reklama

Lipiec 2010

Dzień Dobry dziewczynki!!
Ja też już na nogach :))A poogda okropna-ciemno i zimno, no ale co zrobić
Anetka ja zapalam światło jak w nocy wstaję bo właśnie się boję ,że na coś wejdę.
Agatha trzymam kciuki i czekam na relacje
Ja też podobnie jak Atabe mam dni kiedy piszę więcej i dni kiedy piszę mniej, ale zawsze wsyztsko czytam-no ale ja to mam czas hihihi

reklama
Hej dziewczyny!
Mam dziś zalatany dzień, a mały wczoraj do 3-ej spać mi nie dał, tak kopał łobuziak (bo guuuupia matka mu coli przed snem dała :/) Orzę nosem po ziemi, a muszę do pracy podjechać i jakieś drobne zakupy zrobić, bo M. przyjdzie wcześniej z pracy i ruszamy na święta do moich rodziców.
Już teraz życzę Wam spokojnych, ciepłych Świąt :)
wesolych_swiat_wielkanocnych

Czesc laski :happy2:
A co to za wieczorne jedzenie ??:-p
A potem atabe mi sie zali na gg ,ze gruba juz jest :-Da wieczorem marzy jej sie chleba w jajku :-D

Co do naszego pisania tooooo
Ja juz kiedys pisalam i zdania nie zmieniam ..
Kazdy pisze tyle na ile na czasu ,ochoty ...
Wole jak ktos choc skrobnie posta i da znac o sobie , jak ktos siedzi i tylko podczytuje ;/
Choc przyznam ,ze od jakiegos czasu tez mam problem bo troszke duzo nowych osob doszlo i jakos ciezko mi sie polapac w tym kto jest kto ;-)

tiffi zaprac nie mam wcale ...moze to dlugie siedzenie im sprzyja :happy2:

agatha Powodzenia!mam nadzieje,ze juz dzisiaj Ci krazownika zaloza i bedziesz chodzic spokojna :happy2:

kropa Tobie tez Wesolych Swiat :tak:

anetka Przygody nocnej nie zazdroszcze :no:Dobrze,ze nic sie nie stalo !!

louise Kiedy Ty konczysz ten remont ??Ciagle zabiegana jestes :baffled:
wolalam jak pisalas czesciej a po trochu :tak:wiecej Cie tu z nami bylo :tak:

Pogoda do bani ,ogladam sobie DDTVN i jem kinderki mojego dziecka :-p
ufff 28 tc dzisiaj wybil :):)

jestem.... nadal walczę z żołądkiem, a w zasadzie to on ze mną... Zaczęłam wczoraj to żelazo na receptę i tak sobie myślę, że to może po nim mam takie sensacje żołądkowe...
Co z leków można zjeść na zatrzymanie? Bo ryż nie spełnia swojej roli, a jeszcze chwila i boję się, że się odwodnię :/

czesc laski!
u nas pogoda super, a humor do bani...
Vanilka i wymyslilas cos na ta swoja dolegliwosc? wyprawiacie Swieta?
Tweenie wspolczuje kochana! :-( moze Smecta?
Agatha powodzenia z krazownikiem... :tak:
Kropa niestety wiem co to nieprzespane nocki (juz 3 z rzedu zaliczylam)! Tobie rowniez Wesolych Swiat!
Emih nie przemeczaj sie tam tylko przy tej zgrajce! ;-)

jestem.... nadal walczę z żołądkiem, a w zasadzie to on ze mną... Zaczęłam wczoraj to żelazo na receptę i tak sobie myślę, że to może po nim mam takie sensacje żołądkowe...
Co z leków można zjeść na zatrzymanie? Bo ryż nie spełnia swojej roli, a jeszcze chwila i boję się, że się odwodnię :/

tweenie, może to być po żelazie :( Ja tak właśnie mam i dlatego nie biorę żadnego żelaza :( Czasem pomaga odgazowana cola i dieta, tylko musisz dużo pić. Najlepiej przejdź się do apteki i poproś o jakiś Orsalit czy coś podobnego dla ciężarnych - musisz uzupełnić mikroelementy, coby małej nie zaszkodzić. A żelazo odstaw na wszelki wypadek przynajmniej na kilka dni, jak ci przejdzie to zacznij brać znowu i jeśli się sytuacja powtórzy, goń do gine niech zmienia żelazo na jakieś inaczej wchłaniane. Bidulka :(

perla Wczoraj sprawdzalam wieczorem i bylwchloniety (bo tylko jednego mam) dzisiaj sprawdzalam i tez wchlonity ...nic boli nic ,krwi nie ma wiec nie mam co panikowac ...Na wizycie teraz powiem poloznej i mam nadzieje cos mi tak powie co kupic ..
Co do swiat to ............Moj maz oczywiscie w pracy ...w niedziele idziemy z malym do znajomych a w poniedzialek pewnie w domu ..
A Wy co robicie ?

reklama
Witam lipcóweczki:-)

konsumuję śniadanko, a później ostatnie porządki delikatne i piekę ciasto:-)

Mruczka informacja na temat tłuszczu w udach wskazuje, że moje dziecko ma spore szanse na Nobla:-D
co do zaparć i żelaza- ja biorę tardyferon i nie mam problemu- jak w zegarku działa wszystko, chociaż przed ciążą miewałąm problemy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry