reklama

Lipiec 2010

reklama
Agatha super,że wsyztsko ok :)))-moje koleżanki miały krążek i też mówiły , że tego nie czuć
Atabe , mi sie Jagódka bardzo podoba , ale mój M się uparł na Julkę , więc nie mam zbytnio wyboru.

hehe czy to znaczy, ze wszystkie eMki są takie uparte i wybierają imiona???!!;-)

a wiecie co- wczoraj stoję w realu w kolejce do kasy, a kobieta przy kasie nagle krzyknęła- ta pani będzie obsługiwana pierwsza! ja po chwili załapałam, ze to chodzi o mnie- normalnie w szoku byłam, ze wyłowiła wzrokiem ciężarną i KAZAŁA mnie przepuścić! a miała posturę taką, ze nikt jej w kolejce nie podskoczył:-D

hej hej kochane

Ja to ciągle w biegu i na nic nie mam czasu. Troszke was poczytalam ale juz nie pamietam co ktorej mialamodpisac. Chcialam Wam słonka kochane życzyć zdrowych i spokojnych świąt. Prosze poglaskac brzuchatki male.

ja sobie wlasnie pije kawke i zagryzam keksem. taka senna jestem ze szok-ale syf na dworze i na bank cisnienie spadlo szybko

atabe no mysle ze Jagódka jednak :-) ;-)

supcio jaki slodki avatarek :-) pocieszaj mnie tak dalej z ta glukoza to moze sie nie bede tak obawiala tego badania. bo ja strasznie brzydliwa jestem (lub obrzydliwa-jak niektorzy mowia ;-))

mysza to ja Cie brzydko podejrzewalam o bycie spiochem a Ty pracujesz od rana :szok:

mniam:-p zjadłam te truskawki homogenizowane od dzamenki,pyyyyycha
louise ja poczułam ruchy jednocześnie i po lewej stronie brzucha i po prawej,to pewnie mały był w poprzek ułożony
agatha to dobrze że już po wszystkim i że tego krążka nie czujesz,ale oszczędzaj się, pamiętaj

zjadłam pół tabliczki gorzkiej czekolady, 2 banany i się zakleiłam... mam nadzieję, że stan się utrzyma.

Pojechałam na cmentarz, ogarnąć trochę pomnik, a jak lunęło... Generalnie przemoczona cała, po kolana w błocie... Lany poniedziałek mogę uznać już za odhaczony...

Atabe, mi się Jagódka też podoba. Ja chciałabym Jadzię, ale M nie chce, no i nie mamy w sumie jeszcze wybranego. Wchodzą w grę: Róża, Iga, Joasia, Nina - to ostatnie mi się coraz bardziej podoba.

SupciO, piękny avatarek. Mnie też nie przepuszczają, chociaż nie da się ukryć ciąży, raz mi się zdarzyło, a najgorsze są stare baby....

Louise, ciśnienie na bank padło, ja się licho czuję teraz. Dla mnie też glukoza nie taka zła, słodkie po prostu i tyle, ale bralam duuuuuuużo gorsze rzeczy.
A u nas zaczęło padać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry