reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2009

Vioreczko trzymaj się Kochana, oby tak jak piszesz następne wiadomości były już tylko lepsze. Na pewno jest Wam ciężko, staram się to zrozumieć......:-( Tosia jest taka maleńka, a już tyle przeszła, jest na pewno dzielna i silna, silna dla Was, dla Maleństwa w brzuszku........ Teraz życzę jej szybkiego powrotu do zdrówka, żeby już niedługo cieszyła Was uśmiechem, nawet takim maleńkim. Ucałuj ją od nas i powiedz że z niecierpliwością czekamy na dobre wiadomości :tak:

reklama
witam sie i ja :)

VIORECZKO !! TRZYMAJ SIE I TOSI ZYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!

u nas pogoda ladna ale i tak nici ze spacerku...chyba ze popoludniu..mnie jakies grypsko dorwalo i nie mam sily na nic :(

nie wiem czy sie chwalilam ale moj synek ma jutro SESJE DO REKLAMY :):):)
jutro o 9:45 godzinnna sesja na lotnisku w Monachium. nie wiem dokladnie co jeszcze bedzie moj model reklamowal ale jutro sie wam pochwale a jak dostane foty to je wkleje...moj mezul w marcu wysla zgloszenie na malego modela do agencji i dostalismy zaproszenie :)

oby mi do jutra przeszlo bo nie umie sie dzwignac z lozka...

ide zrobic kawke bo na jedzenie jakos checi nie ma...

Ostatnia edycja:
Vioreczko trzymamy kciuki za Was! Żeby wszystko było już dobrze z Tosią! I pamiętaj, że jesteśmy tu właśnie po to, żeby wysłuchać tych, które mają ochotę się wygadać i wyżalić :)

Dmuchawcu - niestety to nie ja... a chciałabym malować obrazy warte tysiaka... no oczywiście tylko wtedy jeżeli ktoś chciałby je kupować...
Co do prezentu z życiowym przesłaniem... hmmm...
Aniu a dekorowałaś kiedyś świece? my z mężem dostaliśmy od pani, która sprzątała u mojej teściowej przez kilka lat świecę ślubną, którą zrobiła dla nas. Pani mieszka na wsi, więc świeczka jest właśnie w takim stylu (białe i czerwone atłasowe różyczki, z jakichś 'szkiełek' nasze inicjały, data ślubu)... taką świecę powinno się zapalać w każdą rocznicę ślubu... zaraz zrobię fotkę to ci pokażę :)

Załączniki

• DSC09149.jpg
    DSC09149.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC09148.jpg
    DSC09148.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC09147.jpg
    DSC09147.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
A więc napiszę kilka słów o sobie i synku:)
Mieszkamy w Krakowie, Mam na imię Iwona a synek Kamil. Ja mam 28lat a Kamiś urodził się 1.07.2009 w Dublinie. Teraz wróciliśmy do Pl po 5 latach pobytu w Ie.
Kamilek ma 6ząbków, chodzi już od ponad miesiąca, ładnie mówi mama, gdzie, ama, baba, czasami-tata:) muu na krowe:) jest strasznie ruchliwy. Jest małym alergikiem i mamy z tym dużo problemów... Odkąd mieszkamy w Krk zaczął chorować- chyba powietrze mu nie służy.
Od pon-pt chodzi do żłobka, a ja szukam pracy z czym jest mega ciężko u nas w mieście..
Co mogęjeszcze dodać?? Kamilek jak się urodził ważył 4.380 i mierzył 57cm a teraz odpowiednio 10kg i 80cm ( ma niedowagę). Uwielbia zabawy z rówieśnikami, których w otoczeniu mamy bardzo mało.. Szkoda że tu dziewczyny rozsiane są po całej Polsce..
Tak więc mam nadzieję że troche pomogłąm naszym opisem:) Będę dalej podczytywać i mam nadzieję że się rozpisze:)
Pozdrawiam i śle buziaki z upalnego Krakowa.

Vioreczka, aż łzy do oczu się pchają czytając Twojego posta. Mamuśka, napewno z Tosią będzie wszystko dobrze! Głowa do góry , wiara czyni cuda!!!
Ściskamy Was mocno i ślemy moc pozdrowień!

Witaj BLONDIV !! super ze piszesz:)
Mieszkasz na KRK?? bylam tam na wakacjach :) tzn na tej wyspie ale miesto w jeden dzien tez zwiedzilismy :) mieszkalismy w gostinjac(czy jkaos tak) :)

i zapomnialam .... joniemu wychodzi 13 zebolek...kielek...ale marudzi...hoho

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane

ale sie za Wami stęskniłam;-);-);-);-);-)
Wybaczcie,ale od wtorku jest u mnie ciocia z Rybnika a poza tym dwa dni nie miałam neta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pie****** NETIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poczytam Was wieczorkiem, poki co zstrasznie mnie zasmucil post Vioreczki, kochana modlę sie za Was :***** będzie dobrze!!!!

Witam tez nową mamusię i jej synka:-)

Kamilko,
jeszcze jesli chodzi o urlop,to w moim francuskim banku, hahahah kadrowa mi wytłumaczyła tak:
ze za kazdy miesiąć na urlopie wychowawczym tracę 2 dni z hakiem, dlatego ona mi poradziała wziąć cały urlop bo wtedy firma mi płaciła za urlop,, bo tak czy siak, gdybym wróciła 1 pazdziernika, to zostało by mi 6 dni. Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam. Teraz juz do konca roku nie mam urlopu jedynie 2 dni opieki na dziecko, ale mam wyrozumiałego szefa, wiec jak potrzbuje, to moge sobie zrobic urlop. a potem go odpracowac:-)

ide czytac was dalej:-)

Do góry