reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Cześć dziewczyny!

Strasznie Was dużo i nie wiem czy się połapię, ale mimo wszystko spróbuję :) Jeśli mogę ;)

Jestem mamą Natalki, która urodziła się 15 lipca przez cc. Mam na imię Dominika i jestem ze Śląska. Przyjmiecie mnie do swojego grona?

reklama
Witam się w końcu....
Widzę, że same smutne wieści:-:)eek: Co to się dzieje:confused2:
Justysia- przytulam Cię mocno! Będzie dobrze, może tak miało być. Za jakiś czas będziecie się cieszyć kruszynką.
Adaaa- straszne co się działo z Kacperkiem:szok: Dobrze, że pojechaliście do lekarza. Cieszę się, że już z nim lepiej. Tylko szkoda, że znowu Was dopadło:szok:
Beacia- mam nadzieję, że to nie ospa:no:
BeataZ- jak się czuje Marisska??? Ciekawe co jej dolega...
Alusia- Ty też masz się ciężko. Co chwilę coś:wściekła/y:Ach, te choróbska!

Biedne te chore maluszki:-(Tyle muszą przejść biedactwa...
Ja Was podczytałam wczoraj wieczorem, ale już nie miałam nawet siły napisać. Popłakałam się jak przeczytałam post Justysi:-( Ehh....

U nas nocka nawet ok. Choć od jakiegoś czasu Mateusz budzi się ok. 3 nad ranem, muszę mu dać smoka, obrócić na plecki, bo się w śnie przewraca na brzuchol i nie umie już spać. Ale mam problem. Małemu wyskoczyły plamki na policzkach i robi dzisiaj ciemno zielone kupy, strasznie śmierdzące:szok: I nie wiem od czego. Był wczoraj z opiekunką, więc pomyślałam, że ona coś mu dała do zjedzenia. Ale twierdzi, że jadł to co zawsze. Hmm, i jedyne co mi przychodzi do głowy, to seler, którego wczoraj Matiemu dałam do zupki. Jak myślicie:confused2:???? Może być taka reakcja? Wcześniej mały jadł słoiczki, w których był seler i nic mu nie było. Ale tam są niewielkie ilości tego....

Dzisiaj weszłam na wątek kulinarny i po prostu szok przeżyłam. Takie fajne przepisy tam dałyście:szok: Nigdy tam nie zaglądałam. A teraz widzę, że chyba będę korzystać z Waszych przepisów. :tak: Dmuchawcu te zupki- super! Muszę zrobić taką cebulową:-) Ewcia- te Twoje przepisy też świetne! Ale przejrzałam tylko ostatnie strony, więc pewnie tam jest wiele więcej ciekawych rzeczy. I zastanawiam się co dzisiaj ugotować... Bo miałam w planach rozmrozić coś gotowego, ale takiego smaka mi narobiłyście, że myślę nad czymś innym. Ale nie wiem czy znajdę przepis, który wymaga tak niewiele składników:-p

Cześć dziewczyny!

Strasznie Was dużo i nie wiem czy się połapię, ale mimo wszystko spróbuję :) Jeśli mogę ;)

Jestem mamą Natalki, która urodziła się 15 lipca przez cc. Mam na imię Dominika i jestem ze Śląska. Przyjmiecie mnie do swojego grona?

jasne Domi,:-):-):-) im nas więcej tym lepiej, Mój synuś urodził sie 14 lipca, tez przez cc, Powiedz nam coś więcej o sobie ;-)

BeatkaZ- super, że Twojego męża nie zwolnią! Świetna wiadomość:tak:Może Mari jest po prostu przeziębiona?:confused2:Ciekawe co to takiego.
Domik- witamy serdecznie:-) zapraszamy do nas!

Olciu, z tego co wiem , to seler ma wlasciwośc uczulające, wiesz w zupkach ze słoiczków moze jest mała ilość , u nas po selerze wyszły czerwone krostki na plecacg, zeszły po kilku dniach

Domi witamy w naszym gronie:)
Olcia no okolo tydzien temu byla przeziebiona ale jej przeszlo, pewnie organizm oslabiony i moze cos zlapala, oby nie. ja czesto chodze z nia so supermarketow, wszedzie gdzie pelno ludzi, bo niestety nie mam ja z kim zostawic.no zobaczymy wieczorem po wizycie u doktorka, dam wam znac.
mala ciagle spi, nie wiem czy to dobrze...
dziewczyny czy mleko modyfikowane zalicza sie do plynow ktore wypija, bo ona nie chce nic pic, probowalam wszystkiego, soki, woda, herbatki i nic, dobrze ze chociaz mleko wypija.
a i mam jeszcze jedno pytanie od ilu stopni mierzonych na glowce mozna mowic o goraczce?
nie moge zmierzyc nigdzie indziej bo mam tylko taki termometr..

Ostatnia edycja:
reklama
Niech soczkow mari nie pije, tylko wode, slaba herbatke i mleko, i nie dawaj jej od razu tylko 2-3 lyki na 3min, u nas tak musimy robic,sorry ze pisze caps lockiem ale nie widze co pisze

Do góry