Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Misia tez mowi r i zamias l uzywa r np are;-)
jaka masz?
Ja sie juz zastanawiam nad spacerowka dla mlodego:-),ale pewnia wypasiona jak Twoje

My dla Misi mamy elektryczna szczoteczke do zebow Hello Kitty
moja siostra chyba kupi jej taki domek-namiot
,a reszta nie wiem
Ja sie nie lapalam nawet jak rozliczalam sie sama Seba
U nas dzis w koncu cieplo sie zrobilo,ja bylam u dentysty na razie mam spokuj,"tylko" osemki mi zostaly

zawsze jacys przyjezdni.

przepraszam, że tak późno

karteczki mam nadzieję w końcu wyślę, bo już mam przygotowane ale nie mam kiedy pójść na pocztę
a i Maciusiu dziękujemy za karteczkę - Antek nie może wyjść z podziwu, że ma daleko kumpla Maćka a jak Mu powiedziałam, że tych znajomych jest więcej to już w ogóle szczęka do ziemi Mu opadła
w sumie na początku się cieszyłam bo od niego odpocznę, ale już mi Zrzędy brakuje
Antek do 20 lipca jeszcze chodzi do przedszkola, ale tylko na 3 godziny żeby sie w domu nie nudził;-) ja po 8 cyklach starań nadal jestem pojedyncza, ale teraz będzie trochę przerwy bo powiem szczerze, że już mam dosyć - oszaleć można
a żeby było śmiesznie to 3 moja siostra jest w ciąży
jedna łazi przeterminowana, w poniedziałek jedzie do szpitala i chyba już będą wywoływać, druga w szóstym miesiącu ciąży, a trzecia we wczesnej ciązy - także dzieci u mnie dostatek, więc ja na razie zawieszam interes
a poza tym to praca, praca i jeszcze raz praca
w domu tez mało jestem bo ciągle przesiaduje u mamy, a wieczorem to nawet mi się kompa nie chce włączyć;-) odezwę się niebawem:-) buziaki dla Wszystkich
:-)
a potem masz spacerówkę z xa przecież
no chyba że Ci się nie podoba to inna sprawa
ale na zimę lepiej z takimi dużymi kołami
ja pewnie za 3m-ce będę sprzedawała moją solę
a kolor mam uniwersalny;-)
moja koleżanka jest w 6tyg i bardzo się cieszy, zresztą wszyscy się cieszymy, bo starali się z M 3 lata
sama nie wierzyła, a jednak:-)
jak szaleć to szaleć;-)więcej dzieci nie planuję więc się spełniam przy młodej hobbystycznie;-)mój Kuba też mówił o sobie jako dziewczynce, samo przeszło i z dnia na dzień zaczął mówić "zrobiłem" itd
a już marudy na maksa,
bajka i luli
dziś zwiewaliśmy z kąpieliska bo burza się zbliżała, ale jak już doszliśmy do domu to przestało grzmieć i burza przeszła bokiem

coś się zrobił "mamicycek" i jak tylko ma gdzieś jechać sam to są łzy w oczach
już się boję co to będzie we wrześniu jak zacznie się p-le
ale pojechali i ponoć jest już ok
Liwka śpi ale pewnie zaraz będzie się budzić, M w pracy a ja robię żurek
u nas taka gaduła od dobrych 2,5 lat;-)

ale wypoczęłam; pod koniec lipca jedziemy na Kociewie wszyscy, jest bosko i cicho-jak to na wsi; Surv już Cię kobieto rozumiem czemu zamieszkałas na wsi 
w przyszłym tygodniu my wyślemy ;-)
szok