reklama

Lipiec 2010

Witajcie kochane ciężarówki:-)
Tak się wczoraj martwiłam, że apetyt gdzieś zgubiłam po drodze... Od kilku dni ostatni normalny posiłek, typu kanapka:-) byl do godz.18 -później zero apetytu, zero głodu... Wczoraj Zaś oglądałam sobie Kubę Wojewódzkiego... Potem Bezimienni... aż tu nagle totalne burczenie w brzuszku:-) o 24 !! :-p aż trzy kanapki. Hi hi i to nie zjadlam tylko wciągnęłam:-) no i jakże pospalismy z mężem dlugo:-) godzinę dłużej niz normalnie Hehe. Moja Zuzia jeszcze śpi ale że ja zaczynam się robić Glodna to pewnie też sie niunia zaraz obudzi :-D tylko Czekam może Mąż zrobi śniadanko;-) hi hi Ale oboje mamy lenia... Mam nadzieje dzisiaj na brak deszczu to odwiedzi mnie koleżanka. Wreszcie trochę rozrywki :-) bo ja niestety jestem uwiazana:-( najdrobniejszą podróż autobusem nawet 15 minut wiąże sie ze strasznymi nudnościami:-( i tak siedze sama na codzień... Ale dziś przynajmniej mąż w domu:-) buziaczki dziewczyny:-) idę jednak zrobię te śniadanie. Smacznego Wam i Milego Dnia:-)

reklama
Witam:-)
Nareszcie nadrobiłam to co napisalyscie wczoraj-szok. Przed swietami jestem tak zabiegana ze nawet nie mam kiedy przy kompie posiedziec. Kolezanka moja sie smieje i mowi ze nie wie czy ja znajde czas na poród
Wczoraj mialam wizyte-z niunia wszystko ok. Pani doktor serduszka posluchala. Wyniki wszystkie tez dobre. Waga wskazala 53,85(wiec 5 kilo z hakiem do przodu bo zaczynalam z waga 48,5):zawstydzona/y:

madzik1980 Mozesz mi przypomniec jaki wozeczek kupilas, ze taki tani.

geperty Mam zamiar tak samo zrobić, po macierzynskim zloze o becikowe bo bede miala wtedy dwa

Ja tez mam umowe tylko do dnia porodu

Jedyneczka Ja po dziewczynach miałam wkladke zalozona i nic sie nie dzialo. Wszystko bylo ok, nie wrosla sie. Tylko co pol roku na kontrole chodzilam. Super ze na wizycie wszystko dobrze.

tweenie Dobrze że cukier w normie;-)

agatha Oj duzy ten pierscień:szok:

Dzis jade po 11 do pracy zwolnienie zawiesc i zakupy zrobic, wiec pewnie wroce dopiero po 15.
Milego dnia :-)

Witam z ja z platkami w ustach :-D

agatha Powodzenia dzisiaj :tak::*
rusia mnie tez wciagnol ...ale masz racje daleki jest od rzeczywistosci :tak:
mruczka zmienilas avatar i jakos ciezko mi sie przyzwyczaic ,ze to TY;-)
Powodzonka dzisiaj na wizycie :happy2:

ewcik - ale w Warszawie masz taka joge tania?
- pewnie, ze damy rade na zajeciach, ja ostatnio odczulam wyrazy sympatii od wykladowcow jak patrza na moj brzuszek, wiec milo. Gorezj, ze POla naprawde skutecznie mnie dekoncentruje od nauki! :) a poza tym stara jestem (27 lat w tym roku ;)) to mi sie juz tak nie chce :P
- ja takie nalesniki przed weekendem sobie rozbilam, robie je z maki razowej - pycha! i do tego jeszcze sosikiem polewam z pomidorkow i cebulki! :]

patipaula - jaka Ty masz wage piorkowa!!

butterfly - a Ciebie jeszcze tak nudnosci mecza - jojku wspolczuje!

mykam po jogurcik i do lazienki ze szczota, alez mi sie nie chce!!

reklama
cześć i czołem:-)

ze mnie się robi ranny ptaszek-dzisiaj o 8 wstałam:-) D nawet z tych swoich urodzin z chlopakami wrócił w miarę ok- chociaz jak go nie było o 24, to już w myślach widziałam awanturkę, ale spisał się:-D ja jeszcze w piżamie, ale zaraz zmykam odebrać dowód osobisty-miało być miesiąc, a jest po 2 tygodniach-szok:-) i zapewne jakis shopping zrobię:-)

miłego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry