reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam sylwestrowo, albo chorobowo
Sarulec zasmarkany i kaszlący ja już również, na razie leczymy się w domu, najwyżej w środę do lekarza, ale humory w związku z tym nienadzwyczajne
Kończę zlecenie i wskakuję do wyra, z nadzieją, ze sprawdzi się powiedzenie co w Sylwestra to przez cały rok i w przyszłym roku bedę się wysypiać:-)

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej , wpadam tylko na chwilkę, przy M czasu mało na wszystko.
Dużo zdrowia wszystkim potrzebującym.
Kamu gratulacje i spokojnych 8 miesięcy.
My na razie odpukać zdrowi , oprócz małża (a to gorsze niż dzieci
) Na sylwka idziemy do A brata. Właśnie robię sałatkę i sajgonki.
Wszystkiego naj w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko ukrytych. Znalezienia skrawka nieba i bliskiego serca, które będzie to niebo z Tobą dzielić.
Niech ten rok nada życiu nowych smaków, słodyczy pocałunków, pikantnej zabawy. Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!!
Dużo zdrowia wszystkim potrzebującym.
Kamu gratulacje i spokojnych 8 miesięcy.

My na razie odpukać zdrowi , oprócz małża (a to gorsze niż dzieci

Wszystkiego naj w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych głęboko ukrytych. Znalezienia skrawka nieba i bliskiego serca, które będzie to niebo z Tobą dzielić.
Niech ten rok nada życiu nowych smaków, słodyczy pocałunków, pikantnej zabawy. Korzystaj z życia ile tylko starczy tchu!!
Życzę Wam aby ten przyszły rok 2013 był bardzo udany , a wszytko co sobie planujecie się spełniło!!!!
My szykujemy się do znajomych idziemy z Maksem , bo nie ma kto z nim zostać,ale tam też będą dzieci to poszaleją, potem zostajemy u znajomych na noc.
My szykujemy się do znajomych idziemy z Maksem , bo nie ma kto z nim zostać,ale tam też będą dzieci to poszaleją, potem zostajemy u znajomych na noc.
Hej wieczorkiem 
Dzieciaki jeszcze się bawią
A niech się bawią może jutro będą dłużej spały
Jedzonko w miarę przygotowane, może dotrzymamy do 00.00
Andula ja bym składała podanie
wiesz zawsze to dodatkowy grosz, a jak masz z kim zostawić małą to próbuj
ja zawsze marzyłam żeby zostać lekarzem, potem chciałam iść na pielęgniarstwo ale jakoś przerosła mnie ta myśl, strarsznie się bałam, że będzie dużo zajęć z chemi
no a co do domu to niby fajnie, bo nasz itd ale koszt remontu na prawdę mnie przeraża. I tak już dużo zrobiliśmy takich "większych" robót, teraz trzeba w środku po kolei, najgorsze jest to ciągłe gderanie cioci
wiem, że mają już swoje lata, ale irytuje mnie to czasami
no i okolica też w sumie ok, bo niby wieś (a raczej gmina;-)) a do miasta jest jakieś 10-15min autem, do Katowic jakieś 45min autem, na miejscu też spoko- jest market (plus jakieś małe sklepiki), przychodnia, szkoła, p-le, place zabaw itd no ale ja typowy mieszczuch jestem i tyle
mnie się marzy tu (w Katowicach) jakiś malutki domek, najlepiej żeby samemu zbudować taki jakbym chciała, nie taki ogromny jak mamy i z innym układem pomieszczeń;-)

Surv zdrówka dla Sarci!
My w domu, więc pewnie jeszcze zajrzę;-)ale życzę Wam Lepszego tego Nowego Roku, aby przepełniała go miłość, radość, szalenie dużo zdrówka (szczególnie dla Miśki Dorki;-)) no i oczywiście mnóstwo kasy!
Dzieciaki jeszcze się bawią

Jedzonko w miarę przygotowane, może dotrzymamy do 00.00

Andula ja bym składała podanie

Surv zdrówka dla Sarci!
My w domu, więc pewnie jeszcze zajrzę;-)ale życzę Wam Lepszego tego Nowego Roku, aby przepełniała go miłość, radość, szalenie dużo zdrówka (szczególnie dla Miśki Dorki;-)) no i oczywiście mnóstwo kasy!

