reklama
Witam wieczorową porą
Dzieciaki śpią i niech tak będzie do rana
No właśnie - u mnie zabrakło mleka i nikomu nie chciało się iść do sklepu - wypiłam dopiero po południu u moich Rodziców
Izabelka, co zapodajesz na kaszel?
Zdrówka dla Mamy
Też tak uważam
Zdrówka dla Maciusia!
Tosika, to zaszalałaś Koleżanko!
Raz w życiu miałam takiego kaca giganta i od tego czasu nigdy nie dopuszczam do takiego "upodlenia";-) Myślałam, że zejdę. Oczywiście na imprezie bawiłam się rewelacyjnie;-)Nie ma to jak Mamusia i jej pomocna dłoń
Fredka intrygujący ten news o palmach - może jakaś fotka?

Niezły horror

Dzięki za info!
Dzieciaki śpią i niech tak będzie do rana
witam sie z wami w tradycyjny moj ulubiony sposob- z rana i z kawusia
No właśnie - u mnie zabrakło mleka i nikomu nie chciało się iść do sklepu - wypiłam dopiero po południu u moich Rodziców

Izabelka, co zapodajesz na kaszel?
Zdrówka dla Mamy

Izabelka cztyałam "Kod..." jak byłam w ciąży i jak dla mnie bardziej interesujący niż film,z resztą jak zawsze-książki super,a później jak oglądne film to lipa.
Też tak uważam

Zdrówka dla Maciusia!
Tosika, to zaszalałaś Koleżanko!
Raz w życiu miałam takiego kaca giganta i od tego czasu nigdy nie dopuszczam do takiego "upodlenia";-) Myślałam, że zejdę. Oczywiście na imprezie bawiłam się rewelacyjnie;-)Nie ma to jak Mamusia i jej pomocna dłoń
Fredka intrygujący ten news o palmach - może jakaś fotka?
Ja miałam taką starą wstretną zołze z nigdy nie ogolonymi nogami-błeeee i nigdzie nie chciało jej się nas zabierać.

Niezły horror

Surv pisała, że są już na miejscu i kwatery super.
Dzięki za info!
hej kobietki
my w Bukowinie
dziś piękny dzień - słońce, ciepło i widoki dech w piersiach zapierające
dziś zaliczyliśmy Gubałówkę, no i oczywiście basen
Tymi wyszalany nie mógł zasnąć bo tyle wrażeń:-) gadał do poduchy jak najęty;-)
mąż chce wracać jutro ale ja bym została do wtorku i po śniadanku ruszyła (praca nie zając;-)
) no ale musimy ponegocjować
mały Gracjan dziś wrócił do domku - oj jak mam ochotkę pojechać już do nich i zobaczyć maleństwo przesłodkie. Jak patrzę na jego fotki to widzę Tyma w tamtym pourodzeniowym okresie:-) i się rozmarzam
surv udanego urlopowania
Tosika super, że dobrze się bawiłaś
kic no wieekendy na studiach, w tygodniu praca - czasem będzie ciężko ale kto jak nie ty ma dać radę
idę myć głowę po basenie i coś rzucić na ruszto bo woda wyciąga
dobrej nocki
my w Bukowinie
dziś piękny dzień - słońce, ciepło i widoki dech w piersiach zapierające
dziś zaliczyliśmy Gubałówkę, no i oczywiście basen
Tymi wyszalany nie mógł zasnąć bo tyle wrażeń:-) gadał do poduchy jak najęty;-)
mąż chce wracać jutro ale ja bym została do wtorku i po śniadanku ruszyła (praca nie zając;-)
) no ale musimy ponegocjowaćmały Gracjan dziś wrócił do domku - oj jak mam ochotkę pojechać już do nich i zobaczyć maleństwo przesłodkie. Jak patrzę na jego fotki to widzę Tyma w tamtym pourodzeniowym okresie:-) i się rozmarzam

surv udanego urlopowania
Tosika super, że dobrze się bawiłaś
kic no wieekendy na studiach, w tygodniu praca - czasem będzie ciężko ale kto jak nie ty ma dać radę

