Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a mam do was wszystkich takie pytanie. bo zauwazylam u siebie napinajacy sie brzuch i twardniejacy-ile gdzies razy w ciagu dnia to jest normalne? i czy to juz sa te skurcze przepowiadajace? nie za wczesnie u mnie? dopiero 25 tydzien mi leci...
jedyneczko mylisz się ;-) w Zdrojach w szpitalu w Szczecinie tak właśnie robią:-) oszczędzają widoku tego co nie potrzeba nam widzieć...butterfly parawanik zarzucają na filmach amerykańskich
co do zamknietego bez obrazy ,pisze do nowych mam bardzo dziewczynki sie cieszymy ze jestescie tu z nami ale mamy swój regulamin który trzeba przestrzegac ,niestety musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo gdybysmy kazdą mame dopisywały tak po paru tyg nie byłoby sensu zakładac zamknietego ,musimy sie jeszcze troszke poznac ze tak powiem

czyli ja jestem zywym przykładem na to i jeszcze pare dziewczyn u nas bo schudłam przy karmieniu przez pół roku 18 kg ,nawet w szkole nie miałam takiej wagi jak wtedy.No zobaczymy miluszka w szkole rodzenia położna mówiła, że karmiąc naturalnie dużo szybciej się chudnie nawet bardziej niż przed ciążą ale czy to prawda czy tylko kampania na rzecz karmienia naturalnego nie wiem.
A jeśli chodzi o rozstępy koleżanka poleciła mi krem Mustella podwójniedziałający, którego ona używała i nic jej się nie pojawiło i ja teraz używam od 3 miesiąca ciąży i mimo dużego przyrostu nic jeszcze nie mam (odpukać)
![]()
ale i tak najlepszy. Wrocławskie mordownie mnie przerażają i wybrałam Trzebnicę mimo tej niedoskonalości z M...