reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam sylwestrowo, albo chorobowo:baffled: Sarulec zasmarkany i kaszlący ja już również, na razie leczymy się w domu, najwyżej w środę do lekarza, ale humory w związku z tym nienadzwyczajne:sorry2: Kończę zlecenie i wskakuję do wyra, z nadzieją, ze sprawdzi się powiedzenie co w Sylwestra to przez cały rok i w przyszłym roku bedę się wysypiać:-)

Hej , wpadam tylko na chwilkę, przy M czasu mało na wszystko.
Dużo zdrowia wszystkim potrzebującym.
Kamu gratulacje i spokojnych 8 miesięcy. :tak:

My na razie odpukać zdrowi , oprócz małża (a to gorsze niż dzieci :baffled:) Na sylwka idziemy do A brata. Właśnie robię sałatkę i sajgonki.

Wszystkiego naj w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko ukrytych. Znalezienia skrawka nieba i bliskiego serca, które będzie to niebo z Tobą dzielić.
Niech ten rok nada życiu nowych smaków, słodyczy pocałunków, pikantnej zabawy. Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!!

Hej wieczorkiem :)
Dzieciaki jeszcze się bawią:) A niech się bawią może jutro będą dłużej spały:-p
Jedzonko w miarę przygotowane, może dotrzymamy do 00.00:-p

Andula ja bym składała podanie:tak:wiesz zawsze to dodatkowy grosz, a jak masz z kim zostawić małą to próbuj:tak:ja zawsze marzyłam żeby zostać lekarzem, potem chciałam iść na pielęgniarstwo ale jakoś przerosła mnie ta myśl, strarsznie się bałam, że będzie dużo zajęć z chemi:-pno a co do domu to niby fajnie, bo nasz itd ale koszt remontu na prawdę mnie przeraża. I tak już dużo zrobiliśmy takich "większych" robót, teraz trzeba w środku po kolei, najgorsze jest to ciągłe gderanie cioci:-pwiem, że mają już swoje lata, ale irytuje mnie to czasami:-pno i okolica też w sumie ok, bo niby wieś (a raczej gmina;-)) a do miasta jest jakieś 10-15min autem, do Katowic jakieś 45min autem, na miejscu też spoko- jest market (plus jakieś małe sklepiki), przychodnia, szkoła, p-le, place zabaw itd no ale ja typowy mieszczuch jestem i tyle:-pmnie się marzy tu (w Katowicach) jakiś malutki domek, najlepiej żeby samemu zbudować taki jakbym chciała, nie taki ogromny jak mamy i z innym układem pomieszczeń;-):-p:happy:
Surv zdrówka dla Sarci!

My w domu, więc pewnie jeszcze zajrzę;-)ale życzę Wam Lepszego tego Nowego Roku, aby przepełniała go miłość, radość, szalenie dużo zdrówka (szczególnie dla Miśki Dorki;-)) no i oczywiście mnóstwo kasy!:happy:

U nas Ewcia juz śpi od godziny Misiek świruje i już raz ją przebudził:wściekła/y: ale dziś już nie będę się czepiać:tak:

Końcówka roku dla mnie psychicznie i fizycznie bardzo ciężka ,wczoraj dobiła mnie jeszcze wiadomośc o siostry córce ktorą zabrało pogotowie .Zemdlała w domu następnie kolejny raz w szpitalu.Anulka ma 5 lat ,niestety nowy rok przywitają na oddziale:-(

Kic ja też wolałabym w mieście mieszkać lecz mój R to marzy o domku najlepiej przy lesie z dostępem do jeziora;-):tak:Niech marzy a raczej zarobi ;-)Napewno taki remont kosztuje Was wiele wyrzeczeń ale efekt bedzie piorunujący i zapewne nawet niekorzystny układ pomieszczeń przestanie Ci przeszkadzać.Odnośnie pracy w szpitalu to ja ją lubię choć czasami daje w kość.Bardzo żałuję że na medycynę nie poszłam choć w wieku 19-tu lat wogóle o tym nie myślałam.Kolezanki w moim wieku na specjalizacji zarabiają w okolicach 7-8 tysiecy jako położna moge liczyć na ok 2300 więc różnica ogromna.Pacjent zupełnie inaczej traktuje lekarza niż średni personel .Uczyć mi się nie chciało to mam jak mam ;-)Masz racje podanie napewno pojutrze zaniose:tak:

Surv zdrowka!

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Samych Sukcesów i Przedewszytskim Zdrowia!

Ostatnia edycja:
Andula co Ci szkodzi, zaczynaj studia i tyle:tak::-)ja planuję iść na podyplomówkę, myślę o zarządzaniu (a co może kiedyś dyrekturę obejmę:-p:-D) albo o jakieś pierdółce do niczego potrzebnej:-pale lubiłam uczelniane weekendy, mimo, iż nie raz tu dziewczynom narzekałam i trzymały kciuki za każdą sesję i obronę:-p:-Da co do zarobków ja o takiej kwocie -2300zł(netto) mogę na razie pomarzyć:dry:jak zrobię awans za 3 lata to może mi coś podniosą:baffled::dry:7-8 tys ????a mówią że lekarze mało zarabiają:baffled::sorry2:pewnie, że zasługują na taki zarobek, w końcu ratują niejednokrotnie ludzkie życie, ale jak widać przepaść pomiędzy zarobkami ogromna:baffled:

Najadłam się i chyba idę spać:-pobawiam się, że Kuba jutro wstanie o 6 i będę nie do życia:-pod jutra planuję zacząć dietę MŻ, zobaczymy co z tego wyjdzie:-p:-D

Dziś życzę hucznej nocki:-D

witam koleżanki w Nowym Roku :tak::-D
puszczaliśmy petardy z dziećmi (tzn my patrzeliśmy) z sąsiadem i jego synkiem ;-) mieliśmy zimne ognie i szampana Pikolo ;-) tańczyliśmy i było wesoło; szkoda mi było synka - nie mógł już wysiedzieć i o 11 poszedł spać; nagrałam mu fajerwerki :-) było fajnie :tak:

reklama
Witam:)
Widzę, że śpicie:-p
My dziś wstaliśmy znowu po 8:szok:zobaczymy co będzie jutro, bo ja na 6 do pracy:confused2:M zostaje z Liwą w domu, o 11 się wymienimy:tak:
U nas pogoda piękna!Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru, Liwa padła, a Kuba ogląda tv:happy:
Obiad mamy, więc można się lenić:-p

Miłego dnia w tym 2013 Nowym Roku!

Do góry