idę myć głowę po basenie i coś rzucić na ruszto bo woda wyciąga
dobrej nocki
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej
melduję że żyję
nie nadrobiłam postów
i idę spać
noc...hmmm...czuję sie jak po imprezie.
Ika nam zrobiła niespodziewankę budząc się z płaczem...my oczywiście blady strach..no bo jak ona płacze to już naprawdę musi się coś dziać
..no i chyba zęby jakieś..generalnie noc upłynęła mi na tuleniu raz jednego raz drugiego..
teraz mloda z babcią a Cinek może zaśnie to się kimnę
to pa
ps. testujemy sab simplex od wieczora...zobaczymy..bo jak narazie bez większych zmian
melduję że żyję
nie nadrobiłam postów
i idę spać

noc...hmmm...czuję sie jak po imprezie.
Ika nam zrobiła niespodziewankę budząc się z płaczem...my oczywiście blady strach..no bo jak ona płacze to już naprawdę musi się coś dziać
..no i chyba zęby jakieś..generalnie noc upłynęła mi na tuleniu raz jednego raz drugiego..teraz mloda z babcią a Cinek może zaśnie to się kimnę
to pa
ps. testujemy sab simplex od wieczora...zobaczymy..bo jak narazie bez większych zmian
Post moja znajoma też daje Sab i im pomaga,wię może i u was się uda
Współczuję nocki:-(
Tosika to zaszalałaś
super,też bym gdzieś poszła,ale jak narazie wszystkie znajome dzieciate i karmiące,więc muszę trochę poczekać.No i u mnie mama by raczej nie pomogła
Ostatnio jak kaca leczyłam ,a było to jeszcze po wieczorze panieńskim w UK to K z małym latał i nas pakowal,bo na drugi dzień wyjeżdżaliśmy do Pl
Maciek dalej zasmrakany,ale tylko z jednej dziurki mu leci.Nocka też z pobudkami i wstaliśmy o 6
,zaraz młody idzie dalej w kime ,a ja za jakis obiad się zabieram,tylko co tu zrobić?
Zapotrzyłam się wczoraj w Cebion i Engystol,a w domu mam jeszcze Euphorbium i Fenistil.Wszystko poszło w ruch.
No właśnie Kasia jak dajesz te Fenistil tzn ile? mi babka w aptece powiedziała 3-8 kropli 3x dziennie,a w ulotce jest napisane ,że 10 kropli.
U nas słonecznie ,ale wichura
no i też nie wiem czy gdzies z młodym wyjść,ale raczej pokisimy sie w domu.
Współczuję nocki:-(Tosika to zaszalałaś
super,też bym gdzieś poszła,ale jak narazie wszystkie znajome dzieciate i karmiące,więc muszę trochę poczekać.No i u mnie mama by raczej nie pomogła
Ostatnio jak kaca leczyłam ,a było to jeszcze po wieczorze panieńskim w UK to K z małym latał i nas pakowal,bo na drugi dzień wyjeżdżaliśmy do Pl
Maciek dalej zasmrakany,ale tylko z jednej dziurki mu leci.Nocka też z pobudkami i wstaliśmy o 6
,zaraz młody idzie dalej w kime ,a ja za jakis obiad się zabieram,tylko co tu zrobić?Zapotrzyłam się wczoraj w Cebion i Engystol,a w domu mam jeszcze Euphorbium i Fenistil.Wszystko poszło w ruch.
No właśnie Kasia jak dajesz te Fenistil tzn ile? mi babka w aptece powiedziała 3-8 kropli 3x dziennie,a w ulotce jest napisane ,że 10 kropli.
U nas słonecznie ,ale wichura

no i też nie wiem czy gdzies z młodym wyjść,ale raczej pokisimy sie w domu.Witam,
juz po imprezce. Wczoraj nie zagladalam bo milam lekkiego kaca
Ale dalam rade i nawet bylismy odwiedzic nasza chrzesniaczke
Survi udanego urlopu.
Post mam nadzieje ze Ice wychodza zeby a nie zaczyna choroba. Trzymam kciuki za dobre dzialanie leku dla Cinka
Madzia zdrowka dla Maciusia oby katar szybko sie skonczyl
Tosika ale milas imprezke, kaca nie zazdroszcze. Ja tak jak Kasia staram sie unikac big kaca
Kic dasz rade
Mi by sie juz chyba nie chcialo uczyc
Na razie i tak nie mam na to kasy
Iza ale mialas fajnie z tym teatrem
Ja juz nie pamietam kiedy bylam
Fredka zdrowka , oby nie bylo to nic powaznego
Palmy w ogrudku fajny widok, u nas na jednym osiedlu tez maja
Haszi to mialas labe przy kompie
Kamu to fajnie ze tak sie dogadujesz z tesciami
Moja tesciowa jest oki ale czasami jej nie rozumiem
Mala dalej ma katar
Czarty tydzien bierze leki,teraz tylko jeden syrop i krople na katar. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie
Dzis ide na nocke, nie podziwiajcie mnie za nocki(Andula tez chodzi chyba na 12 godz), poprostu wiem ze musze i ide
Zycze milego dnia
juz po imprezce. Wczoraj nie zagladalam bo milam lekkiego kaca
Ale dalam rade i nawet bylismy odwiedzic nasza chrzesniaczke
Survi udanego urlopu.
Post mam nadzieje ze Ice wychodza zeby a nie zaczyna choroba. Trzymam kciuki za dobre dzialanie leku dla Cinka

Madzia zdrowka dla Maciusia oby katar szybko sie skonczyl

Tosika ale milas imprezke, kaca nie zazdroszcze. Ja tak jak Kasia staram sie unikac big kaca

Kic dasz rade
Mi by sie juz chyba nie chcialo uczyc
Na razie i tak nie mam na to kasy
Iza ale mialas fajnie z tym teatrem
Ja juz nie pamietam kiedy bylam
Fredka zdrowka , oby nie bylo to nic powaznego
Palmy w ogrudku fajny widok, u nas na jednym osiedlu tez maja
Haszi to mialas labe przy kompie

Kamu to fajnie ze tak sie dogadujesz z tesciami
Moja tesciowa jest oki ale czasami jej nie rozumiem
Mala dalej ma katar
Czarty tydzien bierze leki,teraz tylko jeden syrop i krople na katar. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie
Dzis ide na nocke, nie podziwiajcie mnie za nocki(Andula tez chodzi chyba na 12 godz), poprostu wiem ze musze i ide
Zycze milego dnia
Ja juz po pracy, ale czasu brak... sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie...potem po małego więc juz wogóle sajgon będzie
może na dwór sie wybierzemy bo pogoda nawet znośna
poodpisuje wieczorem na laptopie bo na tym kompie nie wszystkie funkcje działają :/
hejcia
ale mi dobrze - mała śpi, obiadek się gotuje (sam
) a ja sieedzę z Wami popijać kawusię i jedząc ciasteczko;-)
Madzia u nas też ciąg dalszy pięknego słoneczka z wielkaśnym wiatrem
Ja nigdy niewiem co w takiej sytuacji robić ze spacerkiem
no i zdrówka dla Macia
Ptaszyno biedulko współczuje Tobie kochana
my tu wszystkie marudzimy, bo w większości mamy jedno takie małe szkrabiątko, a Ty kochana dwa takie tyci małe
Kochana order dostaniesz jak nic
a Ice prawdopodobnie zębolki idą, albo cościk sie najadła i może brzuszek bolał?
Dorka to Ty też balowalaś?
Tylko ty z tych zdroworozsądkowych:-) nie to co Twoja koleżanka, która też trzymala fason i wydawać sie jej mogło, ze może pić i pić...i pić
Renia to przekonuj męża (a my kobiety wiemy jak to zrobić
) a co by przedłużyć urlopik, bo ja dzięki Tobie czuję się tak jakbym też była razem z Wami
a pro po mam zapytanie do dziewczyn z terenów górskich
czy nie znacie albo macie jakieś fajne namiary na pensjonat albo cuś takiego dla gromady 30osobowej? Bo moja ferajna wymyśliła, a co by wyjechać w drugi dzień świąt i do sylwestra pobrykać po górach:-) a tak na marginesie to dziewczyny Was też zapraszam do dołączenia się do nas
ale byloby fajowo

