reklama

Lipiec 2010

właśnie wciągnęłam 2 bułki z szynką i ze syrem na kolację i jak jeszcze zgłodnieję to mam problem bo w lodówce już pustka :-(
Vanilka super, że przylatujesz. Boszzzz dlaczego ten wizz air nie lata do Belfastu jak takie tanie bilety.:baffled:
Jeśli chodzi o lody to ja uwielbiam wszystkie smaki sorbetów z Grycana. Ale zazwyczaj zakupuję 2 gałki cytrynowych,
Tiffi - ja tak dużo piszę o sprzątaniu, ale mało robię, albo rozkładam to w czasie;-)
Kurde zaraz mi klawiatura padnie. Tak to jest jak wszystko działa na baterie:wściekła/y:
Ja mam jak Louise - mała się rusza tylko jak siedzę albo leże, jak chodzę to nie protestuje :-) Widocznie lubi jak się ją buja:cool2:

reklama
mam naprawde spory!!! smieje sie do M ze synus kochany to w brzuszku gdzies sie tam wtulil i grzecznie przeczekal 9 miesiecy, a ta "ksiezniczka" to salonow potrzebuje... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
i nie pros mnie podpuszczaczu o fotki :-D
Wiec poprosze o fotki:-D:-D:-D
no pokaz jak Ci wkoncu urosl brzunio :tak::tak::tak:
Choc i tak pewnie ledwo widac znajac Ciebie !!

Mysza pogadam z nimi o Belfascie:-D

perla - tez bym te salony podpatrzyla :]

mysza - ja tym razem grycana polknelam zwykle lody waniliowe - no boskie!

jutro z rana dziewczyny mnie zmotywowalyscie zabieram sie za lazienke i kuchnie (lodowke umyje moze w czwartek), o 13 zmykam na joge, a o 17:30 kolezanka przyjezdza stastyke bedziemy walkowac :]

klade sie chyba powoli, bo jutro pracowity dzionek!

Vanilka jak bierzesz sprawy w swoje ręce to ja zaczynam się pakować :-D

Ale mi smaka narobiłyście na te pieczone ziemniaczki, jutro sobie zrobię, ale te w folii z piekarnika.
Kuchenkę M zepsuł i działa tylko ewentualnie podgrzewanie kawy, bo grzeje nierównomiernie i się nie kręci :-D Trzeba wiedzieć w którym miejscu ustawić produkt, żeby się nagrzało. Taki mały defekt :-D

perla - tez bym te salony podpatrzyla :]

mysza - ja tym razem grycana polknelam zwykle lody waniliowe - no boskie!

jutro z rana dziewczyny mnie zmotywowalyscie zabieram sie za lazienke i kuchnie (lodowke umyje moze w czwartek), o 13 zmykam na joge, a o 17:30 kolezanka przyjezdza stastyke bedziemy walkowac :]

klade sie chyba powoli, bo jutro pracowity dzionek!

ale masz zaplanowany dzień. Szok
A gdzie chodzisz na jogę i ile płacisz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry