reklama

Lipiec 2010

tweenie ryż pomaga, mnie babcia zawsze robiła z cukrem i jabłuszkiem tarym albo cynamonem - niby nie wskazany ale odrobinka nie zaszkodzi dla smaczku jak ktos lubi:sorry2:

emih mój przepis na konflikt ze sraczykiem to płatki na mleku zagryzione suszonymi morelami, ledwo wyrobiłam na zakrętach:-D

reklama
co do naszego pisanai, to ja jak mam dzień to pisze dużo, a jak mi się nie chce to nie pisze:-p jak mi się chce to czytam wszystko, a jak nie to pobieżnie;-) ja uważam, ze każdy powinien pisać tyle ile chce:-) ot co:-D

matko jestem tak głodna, ze już nie moge........ale o tej godzinie jeść...?

Atabe, a zjedz jakis owocek jak jesteś głodna, bo z głodu nie uśniesz! A mnie suszy! ALe tak na noc i sto razy się budzić?!- Wogóle to... MAtko jedyna jak mnie od kilku dni suszy!!! I piję te wode z cytryną litrami a w łazience kilka kropek... paluchy już tak spuchnięte ze rano kubka kawy nie mogę zacisnąć :/

Nie, no dla mnie ważniejszy sen, bo w dzień nie mogę się zdrzemnąć jak z córa sama jestem i muszę wytrwać więc wolę na noc nie pić :/ a dziś wolę nie pić bo jutro też nie będzie mi dane się zdrzemnąć- przy dwóch łóżkach w mieszkanku i 6 osobach trudno gdzieś usiąść a co dopiero kimnąć :/

A moja będzie recytować Pana Tadeusza w 5 językach mając 6 miesięcy życia!!
Dobre!! ale się uśmiałam!!
Szkoda że ta inteligencja od przyrostu masy w ciązy nie zależy!!
- to moja juz w 1 tygodniu zycia!! swietny news, w sam raz na spaciu po shake z mcdonalda!!

kama - jeszcze raz bezpiecznej drogi, cieplych i radosnych swiat i pieknego, slonecznego dnia w poniedzialek w tak waznej chwili!!!

ja wrocilam z ikei, oczywiscie nic prawie nie kupilam a 160 zl zostawilam :/ ten sklep powinni zamknac! jutro porobie zdjecia, bo to dla malej lamke na scianej, a to dywanik i takie sliczne slimaczki i motylki na paluszka ! :)))

jutro od rana mnie nie bedzie, jade decydowac sie na wozek, pozniej odebrac zamowiony pedzel do golenia dla dziadka na imieniny (ma w swieta). Takze bede poznym popoludniem.

Dotsalam informacje, ze moj wujek zmarl, straszy i daleki, ale to ostatni brat mojego dziadka, ktorego uwielbiam ponad wszystko, mam nadzieje ze w niedziele nie bedzie bardzo smutny :(

dobranoc dziewczynki!

emih to życzę dużo siły przy takiej gromadzie...i faktycznie się wyśpij, by potem nie paść na twarz ze zmęczenia!

ale zjadłabym sobie chleb w jajku smażony.........

reklama
Idę sobie spać bo zaczynam się robic głodna, ale właściwie.. nie mam sił wstać z łóżka, a lodówka tak daleko- całe 3 kroki! ;)
Dobranoc dziewczynki- spokojnej i przespanej nocki życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry