reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

pabla - cuuuuuuuuuuuuuudnie:-):-):-) Wielki gratulacje:-D
Surv - do dzieła człowieku pracy:tak: Kto sobie ma poradzić jak nie Ty? A co do odświeżania: zgadzam się z Tobą w 100%. Burdelinio dokładnie takie samo jak przy generalce:baffled:
madzia - jak pabla się odważyła, to może i Ty dasz się skusić na teścik?
Tosika - może faktyczne lekkie przegłodzenie zadziała? Sushi? No w szoku jestem. Swoją drogą mam koleżankę, której 4-latka na śniadania jadała tylko czekoladowe kulki z mlekiem, na kolację parówki, a na obiad kotleta. Bez ziemniaków, ryżu, makaronu i sałatki. Piszę jadała, bo to było rok temu. Sama byłam świadkiem, bo spędziłam u nich cały dzień. Masakra jakaś:szok: Nie wiem jak jest teraz:-p
Co do piątku: ja się generalnie cieszę, bo mężusia można do sprzątania z czystym sumieniem zaprosić, z małą idziemy na basen, no i jakoś tak w ogóle fajnie jest. Szkoda tylko, że pogoda w kratkę. Jak taki będzie weekend, to chyba się wybierzemy do małpiego gaju coby dziecina upuściła trochę pary:rofl2:

Wczoraj mała układała układankę z Listonoszem Pat'em i mówię jej: poptarz, nie pasuje. A ona na to: SPOKO MAMUJA, DAMY RADĘ, PASUJE, PASUJE:szok::szok::szok: Żebyście widziały minę luzaka, kiedy mówiła mi to SPOKO:-D

Miłego popołudnia - pędzę przyrządzać leczo:tak:

reklama
dziewczyny przyznac się - kto mi podpitolil słońce?:-p jak ja nie lubię takiej pogody:dry: ale z pozytywów takiej pogody to udało mi się namówić M na kozaki:rofl2: a wiecie, ze teraz to nie możemy sobie na wiele pozwolić, więc radość moja jest jak najbardziej zrozumiała:-D:-D:-D ale ile musiałam sie naprosić, nablagać, łzy sztuczne uruchomilam, lament do tego był przeokrutny:-p no ale swoje zdziałam:rofl2: może bym tylu środków "kobiecych" na raz nie uruchomiala, ale jak zobaczyłam "buty swoich marzen" to wymiękłam:-p takie koty w butach, na obcasach;-)
Madzia skad ja to znam:sorry2: mój M to wymyje i nakarmi ale przy tym taki syf zrobi, jakby tabun ludzi u nas był:baffled: no i u was tez wekeend tworczy:-p
Madzik Julkę masz bombową:-D:-D:-D:-D:-D no uśmiałam sie :-D:-D:-D:-D
Kasia ja tam sie cieszę piątkiem pomimo, iż u mnie handel trwa siedem dni w tygodniu, ale najważniejsze jest, ze mój M z reguły ma wtedy wolny czas dla rodzinki, o ile jakiś wykład mu nie wypadnie:sorry2:
Surv ale z Twoimi możliwościami twórczymi, to pewnie nie tylko oranż bedzie na ścianach ale aromat pomaranczy bedzie się unosił w domu:-) no i zdjęcia nie tyle mile widziane co wręcz obowiązkowo wskazane:-p
Kamu wygadaj sie, to od razu będzie Ci lepiej:tak:
no i o najważniejszym bym zapomniała- PABLA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie tak sie cieszę, jak bym sama zaciążyła:-D:-D:-D:-D i wiesz co ja też miałam taki niewyraźny paseczek jak z Kornelekiem zaciążyłam:tak:
Haszi ano najpiękniejsze:rofl2: i proszę wytlumacz o co chodzi z kciukiem Tymiego?:-( no i czekamy na zdjęcie Tosiuni (wow czuję jakbym pisała o swojej Tosce:-D:-D:-D:-D:-D) bo naa suwaczku to mało widać:-(
wiecie coo kupilam dzisiaj małej w h&m takie leginsiorki za 29 zl z tym dłuższym stanem (te co zwisa materiał na pupce:-p) i powiem wam, ze napatrzyc się na nią nie możemmy, tak slodko wygląda:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka dziewczyny!!!
Melduję się jeszcze w dwupaku i niestety jeszcze od mamy... do zamieszkania jeszcze dwa tygodnie... no ale już bliżej jak dalej!!!