ale mi dobrze - mała śpi, obiadek się gotuje (sam
) a ja sieedzę z Wami popijać kawusię i jedząc ciasteczko;-)Madzia u nas też ciąg dalszy pięknego słoneczka z wielkaśnym wiatrem
Ja nigdy niewiem co w takiej sytuacji robić ze spacerkiem
no i zdrówka dla Macia
Ptaszyno biedulko współczuje Tobie kochana
my tu wszystkie marudzimy, bo w większości mamy jedno takie małe szkrabiątko, a Ty kochana dwa takie tyci małe
Kochana order dostaniesz jak nic
a Ice prawdopodobnie zębolki idą, albo cościk sie najadła i może brzuszek bolał?Dorka to Ty też balowalaś?
Tylko ty z tych zdroworozsądkowych:-) nie to co Twoja koleżanka, która też trzymala fason i wydawać sie jej mogło, ze może pić i pić...i pić
Renia to przekonuj męża (a my kobiety wiemy jak to zrobić
) a co by przedłużyć urlopik, bo ja dzięki Tobie czuję się tak jakbym też była razem z Wami
a pro po mam zapytanie do dziewczyn z terenów górskich
czy nie znacie albo macie jakieś fajne namiary na pensjonat albo cuś takiego dla gromady 30osobowej? Bo moja ferajna wymyśliła, a co by wyjechać w drugi dzień świąt i do sylwestra pobrykać po górach:-) a tak na marginesie to dziewczyny Was też zapraszam do dołączenia się do nas
ale byloby fajowo

Witam się i ja, siedzę w pracy i popijam ciepłą herbatkę.
Widać że wczoraj nie tylko Tosika kaca leczyła również Dorka:-)
Dziewczyny ja na kaszel podaję drosetux i jestem z tego syropu zadowolona.
Kicrym wyobrażam sobie jak cię męczą te wekendowe zjazdy na uczelni.
Renia to widać, że wyjazd udany, byłam kiedyś w Bukowinie na sylwestrze , fajnie było.
Post oby te kolki szybko przeszły, to nie zazdroszczę nocek.
A mnie już po mału przechodzi, czuję się znacznie lepiej , jednak chyba antybiotyk tu zadziałał, bo pewnie gdyby nie antybiotyk to bym dalej była chora, a tak się ta lekarka upierała , że mi już przechodzi i antybiotyk będzie nie potrzebny, widać nie miała racji
Widać że wczoraj nie tylko Tosika kaca leczyła również Dorka:-)
Dziewczyny ja na kaszel podaję drosetux i jestem z tego syropu zadowolona.
Kicrym wyobrażam sobie jak cię męczą te wekendowe zjazdy na uczelni.
Renia to widać, że wyjazd udany, byłam kiedyś w Bukowinie na sylwestrze , fajnie było.
Post oby te kolki szybko przeszły, to nie zazdroszczę nocek.
A mnie już po mału przechodzi, czuję się znacznie lepiej , jednak chyba antybiotyk tu zadziałał, bo pewnie gdyby nie antybiotyk to bym dalej była chora, a tak się ta lekarka upierała , że mi już przechodzi i antybiotyk będzie nie potrzebny, widać nie miała racji
reklama
Witam!
Madzia, doktórka kazała 2 razy po 10 kropelek
U nas kataru już nie ma, hurrra. Starszak jeszcze skrzypi, ale chyba idzie ku lepszemu
Dorka, imprezka powiadasz, kacyk;-)
Tosika, myślę, że powinniście ostro zabrać się za szukanie noclegu w takim terminie i dla tak licznej grupy, bo generalnie ciężko jest z kwaterami w okresie Sylwestra. Niestety nie pomogę:-(Post, bidulko... Ucałowania dla szkrabików
Madzia, doktórka kazała 2 razy po 10 kropelek
U nas kataru już nie ma, hurrra. Starszak jeszcze skrzypi, ale chyba idzie ku lepszemu
Dorka, imprezka powiadasz, kacyk;-)
Tosika, myślę, że powinniście ostro zabrać się za szukanie noclegu w takim terminie i dla tak licznej grupy, bo generalnie ciężko jest z kwaterami w okresie Sylwestra. Niestety nie pomogę:-(Post, bidulko... Ucałowania dla szkrabików