reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kic, no własnie jak językiem 4 latka opowiedzieć mu o niepodległości???
A przed @ jesteśmy cięższe, bo magazynujemy więcej wody ;-)

reklama
Hej kobitki :)

KIC< OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Chyba się worek z dzidziołkami rozwiązał bo kolężanka z pracy w piątek też się pochwaliła że jest w ciąży :)

Ja na szybko zaglądam z dyżuru bo w domu laptop mi nawalił i d...pa blada. Muszę go zataszczyć do serwisu bo pisać się nic nie da, NIeWIEM O CO KAMAN:-(

Robię dzisiaj rozliczenia zabiegów operacyjnych i tkwię przy kompie pół dnia bo te moje doktory to....szkoda gadać. Lenie patentowane, nic im się nie chce.
Niedługo znowu mamy komisję akredytacyjną do ISO a tu braki w dokumentacji że hej.
...no to w ramach relaksu wskoczyłam sobie do WAS kochane bo się już stęskniłam jak niewiem.

Nataśka taka śmieszna teraz jest że boki zrywać. Zaczęła mówić więcej i składać proste zdania...nareszcie :)) Super śmieszna jest przy tym.
Wy macie ten etap dawno za sobą więc dla was żadna atrakcja a ja się tu jaram umiejętnościami mojej dziołszeczki jak niewiem.:-D

OKI laseczki, wracam do roboty bo jeszcze cały październik mam do opisania,no i początek listopada, uffff.

POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO< BUZIAKI>Pa.

Kasia ja to tak naściemniałam, opowiadałam o króliczkach kótre były "więzione" wszystko im kazali robić itd no i co dzieci myslą o takiej sytuacji, sami jakos doszli do wniosku że niepodległy to znaczy wolny :) a w przedszkolu nic Mikiemu nie mówili? w grupie zawsze raźniej takie rzeczy skumać:tak:
MamaBiN ale masz roboty:dry:fajnie że Natala zaczęła mówić:tak:a jak tam zdówko Natasi- wszystko ok?

Hejka!
KIC OGROMNE GRATULACJE!!!! Troche Ci zazdroszcze:tak: Ale przyjdzie i na mnie pora:tak:Dzis zaczelam dietke, juz mi luzniej:-D
MamaBiN oby szybko poszly sprawy papierkowe, super ze Kurcacek zaczal wiecej nawijac. Misia tez jak zacznie gadac to jest smiechu:tak:
Iza zagladaj czesciej:tak: Choc napisz ze zyjesz:-D
Survi jak tam praca skonczona? To teraz wypoczywaj:tak:
Troche mam stresa z to dieta, szczegolnie jak wytrzymam w pracy:baffled: Niestety mamy tylko 2 przerwy po 15min. Na produkcji nie mozemy jesc, to jemy cukierki jak nas przypili. Teraz to zastala guma albo woda:baffled: Trzymajcie kciuki, w piatek i sobote ide na pierwsza zmiane.

Kasia ja to tak naściemniałam, opowiadałam o króliczkach kótre były "więzione" wszystko im kazali robić itd no i co dzieci myslą o takiej sytuacji, sami jakos doszli do wniosku że niepodległy to znaczy wolny :) a w przedszkolu nic Mikiemu nie mówili? w grupie zawsze raźniej takie rzeczy skumać:tak:

No widzisz, nie wpadłam na takie teksty... Nic mi nie mówił, więc może nie...
Dorka, powodzenia na diecie!

Dorka ja szczerze mówiąc to dlatego teraz tej diety nie zaczęłam :zawstydzona/y:jak mam od 8.30 do 15.30 to "łapię" sie na wszystkie przedszkolne posiłki,a wiadomo chlebek świeży i co dzień z czymś innym, a to zupka, a to galaretka, biszkopcik, cukierek z urodzin i tak idzie:dry:ciężko mi bardzo wszystkiego sobie odmawiać:zawstydzona/y:łatwiej było w tamtyk roku bo szłam na 6 zjadałam jogurcik i do 11 miałam luz, a w domu o 11.30 to już zjadałm jakąś pierś czy pulpecika i było ok,a teraz kapa:confused:chociaż bardzo bym chciała znowu zacząć bo wiem że jak bym się zawzięła to by poszło z górki :)

Hej,
Kic
ogromne gratulacje:-D:-D:-D spokojnych i szczęśliwych 9 miesięcy:-):-):-) oj ja też chcę:-p
MamaBiN super, że Kurcątko się rozgadało:-) u nas w końcu też Syn się rozgadał i podobnie jak Ty cieszę się z każdego słowa, ba a nawet zdania:-p najlepsze jest "cieciasiam mamo" w wolnym tłumaczeniu przepraszam mamo:-p
Dorka powodzenia w diecie;-)
Surv wypoczywaj, wypoczywaj:-D:-D:-D:-D a Florka to rzeczywiście fenomen żłobkowy;-)
właśnie sobie zajadam ciacho co niedawno upiekłam:-p nawet niezłe takie w wersji light bo mało słodkie akurat dla Dziewczyn na diecie:-D Syn już śpi, od 3 dni daję Mu przegotowane krowie mleczko z kartonika i nie protestuje, więc jak wykończymy zapasy Bebiko (bo w nocy jak się budzi czy nad ranem to pije jeszcze sztuczne) to się z nim pożegnamy - dziś skonsultowałam to z panią dr i powiedziała, że można tylko żeby dołączyć jakieś witaminy:tak: nic, zmykam poszperać na Allegro;-) miłego wieczoru:-)

Kicrym- gratulacje!!!
Chyba nie gratulowalam jeszcze Pabli wiec
Pabla- gratulacje!!!

Wieki mnie tutaj nie bylo.
U mnie wszystko po staremu, praca i praca.
Zainab nadal jest w domu, zajmuje sie nia babcia i tak na razie pozostanie.
Ide dalej czytac co u was.

reklama
witajcie
Kicrym bardzo sie ciesze, zycze,zeby ciąża przebiegla bez problemow :)
Madzia śliczny avatar, tez zmienilam, bo jakos znudzilo mi sie
Dorka trzymam kciuki za diete
Tosika fajnie, ze impreza sie udala; moja kolezanka z pracy tez urzadza party rodem z bollywood; wesolo mają
Kate ja tez podaje od jakiegos tygodnia malej mleko zwykle,ale kurcze wlasnie ja ubieralam i cala jest w drobnych czerwonych kropeczkach; do tego podziębiona; pytanie-wysypka czy różyczka?? nie wiem czy powinnam isc do lekarza czy czekac na gorączkę...
życze milego dnia
dzisiaj pieczemy rogaliki-kolezanka z pracy dala przepis prosty i podobno smaczny :)

Do góry