Po pierwsze Pabla!!Moje ogromne gratulacje!!!Normalnie aż się popłakałam - achh te hormony...
Madzia - rób test... ale to już :-)

A co do mnie to ehh... wczoraj byłam na izbie przyjęć bo skórczy dostałam aż mnie zginało i po nogach normalnie ciekło...ale okazało się, że nic tylko panikuję ale potwierdzone zostało odejście czopa więc chyba jestem już tuż tuż... no mam przynajmniej nadzieję,że zdążę się rozpakować na nowym mieszkanku... albo spędzę tam choć jedną noc zanim się rozdwoję... o mój buntownik właśnie krzyczy jeść więc mykam robić kolacyjkę bo normalnie zejdzie zarazz głodu...

Julia to faktycznie może być lada moment,jak by co to zaraz dawaj znać,mój nr chyba masz?
A ja sobie siedzę przy necie,Maks wcina kolację a D kupił sobie niszczarkę i niszczy nie potrzebne dokumenty,on mnie załamuje.

Julia, masz nr komórki do którejś z nas, bo wiesz, jak u Ciebie już takie akcje... :-) Trzymaj się!
Tosika, jesteś niemożliwa (który raz już to piszę? ;-)) Może na mojego tak zadziałałbyś, bo ja nie potrafię ;-)

hejka, znowu przelotem :/
Pabla gratulacje!myślę że 2 kreski będa jak nic, przy Kubie tez mi test nie wyszedł a już byłam zafasolkowana:tak:
Kamu no kupił sobie zabawkę to niech niszczy:tak:
Surv hurra karta znaleziona, czekamy na zdjęcia:tak:
Tosika która to para ta wymarzona?;-):-p:-D
Haszi no któyś z tych biegaczy chcemy kupic Kubie, ile ma wzrostu Tymi?
U nas pogoda ok oby się utrzymała, bo chcemy do ZOO skoczyć,ale jestesmy nadal bez wózka,a chciałam tramwajem jechać i nie wiem czy nie przełożyc na za tydzień:-p
spokojnej nocki!

Witam, jakos nie mialam czasu na pisanie:-(
Pabla gatulacje!!!!!
Survi czekamy na zdejcia!
Julia to lada moment:tak:
Tosika Seba tez za duzo nie je.:tak:Wyrosnie z tego:tak:
Kic udanej wycieczki do ZOO:tak:
Kamu daj sie pobawic D;-)
Haszi widze ze opanowalas swoja gromadke:-)
Magdzik super Julcia zuca teksty:tak:
Madzia jak tam tescik?
Ja sie wkurzam bo Misia ciagle ogladalby bajki i to jeszcze na kompie ale daje rade. Z uzywaniem nocnika lepiej choc zdazaja sie wpadki:tak:
Z super rzeczy to we wtorek wyjezdzamy:tak:Jeszcze tylko dwie nocki i dopiero 13 pazdzernika do pracy:-D
U mojego siostrzeca dobrze rosnie, Justyna daje sobie rade.:tak:
Dobranoc

reklama
hej hej
Pabla...no cudna wiadomość...
Madzia..no ja Cię proszę,, w którym to odcinku będzie Twoj test????:-):-):-)
Kamu...Kasia ma rację:-D:-D:-D...
Dorka...to fajnie że nocnikowanie lepiej. u nas też są wpadki, czasem nie powie a się kręci, jak dzisiaj...prawie cały nocnik był a sama nie powiedziała:baffled::baffled: a czasem zabawa tak przednia że się zapomni:szok::szok::szok:
Ach jak fajnie że weekend??
Jak tam oranż surv??? u nas ścieranie beżu nas czeka:-):-):-):-) już czuję że będzie cudnie:tak::tak::tak:
Jakaś taka zmeczona jestem?? chyba trzeba iść spać..może Wam jeszcze jakieś fotki wrzucę..)
Haszi...ja jestem ciut ślepa i to małe zdjęcie absolutnie mnie nie zadowala. Ciocia zdecydowanie ząda większych zdjęć córeczki........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prosze się poprawić

dobranoc

Do góry