Mruczka
Fanka BB :)
Ale fajne te wszystkie życzenia:-)Cieszę się,że najnowsze odkrycie amerykańskich naukowcow Was ucieszyło
Tweenie sprobuj z colą, a jak nie pomoże to jest taki lek bez recepty Endiex. On się nie wchlania z przewodu pokarmowego i jest bezpieczny dla dziecka, chociaż nie wiem, czy mają certyfikat na to i nie pamiętam, co jest w lodówce. Ja brałam w ciąży i moje koleżanki farmaceutki też. Jest bezpieczny i bardzo skuteczny.
Agatha powodzenia na wizycie!
Miluszka pokaż potem ten wózio.

Tweenie sprobuj z colą, a jak nie pomoże to jest taki lek bez recepty Endiex. On się nie wchlania z przewodu pokarmowego i jest bezpieczny dla dziecka, chociaż nie wiem, czy mają certyfikat na to i nie pamiętam, co jest w lodówce. Ja brałam w ciąży i moje koleżanki farmaceutki też. Jest bezpieczny i bardzo skuteczny.
Agatha powodzenia na wizycie!
Miluszka pokaż potem ten wózio.
ale spotkam się z bratem i to miło i z przyjaciółką. Pozdrawiam Was i Rodzinnych, spokojnych Świąt. Odezwę się dopiero we środę
widze za gadacie o drzwiach i wchodzeniu w nie... ja zawsze w nocy po ciemnu bo nie chce sie rozbudzac-nawet w wc nie zapalalam. teraz po remoncie w wc musze zapalic ale po domu dalej po ciemku chodze...czasem tela biore jako latarke i cykam byle czym zeby swiecil :-)
, dobrze, że wiele nie mam ;-)), zadeklarowałam się, że do teściowej przyjdę z wkładem własnym tj. żurkiem i muffinkami, ale chodzą za mną też śledzie w śmietanie więc może dziś zrobię
. Jesteśmy u Nich na śniadaniu i obiedzie, kolację i śniadanie u poniedziałek mamy jeszcze niezaplanowane, bo babcia, mama i jej M. się pochorowali i to dość mocno, więc jak się ni wykurują to podziękuję za kilkugodzinne siedzenie w zarazkach, w ciąży i z młodym :-(, za to na pewno w poniedziałek obiados i kolacja u mojego taty i babci (jego mamy, mieszkają razem), będzie też mój brat z rodzinką. Podsumowując Święta w rozjazdach, ale ja się cieszę, bo siedzieć w garach nie mam ochoty
.