reklama

Lipiec 2010

cześć dziewczyny z rana:-)
Ja już po pierwszym pobraniu i wypiciu glukozy, za godzinę idę na kolejne pobranie.
Ale strasznie mnie głowa rozbolała po tej glukozie. Było kilka osób przede mną na pobranie, a taki starszy pan powiedział: niech pani wejdzie pierwsza, i pytanie retoryczne: chyba nie ma nikt nic przeciwko, prawda???

Ale mnie zaskoczył, nie wyglądał na takiego miłego.

Ale miałam wieczorem nerwa, ale ja taka choleryczka jestem, nabluźnię się, naflugam, cała się trzęsę, a dzisiaj już mi przeszło - moje nerwy nic nie zmienią. Przynajmniej przy okazji zwiedzę szpital w którym będę rodzić.

Emih, ja mam dokładnie to samo - w pierwszej ciąży zasuwałam i jakoś mi brzuch nie twardniał. Teraz naprawdę rozpatruję już każde wyjście z domu itd. W domu bałagan, liczyłam, że dzisiaj już będę zaobrączkowana i sobie posprzątam, a tu lipa, wolę jeszcze jeden dzień poleżeć.

Co robicie dzisiaj na obiad???? Bo jakoś nie mam weny, może krupnik??

reklama
hej dziewczynki:-)

ja tylko na chwilkę chciałam się pożegnać i życzyć Wam Wesołych Świąt :-):-) za chwilkę wyjeżdżamy do teściów, czyli 400km od mojego miasta:baffled: boję się tak długiej podróży i trasy, żebyśmy tylko dojechali bezpiecznie, bo różni wariaci po drogach jeżdża, no a ja bez pasów już jeżdżę:baffled:

jak będzie możliwość, to skrobnę coś, jak dojedziemy:-)

całuję Was mocno-bedę tęsknić:-)

I ja się witam z rana...nie śpię od 5:30...synek przywędrował i już nie było mowy o spaniu...ale chociaż poleżałam do 7:00.
Wczoraj brzuch znów się napinał...2 nospy na wieczór i do spania, dzisiaj jak na razie spokój.
Louise co to za fachowiec z tego hydraulika??Cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości.

ewcik - bezpiecznej drogi i wszystkiego dobrego na swieta, uwazaj na Was!

agatha - tym krupnikiem mi narobilas smaka, ale zupy teraz nie ma sensu robic, bo zaraz swieta i sie zmarnuje, a ja to zaraz gar gotuje na caly tydzien :) ale bedzie za mna teraz ten krupnik chodzil!! ja mam jeszcze resztke bolognese sosu wiec to pewnie zjem, choc powinnam cos mezowi przyszykowac, moze zrobie filety drobiowe w sosie curry z kus kusem!

DAJ ZNAC JAK PO GLUKOZIE! wynik od razu czy musisz czekac?

Miluszka, na wynik czekam.
Tego krupniku to taki mały garnuszek ugotuję dla naszej trójki, a na jutro zrobię rybkę, bo Wielki Piątek.

Ania_pestka
, spaghetti też myślałam, ale moja Majka nie zje, bo nie lubi. Jakby szła do przedszkola to nie przejmowałabym się nią i jej obiadem, a tak muszę...

agatha - wielki piatek no fakt!! ja w tej ciazy to kompletnie nie wiem co za dzien tygodnia! :) jedynie koniec miesiaca jest mi znajomy, gdy oczekuje na pensje :)
to moze i ja bym mojemu Jackowi rybke uszykowala na jutro do pracy... tylko jakis przepis musialabym znalezc... i zmaslem czosnkowym. W firmie by zional :)

reklama
Witam od rana. Ja już po śniadaniu i Majce.
Ewcik szerokiej drogi i wesołych świąt. Weź poduche pod pupe zawsze wygodniej się jedzie.
Madzik 59,9 to zawsze mniej niż dla mnie graniczne 60, które już niestety przekroczyłam jakiś czas temu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry