Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- emih jak zwykle dusza czlowiek, no prawie sie wzruszylam i przytakne! Wierzcie mi ze sa fora (ja na takie nieszczesliwie trafilam), gdzie ruch jest 1-5 postow na dzien, to jest dramat, zadajesz pytanie, zalisz sie i wysylasz swoje troski w przestrzen, glucha! Wole nadrabiac i pytac po raz setny i byc tu z wami dziewczyny, choc czasu spedzam przed tym laptopkiem od groma, zamiast sie uczyc :/Ja jestem zdania że jak ktoś ma czas- czyta, jak ma tylko ochotę "wertuje", jak ktoś ma cierpliwość- odpowiada po raz setny na powielające się pytanie bez pretensji że ktoś nie "doczytał, jesli tej cierpliwości nie ma- skupia się na innych- bliższych sercu sprawom, ale zeby odrazu nie miało sensu?- to co w życiu ma sens?! Bo dla mnie znajomość z wami- na bierząco a czasem "po łebkach" ma wielki sens![]()

Lola- moja królica szarpie klatką, Zuzia w brzusiu odbija się od żołądka... Na dodatek objadłam się słodyczy i mam zgagę :-S a najlepsze że nie chce mi się iść do kuchni napić mleczka- mojego leku na palenie w przełyku i żołądku
Heh.
no to co mi pozostaje? Poczekam na niego:-) ucieszy się...
bo jeszcze się nie Widzialam z wanną wieczorem hi hi;-) leniucha mam... Leże więc odwlokiem przed Tv- TvnStyle :-) i chwale sobie że tak dobrze działa mi ta opera mini w komórce bo mogę do was napisać nie siadając do biurka:-) a plecki dziś juz odmawiają posłuszeństwa- siedzeniu i staniu krzyczą stanowcze NIE!
.

.