reklama

Lipiec 2010

Dzień Dobry :-)

chyba koleżanki telepatycznie wyczuły że mam kiepski humor, bo nagle sobie przypomniały żeby się umawiać na kawke:-). Wczoraj żona kuzyna w ciąży z terminem na sierpień wyciągnęła mnie oglądać wózki, dziś koleżanka co rodziła w styczniu namówiła na wizytę w Silesi bo tam razem pracowałyśmy no i może mi to dobrze zrobi na moje doły. Choć to niebezpieczne bo wczoraj lody dzis pewnie nie powstrzymam się od mcdonalda a dupencja rośnie :zawstydzona/y:

Mruczka
ja też tyję od patrzenia na jedzenie nawet przed ciążą a teraz to podwójnie ;-)Powodzenia na wizycie samych dobrych wiadomości życzę

aneta-h -dzieki za powitanie, zdecydowanie mi sie tu podoba. Poszlam na Zarzadzanie Zasobami Ludzkimi magisterskie by miec dyplom z mojego fachu, myslalam, ze Pola sie pojawi za rok dopiero, ale jakos z mezem plodni jestesmy bardzo i teraz z brzuchalem siedze na zajeciach :]

ja mykam po kawke bezkofeinowa :)
no właśnie się okazało że my z mężem też wyjątkowo płodni bo w sumie 1 miesiąc po ślubie ja już w ciąże zaszłam a mieliśmy poczekać około roku :tak:

Miłego dnia wszystkim :-)

reklama
witam sie i ja z rana:)
pol nocy nie spalam, w sumie to juz sie do tej bezsennosci przyzwyczajilam:tak:
na sniadanie zjadlam 3 snickersy i zapilam pepsi,zdrowo i pozywnie nie ma co:-D
mala cos leniwa od wczoraj,rzadko kiedy stuknie gdzies tam:sorry2:nie wiem jak tu ja rozruszac
ja mam dosc ambitne plany na dzis ale ile z tego co zaplanowalam bedzie zrealizowane to sie okaze:-)

patipaula ty szczuplaku,ja to twojeje obecnej wagi nawet przed ciaza nie mialam:zawstydzona/y:zalamalam sie:-(
aghata powodzenia dzisiaj:blink:

Takich zwykłych nudnosci ciazowych juz nie mam... Ale choroba lokomocyjna wzrosła 3 krotnie!! Stąd te moje trudności w dojechaniu gdziekolwiek:-( a najgorsze ze mieszkam na prawobrzezu miasta a wszystkich mam w centrum i na lewobrzezu...

To i ja się witam
Niedawno wstałam hihi i zjadłam już pączka na śniadanko.
Patipaula ja kupiłam Teutonię z fotelikiem Maxi Cosi i bazą Isofix-zestaw 3500 kosztował, ale to i tak wytargowałam.
Agatha trzymam kciuki za wizytę :)))
Ja dzisiaj z M jedziemy na zakupy do Reala , więc juz jestem ubrana i pomalowana-jak nigdy o tej porze :)))

witam się i ja!! Oczywiście z pracy!!
Wstałąm z lepszym humorem niż sie wczoraj położyłam, chociaż ostatnio mam jakies kiepskie dni!! Czy Wy tez tak macie że nie możecie na siebie w lustrze paczeć. Bo ja jak sie widze to tragedia!!

Widzę ze Wy od rana ostro posty produkujecie....nic nowego zresztą!!
Kurcze wczoraj się zastanawiałam co z mammi, bo dawno się nie odzywała, zaraz napisze do niej smsa!! jak sie odezwie dam Wam znac!! a Aishika co z nią??

Agata - powiodzenia przy zakłądaniu tego krążka. Nie martw się tego się podobno wogóle nie czuje. Moja kumpela miała założony i i wszytko było ok do końca ciązy!!

Jedyneczka udanych zakupów życzę!

Sama myslałam o zapisanu się na jakąś jogę, ale u mnie z systematycznością kiepsko wiec odpuściłam, a od 8 kwietnia zaczynam szkołę rodzenia to chyba wystarczy!!
Anetka - nowa fryzurka?? Też dałaś się skusić na jakąś zmianę!!?

Dobra musze sie za jakoś robote zabrac!! Mięłgo dnia

madzia1980 przepraszam pomyslilam sie a o wozek jaki kupila chcialam spytac kame1986 ale gafe walnelam:zawstydzona/y:

Dziewczyny a co do wagi to nie macie co sie zalamywac, bo ja z metra cieta wiec dlatego mam taka wage. Ja nawet 1,60 nie mam :zawstydzona/y::-(

aisim a ja szkole rodzenia zaczynam 7 kwietnia

Ostatnia edycja:
Dzamena myslałam o Tobie dzisiaj -bo chyba wczoraj się nie odzywałas :))
Boże dziewczyny ja mam ogromny ten moj brzuchol -z dnia na dzien przybiera monstrualne rozmiary-a co to będzie za 2 miesiace, jak on mi już przeszkadza nawet w chodzeniu trochę.

reklama
agatha - kciukasy trzymamy!!

patipula - dzieki bogu tym wzrostem uratowalas cale moje dzisiedsze samopoczucie!! ale to i tak pewno filigranowa jestes, a ja slonik co meza waga zaraz przegoni (ale maz tez waga piorkowa - 72 kg)

ewcik - w tej wawie to wsyztsko choler drozsze jest :/
tez mam jakas obsesje na cole, przed ciaza jej ni pilam (tylko na kaca :P), a teraz jak ja widze to mi sie oczy swieca, ale juz sama nie kupuje, jak mnie ktos poczestuje, albo maz czasem kupi, bo wie ze mam obsesje :]

madzik1980 - ta baza isofix pasuje tez do wiekszych fotelikow na pozniej? ona jest sama w sobie cholernie droga, ale wygodna - my sie chyba nie zdecydujemy i zostaniemy przy standardowym mocowaniu pasami!
a z tym Twoim brzuchem to nie wiem czy Ci wierzyc, Ty tez ta z wag piorkowych, co nawet nie chce slyszec ile wazysz, bo obiadu nie rusze! ;)

wracam szorowac :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry