mruczka czyli wiesci dobre :-) karolinka ma ladna wage a lozysko musi wytrzymac z tym starzeniem jeszcze co najmniej 2 tygodnie ;-)
dzieki za info o zakupach. czyli mam podobnie jak ty oprocz woreczkow :-) nic juz nie kupuje ale wlasnie ogladamkosmetyki i ceny mnie powalaja.ja myslalam ze to grosze jakies a tu tam 30 owam 30 i sie z 200 uzbiera

emih mysle ze te podklady to faktycznie mi sie moga nie przydac w tych ilosciac ale reszta to na bank sie przyda bo okrojone te zakupy bardzo...zwlaszcza dla dzidka :-) ale jakby co to dokupie :-)
uwazaj tam na siebie i sie faktycznie nie rozpakuj po drodze :-)
madzik nie panikuj-bedzie dobrze. a plamienie to naprawde pewni epo badaniu-jak szyjka praktycznie nie istnieje to byle co i tak sie zdarza...juz jutro wszystkie te problemy beda za toba...

pojawia sie nowe ale juz przyjemniejsze miejmy nadzieje. a teraz zjedz to relanium i idz spac-to najmadrzejsze co mozesz zrobic...
cynamonka ozloce cie za te slowa :-) bo juz sie zdolowalam ze Stasinek wykonczy stara matke :-) no ty mowisz tak jak w ksiazce pisza :-)
tiffi no to jak sa takie male roznice cenowe to nie bede do tej superpharmy jechac bo nawet za wache sie nie zwroci a i M bedzie marudzil ze czas traci (i bedzie mial racje) jak rossman pod nosem a do oszoloma na zakupy bedzie jechal. no to mamy Zuzke :-) tez wlasnie patrez teraz za tymi plynami i glowa juz mnie az rozbolala od tego i nie mowie tu w przenosni :-) za to wypatrzylam sab simplex w 1 sklepie i tylko w 1

chyba tez kupie. ponadto wyczytalam ze bepanthen to trzeba wziac masc a nie krem i wyjdzie jeszcze pewnie milion rzeczy. podklady mam 30 dla bejba a dla siebie 2 przescieradla-do domu, 3 podklady uniwersalne-albo dla bejba albo dla mnie do lozka do szpitala. nie wiem czy u mnie wtej torbie w wozku bedzie ta mata do przewijania i dlatego sie zastanawiam nad miekkim przewijaczkiem. na sr tez slyszalam ze wszelkie gabki to wylegarnie bakterii.
no i widze ze wyjscie udane-na bank ci to dobrze zrobi. zal mi kolezanki ale to sa tylko poczatki i pewnie nieraz wszystkie bedziemy tez tak sie czuc. potem podobno przechodzi :-)
a ja czytam o tych kosmetykach wszystkich i dalej glupia jak but...ehhhh... i dalej mi sie chce slodkiego....