aneta-h
lipcowa mama
no to miałam fajną poranną lekturkę,a jak zgłodniałam, bo Wy tylko o tym jedzonku i jedzonku:-),aż mały się rozkopał, pewnie też głodny
co do terminu to ja mam tak jak magdzia 1.07,ale z usg zawsze pare dni wczesniej wychodzi, ok.28.06
louise robiłam raz krówke z delekty i potwierdzam była pyszna
jedyneczka mi też musi coś w tle gadać, tylko jak wejde do domu to pierwsze włączanie telewizora, a co do dziury w majtkach do gmerania to
hahaha dobre dobre
tiffi to przewaznie tak jest że jak sie czyta książkę a potem patrzy na film to się jest rozczarowanym,czytałam kiedyś rzekę tajemnic,ksiażka super mi się podobała, to taka napalona wypożyczyłam film i zasnęłam bo taki nudny,chyba przez to ze juz wiedziałą z góry co się bedzie działo i wksiążce to sobie tak wszystko wyobrazasz, newiem, moze akurat ten film był dennnie nakręcony
perla też uwilebiam lody z lidla, oprócz tych co piszesz to też czekoladowe z kawałkami czekolady,albo orzech włoski z orzechami,pychotka
ja wczoraj kupiłam z manhatana wiośniowo-waniliowe,ale po tym maku już nie miałam siły ich zjeść,więc jak dziś sie do nich dorwe.....
idę na śniadanko,obejrze majke a potem do fryzjera,więc humorek bedzie:-)
louise też wstałaś na majke?:-)
co do terminu to ja mam tak jak magdzia 1.07,ale z usg zawsze pare dni wczesniej wychodzi, ok.28.06
louise robiłam raz krówke z delekty i potwierdzam była pyszna
jedyneczka mi też musi coś w tle gadać, tylko jak wejde do domu to pierwsze włączanie telewizora, a co do dziury w majtkach do gmerania to
hahaha dobre dobretiffi to przewaznie tak jest że jak sie czyta książkę a potem patrzy na film to się jest rozczarowanym,czytałam kiedyś rzekę tajemnic,ksiażka super mi się podobała, to taka napalona wypożyczyłam film i zasnęłam bo taki nudny,chyba przez to ze juz wiedziałą z góry co się bedzie działo i wksiążce to sobie tak wszystko wyobrazasz, newiem, moze akurat ten film był dennnie nakręcony
perla też uwilebiam lody z lidla, oprócz tych co piszesz to też czekoladowe z kawałkami czekolady,albo orzech włoski z orzechami,pychotka
ja wczoraj kupiłam z manhatana wiośniowo-waniliowe,ale po tym maku już nie miałam siły ich zjeść,więc jak dziś sie do nich dorwe.....
idę na śniadanko,obejrze majke a potem do fryzjera,więc humorek bedzie:-)
louise też wstałaś na majke?:-)