Napisalam sie jak glupia i mnie wywalilo z neta i skasowalo wszystko wiec odtworze to co mialam do powiedzenia kilka godzin temu po krotce i dodam nowe
Poki pamietam fajnie bede wam trula nadal o moim remoncie :-)
aneta przez ten remont to nie wiem przyszly tydzien albo jeszcze nastepny musze do gina zadzwonic albo nie zapomniec znowu ze mam zadzwonic
oczekiwanie a skad wiesz ze bedzie syn??
emih wlasnei takie lustro bedzie w projekcie jak pisalas i sciany tez ciemne i jasne jak bede miala projekt to wam wrzuce na zamkniety a coo do ceramiki to umywalka bedzie Cersanit Adria i kompakt z tej samej lini zeby nie balaganic. Corze zdrowia duzo i niech sie te bakterie juz od was odp.... bo brak slow na nie

jedyneczka ty mnie rutkowskim nei strasz

co do imienia to Nadi bardzo ladnie
tiffi zgniky kompromis no niestety wiem :-( ale dotyczy tylko firmowo-tesciowych spraw na szczescie
mysza dzien faceta??? ale glupota. Bedzie mial dzien faceta jak dostanie obsrane dziecko do przewiniecia
mammi pomysl na prezent dla M genialny B R A W O
ania pestka wspolczuje jesli to zabki moj synek mial po 40 stopni jak mamusia albo nic albo 40

a za 4 godz sie bawil jakby nigdy nic te zeby to nieporozumienie ze dzieci potrafia to tak ciezko przechodzic
tweenie nie ma patentu podobno jak slodkiego sie najesz to bedzie bardziej sie ruszalo male, ale czy to prawda nei wiem, a co do twoich obawe niestety kolejny "przyjemny" objaw ciazy
arlecia dzieki za rade scianka jest uwzgledniona juz ;-)
Ktos pisal o imieniu Liliana moj synek mial miec tak na imie ale cos mu miedzy nogami uroslo

Syn wybral imiona dla rodzenstwa: brat - Maksymilian siostra - Wiktoria, mamy postep ze moze byc siostra bo do tej pory bylo "nawet ni o tym nie mow"
A z innej beczki moj dzielny syn wdal sie w bojke w przedszkolu

poszlo o to jak sie boksuje i trzymanie gardy. Efekt finalny taki ze ma podrapana buzie kolo oka i policzek a kolega wybity zab

Na szczescie mama nie robila awantury, jej syn podobno uderzyl pierwszy a zab zaczynal sie kiwac, wiec jakos sie obeszlo tylko rozmowy byly. Wychodzimy z przedszkola i rozmawiam z synem a on mi na to "wiesz mamo chlopaki musza sie czasami pobic bo tak lubia"

z podrapana buzia i wybitymi zebami

swietnie ciekawe co dalej a ja go zapisalam do szkoly prowadzonej przez zakonnice

fuck dzis mial rozmowe a ja zapomnialam

i co teraz???