reklama

Lipiec 2010

geperty zabierz mnie ze soba w te rozjazdy :-) tez mi sie nie chce siedziec w domu :-) a probiotyk jak najbardziej sie zgadzam. mozna niby maslanke i kefir ale po takiej biegunce bym nie ryzykowala

reklama
Hej dziewczyny,

Już jestem po, nie było tak źle, może nieprzyjemne, ale bólem bym tego nie nazwała.
Teraz w zasadzie nie czuję krążka w ogóle. Trwało wszystko chwilkę i jedyny plus tego wszystkiego, że oszczędziłam na wizycie, bo gin nie wziął pieniędzy, chociaż zapytałam ile płacę.

Kupiłam wracając babkę jogurtową, sernik i białą kiełbaskę.

Teraz troszkę odpocznę i robię rybkę na obiad, ziemniaczki i surówka z kiszonej z cukrem.

hej hej:-)
matko! na jakiego ja łakomczucha wychodze na tym forum:-p;-)
aneta taki chleb robię na dwa sposoby, albo wykrawam dziurkę w skibce, wrzucam ją na patelnie i wbijam jajko, smarze z dwóch stron, albo jajko rozbełtać, można kapnąć mleka i chleb w tym namoczyć z dwóch stron i to na patelnie:-) doprawić do smaku, można posypać serem!
agatha powodzenia z tym magicznym krążkiem!!!!

u mnie deszczowo i zimno, nie czuje świąt nic, a nic...mój M jutro w pracy, do wieczora, a do tego się kłócimy u których rodziców zjeść śniadanie wielkanocne- ja chce do mamy no!!!!!!!! ehhhhh i jeszcze wizytę mam we wtorek na 9:30 i WAŻENIE! przecież ten gin oszalał, żeby tak rano po świętach no....

Ja tez sie witam porannie- no moze popoludniowo już:-)

Skłądam wszystkim przyszłym i obecnym mamkom najepsze zyczenia swiateczne, zeby nie dobily nas te przygotowania i inne sprawy z nimi zwiazane.
Takze WESOLEGO JAJKA :-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny,

Już jestem po, nie było tak źle, może nieprzyjemne, ale bólem bym tego nie nazwała.
Teraz w zasadzie nie czuję krążka w ogóle. Trwało wszystko chwilkę i jedyny plus tego wszystkiego, że oszczędziłam na wizycie, bo gin nie wziął pieniędzy, chociaż zapytałam ile płacę.

to dobrze!! teraz możesz mieć spokojne Święta!! fajnie, ze nie cierpiałaś;-)

Teraz troszkę odpocznę i robię rybkę na obiad, ziemniaczki i surówka z kiszonej z cukrem.

to dobrze!! fajnie, ze nie cierpiałaś, teraz możesz mieć spokojne Święta!

Hej dziewczyny,

no to suuuuuper ze wszystko ok :-) wiedzialam ze nie bedziesz czula tego ustrojstwa i dobrze ze nie bolalo-masz juz za soba ten niemily zabieg. a komfort psychiczny pewnie niewspolmiernie wysoki do chwili nieprzyjemnosci nie ??? :-) a to tez wazne dla dzidzi i Ciebie-za sie mniej stresujesz.

i...uuuuuuups...przypomnialas mi ze dzis scisly post :szok::zawstydzona/y: a ja zjadlam rano kanapki z szynka i jalowcowa podsuszana...:-( a na obiad mam tosty niestety i tez beda z szynka...nie zrobie ryby zadnej bo nie mam jak..

louisie hehe mówisz, ze Jagódka:-p? no ja jeszcze nie wiem nie wiem;-) choć M uparty jak osiołek... a ja tak jak agatha myślę no i nic co wymyśle, nie przechodzi... a właśnie agatha a ty jakie chcesz imie? bo pamiętam Joasię, Jadzię i Igę, ale nie wiem czy to aktualne???

Agatha super,że wsyztsko ok :)))-moje koleżanki miały krążek i też mówiły , że tego nie czuć
Atabe , mi sie Jagódka bardzo podoba , ale mój M się uparł na Julkę , więc nie mam zbytnio wyboru.

a tak apropo chciałam sie podzielić taka moja obbserwacją, że ta glukoza to całkiem byla ok :-) pisałyscie ze taka niedobra ze sie rzygac chce a ja tak piłam piłam, w pewnym momencie skonczyla sie a mi sie dalej pic chcialo jej :-)

reklama
cześć dziewczynki !!!

Nie dam rady Was poczytać, bo sprzątamy nadal. A końca nie widać...
Potem musiałabym sałatkę zrobić i obiad na dziś...

Życzę Wam kochane Zdrowych, Pogodnych Świąt, i megaśnego obżarstwa ;-)

Do sklikania później..
:happy2::happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry