczytam :tak:

Witam,

Pabla cwicz silna wole,a jak tam cwiczenia brzuszkowe? Fajny prezent wybralas dla meza:tak:

Madzia juz niedlugo koniec stresow i obraczki beda na palcach a nie w sklepie:-D

Kaja
super mieszkanko Wam sie szykuje:tak:

Renia
zdrowia dla dziadka:tak:

Survi
oby Florka przetrwala rehabilitacje stopek:tak:

Kircym trzymam kciuki za prace, juz niedlugo koniec i bedziemy swietowac:-D:-):-D Ja linea kupuje po 18zl 60szt, w promocji 15zl tez 60szt. Bio Cla ok 60zl 90szt:baffled:Nie stac mnie na Bio Cla

U nas tez cieplo i slonecznie a ja jeszcze na jedna nocke dzis i mam dlugi weekend:happy2::happy2::happy2::happy2: A G w nocy mnial goraczke i bolalo Go gardlo:-( poszedl do pracy ale zaraz wroci Mam nadzieje ze na weekend bedzie zdrowy.
Wiktoria sto lat

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochene kobitki:-)
Sporo czasu mnie nie było a Wy tyle naprodukowałyście że nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć:no:Informuję że wszystko u nas ok tylko ostatnio mieliśmy tyle spraw do załatwienia, że doba powinna trwać przynajmniej 48h:dry:Spisaliśmy protokół u księdza a wczoraj miałam bierzmowanie, bo jakoś tak wyszło że wcześniej mnie ominęło;-)wyobraźcie sobie mnie pośród gimnazjalistów :baffled:no ale uroczystość piękna i ma już za sobą:tak:został niecały miesiąc do ślubu:szok:w sobotę odbieramy obrączki od złotnika mam nadzieję że ładnie zrobi:happy2:dowiedziałam się też że mój tata miał zawał o którym nawet nie wiedział że miał i wylądował w szpitalu:-(już jest ok ale oczywiście dowiedziałam się o tym ostatnia, bo niby nie chciał mnie denerwować a po tym tel to byłam bardziej wkurzona ze mi nie powiedzieli:wściekła/y:no ale mam nadzieje że do ślubu wydobrzeje

Spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich dzieciaczków które ukończyły swoje kolejne miesiące:-)Rośnijcie zdrowo :-)

w ogóle to w ten weekend jedziemy na wieczory panieński i kawalerski do znajomych i Gabi pierwszy raz zostanie sama na noc u dziadków, mam nadzieję że będzie ok:tak:

przepraszam za taki monolog ale się nazbierało trochę...

Do góry