dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Gratulacje dla Tomusia- dzielny z niego przedszkolak
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekajcie do wiosny nóżka się unormuje , a przy nauce może zdążyć się nie jedna wywrotka. Ja się tylko obawiam ,że do wiosny to ten mój rowerzysta zapomni jak to było!Tak się właśnie zastanawiałam nad tą jazdą na 2 kółkach, czy jeszcze w tym roku Tomi zdąży załapać przed zimą... ale to wszystko zależy kiedy jego nóżka wróci do normy, bo jeszcze troszkę kuśtyka. Chciałby już skakać i biegać, ale musimy go stopować, bo robi to wszystko na jednej nodze. Nie jest jeszcze w stanie chodzić po schodach na tej nodze. Chodzi po schodach dostawiając nóżkę, bo nie podniesie się na tej co była w gipsie. Oby szybko wróciła do normy.