reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Stopi- ja Ci chętnie oddam kilka moich kilogramów. Mam ich ijuż 7,5 na + więc jest czym dzielić.A po dzisiejszym dniu pewnie przybędą kolejne. Narobiłam dzisiaj oponków dwie michy i oczywiście częć z nich sama wciągnęłam, potem talerz ogórkowej a na konie zachciało mi się ziemniacków z masełkiem- no to bach kolejny talerzyk...i tak sobie em i tak sobie rosnę na boki...

Wróciłam od siostry. Myślę cały czas co by tu zjeść. Dużo jest pączków w domu i to wszystko a nie mam na nie wcale ochoty. Zmykam coś upolować na żyr:-):-):-)

Ja zeżarłam 4 ogromniaste pączuchy. :-D 2 z bitą śmietaną a 2 z adwokatem.:tak: szkoda tylko, że tego adwokata nie było czuć w tych pączkach:-(

Sam - jak chorowałas na rózyczke to Ty i Twoja dzidzia jestescie bezpieczne. :-) fela76 - ja z chęcią przyjme Twoje kilogramy!!Slij je do mnie :-) :-) :-)

No ja walczę ze sobą ze sobą. Zjeść czy nie? Bo takie są apetyczne, że mam ochotę na nie ale tak na prawdę nie mam. Więc pewnie się zmuszę i wciągnę jednego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A potem do SPA wyjazd wskazany i najlepiej zrobię jak z wiosną zacznę domowe SPA jakieś kąpiele w błocie te sprawy, bo serio serio będę jeden wielki obał:szok::szok:

Ja też chętnie oddam parę kilo! kto chętny przyjąć? ale zwrotów nie uznajemy :-D

Pożarłam obiad dosyć późno bo prawie o 18-tej ale postanowiłam zaczekać z ciepłym na męża (od jednego razu nie umrę ;-)), chłopina pojechał do weta z psicą - co roku przerabiamy zapalenie ucha no i znowu antybiotyk plus co wizyta 50, plus maść itp. Trochę Nam nie na rękę ten wet teraz bo wiecie jak to jest po urlopie, gotówka na styk a tu suprajs.
Pączków pożartych sztuk dwie ale jeszcze 3 sztuki zalegają w kuchni więc na bank co najmniej jednego pożrę do herbatki.

reklama
Cały dzień miałam ochotę na kapustę a jak przyszło do jedzenia to się mi odechciało.

Widziałam dziś w sklepie takiego ślicznego bobasa że aż troszkę mi się smutno zrobiło że jeszcze tyle czekania. a ten dzieciaczek miał około 2 miesięcy nie więcej śliczny był;-)

Do góry