reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny gdzie jest ASHIKA ??????????????????
moze eska ktos pusci bo przeciez do Niej to niepodobne zeby tyle dni nie pisala :baffled:

Lece do PL 13 kwietnia :-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
to suuuuuuuuuuuuuper! :tak: wizzairem lecisz?
Geperty w Lidlu sa pyszne lody litrowe z serkiem mascarpone z polewa z owocow lesnych, posypane pistacjami, albo orzechowe z polewa czekoladowa i posypane orzechami... no bajka poprostu!!! :-D
to kto napisze do Ashiki?????????????????

reklama
louise faktycznie są ale jakbym w takich o których mowisz poszła to by pomyslał że chce go przelecieć albo co:-Dbezpieczniej jakbym wycięła coś z moich chińskich z biedronki w kolorowe kropki:-Dashika mam nadzieję remontem zajęta:sorry2:

ashika odezwij się słonko , gdzie się podziewasz?

louise faktycznie są ale jakbym w takich o których mowisz poszła to by pomyslał że chce go przelecieć albo co:-Dbezpieczniej jakbym wycięła coś z moich chińskich z biedronki w kolorowe kropki:-Dashika mam nadzieję remontem zajęta:sorry2:

ashika odezwij się słonko , gdzie się podziewasz?
ja tez bym jakies tego typu nawet znalazla...:-) ale jak to wytlumaczyc ginowi zeby nie uznal nas za wariatki:-D:-D:-D masz racje te koronkowe sobie lepiej darowac...;-)

klade sie dziewczynki chyba bo znow mam zgage...:-( i juz cos brzuszek ciagnie. chyba po tych waszych lodach (perla geperty atabe -zabije ;-):-)) wezme sobie jeszcze jednego karmelowego bo 2 kupilam popoludniu. dzis mnie kusil turkusowo rozowy (chlopczykowo-dziewczynkowy :-)) o smaku gumy balonowej ale to nastepnym razem. dobranoc laseczki spijcie spokojnie i cala noc i kolorowych snow zycze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry