Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ps. Choć faktycznie to nie to samo, bo ja córę mam i jakoś raźniej pośmiac się razem, powkurzać i postroić damskie fochy jedna na drugą
- dobrze ze dane było mi się wyprostowac i do pozycji wyjściowej w pionie stanąć. Trzeba jednak będzie lusterka poszukać, bo niedługo żeźnik mi sie "załączy" ;-)atabe - juz niedlugo nigdy nie bedziesz mogla powiedziec, ze jestes sama!!
Atabe, Miluszka ma rację, a uwierz mi dokładnie wiem co czujesz, tylko najgorsze co możesz zrobić to się w tym pogrążać (tzn w takich myslach)- myśl o wszystkim tylko nie o tym, czytaj- byle "zabić" czas tych 3 miesięcy... Ja też wówczas myślałam ze nie przetrwam- tym bardziej ze ostatnie miesiące to jesień była (na spacerki chodzić mi się nie chciało, najwyżej do sklepów i... jeździłam czasem do mamy) Ale ta cisza ścian, szczególnie wieczorem jak kładłam się sama z brzuchem do łóżka... Brrr... Ale córa się urodziła i w tym dniu pękła wezbrana tama samotności! Jeszcze chwileczkę... jeszcze momencik... i będziesz tęsknić za ciszą czterech ścian
PS. Dasz sobie radę! A jeśli będzie CI ciężko to dzwoń do mnie!- i mówię poważnie. Jak urodzisz córeńkę i nie będziesz miała siły stukac palcami w klawiaturę, to dzwoń do mnie- mojego M pewnie też nie będzie :/