reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

aneta a kiedy my?!znasz jakis zloty srodek zeby i nas ruszylo:laugh2:

kama niewiem kiedy na nas trafi a chciałabym bardzo już, tym bardziej ze wczoraj mi Madzia pisała że leży na tej patologi a tam co druga dziewczyna z przenoszoną ciążą i tylko tak czekają te dziewczyny i im wywołują porody bo niby do cesarek się lekarze nie kwapią, no i te dziewczyny po 3 razy okna myły i nic więc nie wiem co tu robić, czy skakać czy lezeć i cierpliwie czekać

ewcik no jak się we trzy zepniemy to moze znajdziemy ten złoty środek hihi

reklama
dziewczynki hej:-)
Vanilka jutro wychodzi, ma się dobrze, mały cyca ładnie i ogólnie wszystko u niej ok!!! przesyła tez gratulacje dla Madzik:-)

idę poczytać co u was, ja już też chcę urodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kama niewiem kiedy na nas trafi a chciałabym bardzo już, tym bardziej ze wczoraj mi Madzia pisała że leży na tej patologi a tam co druga dziewczyna z przenoszoną ciążą i tylko tak czekają te dziewczyny i im wywołują porody bo niby do cesarek się lekarze nie kwapią, no i te dziewczyny po 3 razy okna myły i nic więc nie wiem co tu robić, czy skakać czy lezeć i cierpliwie czekać

ewcik no jak się we trzy zepniemy to moze znajdziemy ten złoty środek hihi

jeszcze ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aisim - nie ma problema, ale musisz poczekać, bo ja też w piżamie :-)
Anetko - a właśnie miałam plan, żeby umyć dziś okna :-D Ale jak to nie skutkuje, to co ja się będę przemęczać. :cool2:
Dziewczyny, czy Wy wyparzałyście laktatory? Bo ten mój śmierdzi taką plastikową nowością :/ Normalnie masakra. W ogóle M już sobie odciągał, ale nie wiem co, chyba resztki umysłu. A że przysłali mi to rodzice, to znając mojego ojca, też już eksperymentował z tym ustrojstwem.

kama,atabe, aneta może zbierzmy znane nam sposoby i wypróbujmy je:-Dja na przyspieszenie porodu to znam:
-sexik
-herbata z liści malin
-stymulacja sutków

to tyle:sorry:

madzik ogromne gratulacje-ale fajna Julcia duza i zdrowa :-) no super po prostu!!!!

u mnie znow cos jakies buraki robia z netem na korytarzu i mi wylaczaja non stop. dopeiro mi sie teraz od rana wlaczyl i dalej cos robia wiec pewnie znow wylacza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide was poczytac. i dodam tylko ze teraz juz sie jednak troche stresuje przed wizyta...:zawstydzona/y::-)

Madzik super, że już to za Tobą i że tulisz już córunie:tak:
louise powodzenia na wizycie, niech przyniesie tylko dobre wieści, a Ty kochana jak najmniej nerwów.
U nas się ciemno zrobiło i zaczęło padać...pogoda typowa na spanie...

nam na sr mówili, że żeby poród szybciej przebiegał, to pić po 36 tyg herbatę z LIŚCI malin, łykać tabletki z wiesiołka i smarować podwozie maścią nagietkową, to wtedy będzie miało dziecko lepszy poślizg :-)

tak sobie czytam te Wasze posty, że Wy już na wylocie i tylko czekacie na godz "0", a ja mam coraz większego doła, bo tak naprawdę nie wiem, na kiedy mam termin. Na każdej wizycie pada inny termin, a że byłam już u kilku lekarzy i nie mogą się zdecydować... Nie wiem, w którym tyg jestem, gdzieś między 35 a 31... Nie wiem, kiedy będzie "bezpieczny" 37 tydz... Przeraża mnie to wszystko, za dużo niewiadomych:-(

reklama
kama,atabe, aneta może zbierzmy znane nam sposoby i wypróbujmy je:-Dja na przyspieszenie porodu to znam:
-sexik
-herbata z liści malin
-stymulacja sutków

to tyle:sorry:

chyba predzej wibrator sobie zamowie niz namowie mojego chlopa do dzialania,jakas taka strachliwa sie ta bestia zrobila:-D
sutki sobie pomasuje a co mi tam:laugh2:
herbaty tez sie napije ale najpierw musze isc ja sobie kupic,wezme sie za sprzatanie,moze akurat...

ewcik jeszcze bedzie tak ze my z naszym rozwarciem przenosimy:sorry:

mysza:-D:-Da z jakiej czesci ciala M sobie cos odciagal?:-p

Do góry