Andula
Fanka BB :)
U nas Ewcia juz śpi od godziny Misiek świruje i już raz ją przebudził
ale dziś już nie będę się czepiać
Końcówka roku dla mnie psychicznie i fizycznie bardzo ciężka ,wczoraj dobiła mnie jeszcze wiadomośc o siostry córce ktorą zabrało pogotowie .Zemdlała w domu następnie kolejny raz w szpitalu.Anulka ma 5 lat ,niestety nowy rok przywitają na oddziale:-(
Kic ja też wolałabym w mieście mieszkać lecz mój R to marzy o domku najlepiej przy lesie z dostępem do jeziora;-)
Niech marzy a raczej zarobi ;-)Napewno taki remont kosztuje Was wiele wyrzeczeń ale efekt bedzie piorunujący i zapewne nawet niekorzystny układ pomieszczeń przestanie Ci przeszkadzać.Odnośnie pracy w szpitalu to ja ją lubię choć czasami daje w kość.Bardzo żałuję że na medycynę nie poszłam choć w wieku 19-tu lat wogóle o tym nie myślałam.Kolezanki w moim wieku na specjalizacji zarabiają w okolicach 7-8 tysiecy jako położna moge liczyć na ok 2300 więc różnica ogromna.Pacjent zupełnie inaczej traktuje lekarza niż średni personel .Uczyć mi się nie chciało to mam jak mam ;-)Masz racje podanie napewno pojutrze zaniose
Surv zdrowka!
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Samych Sukcesów i Przedewszytskim Zdrowia!

Końcówka roku dla mnie psychicznie i fizycznie bardzo ciężka ,wczoraj dobiła mnie jeszcze wiadomośc o siostry córce ktorą zabrało pogotowie .Zemdlała w domu następnie kolejny raz w szpitalu.Anulka ma 5 lat ,niestety nowy rok przywitają na oddziale:-(
Kic ja też wolałabym w mieście mieszkać lecz mój R to marzy o domku najlepiej przy lesie z dostępem do jeziora;-)

Surv zdrowka!
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Samych Sukcesów i Przedewszytskim Zdrowia!
Ostatnia edycja:
Andula co Ci szkodzi, zaczynaj studia i tyle
:-)ja planuję iść na podyplomówkę, myślę o zarządzaniu (a co może kiedyś dyrekturę obejmę
) albo o jakieś pierdółce do niczego potrzebnej
ale lubiłam uczelniane weekendy, mimo, iż nie raz tu dziewczynom narzekałam i trzymały kciuki za każdą sesję i obronę
a co do zarobków ja o takiej kwocie -2300zł(netto) mogę na razie pomarzyć
jak zrobię awans za 3 lata to może mi coś podniosą
7-8 tys ????a mówią że lekarze mało zarabiają
pewnie, że zasługują na taki zarobek, w końcu ratują niejednokrotnie ludzkie życie, ale jak widać przepaść pomiędzy zarobkami ogromna
Najadłam się i chyba idę spać
obawiam się, że Kuba jutro wstanie o 6 i będę nie do życia
od jutra planuję zacząć dietę MŻ, zobaczymy co z tego wyjdzie

Dziś życzę hucznej nocki

Najadłam się i chyba idę spać

Dziś życzę hucznej nocki

Izabelka
Oski i Wercia
witam koleżanki w Nowym Roku 

puszczaliśmy petardy z dziećmi (tzn my patrzeliśmy) z sąsiadem i jego synkiem ;-) mieliśmy zimne ognie i szampana Pikolo ;-) tańczyliśmy i było wesoło; szkoda mi było synka - nie mógł już wysiedzieć i o 11 poszedł spać; nagrałam mu fajerwerki :-) było fajnie

puszczaliśmy petardy z dziećmi (tzn my patrzeliśmy) z sąsiadem i jego synkiem ;-) mieliśmy zimne ognie i szampana Pikolo ;-) tańczyliśmy i było wesoło; szkoda mi było synka - nie mógł już wysiedzieć i o 11 poszedł spać; nagrałam mu fajerwerki :-) było fajnie

reklama
Witam
Widzę, że śpicie
My dziś wstaliśmy znowu po 8
zobaczymy co będzie jutro, bo ja na 6 do pracy
M zostaje z Liwą w domu, o 11 się wymienimy
U nas pogoda piękna!Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru, Liwa padła, a Kuba ogląda tv
Obiad mamy, więc można się lenić
Miłego dnia w tym 2013 Nowym Roku!
Widzę, że śpicie

My dziś wstaliśmy znowu po 8

U nas pogoda piękna!Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru, Liwa padła, a Kuba ogląda tv

Obiad mamy, więc można się lenić

Miłego dnia w tym 2013 Nowym Roku!