reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Hej:) Dopiero teraz znalazłam wenę żeby napisać;-)
Udało mi się dzisiaj pokonać ranny głód!;D Obudziłam się jak M wychodził (6:30), i po sekundzie byłam tak głodna że myślałam że poduszkę zjem! Ale jakoś przebolałam kilkanaście minut i zasnęłam, obudziłam się o 10 dopiero tak więc to mój rekord w spaniu od jakiegoś czasu:-)
Umyłam już głowę i miałam iść na zakupy, ale nie chce mi się dupki ruszać, jakoś tak dobrze mi się siedzi:tak:
Wczoraj byłam z teściową i szwagierki córą w biedronce, mała dała nam popalić... wózek BE, rączki CACY, jak można 2 miesięczne dziecko nauczyć ciągłego noszenia na rękach:-( Tej małej nie można wsadzić do wózka bo się drze w niebo głosy... jakby ją ze skóry obdzierali, a na rękach cisza, oczywiście w odpowiedniej pozycji bo jak jej się nie podoba to też płacz jakby dziecko katowali:szok:
Ale co mi tam, to nie moje dziecko;p ja swojego nie będę tak uczyć:no:
Dzisiaj na obiad dogotuje tylko ziemniaków bo zostały mi kotlety z wczoraj, tak więc mam z głowy:-D
Kogo nie widzę to się dziwi że ja się jeszcze toczę, że powinnam już jechać na porodówkę a tu jeszcze trzeba czekać, ale mam nadzieję że jak minie 37tc to szybko dostanę skurczy, Boże jaka ja będę szczęśliwa bo już nie wyrabiam, chcę moją mała już poprzytulać:-)

Patrze sobie na allegro, szkoda że mam konto zablokowane (rachunek na 11 zł xD) bo wczoraj w kończących się była cała paka ubranek dla dziewczynki 56-62, chyba 39 sztuk za 20 zł!! Masakra... Gdyby nie ta blokada to bym kupiła...

reklama
kamuś tfu tfu, obyś nie wykrakała.. a ja naiwnie myślałam, że przy takim rozwarciu i prawie zupełnie zgładzonej szyjce poród lada dzień...:confused2:

atabe no chłopy się chyba boją, że zrobią dziurkę w główce dziecka:-D

witam :)

co mnie ominelo...kolejne lipcoweczki rozpakowane:O?..ja tez mimi, ze cc mam na u7 lipca..chcialabym ur juz!;)..ale moj jak Twoj Kama- niby cos tam jakis sexik jest..ale strachliwy, plochliwy i ja musze namawiac:D

czesc dziewczynki -odmeldowuje sie ze sie kulam ,mam dzis tyle latania weszłam na moment zeby przeczytac co u

Was
madziu gratki skarbie

no właśnie ten mój niby nie chcę malej po głowie popukać :eek: ehhhhhhhh te chłopy ....... a może on kogoś ma :szok:

Ewcik ja tą herbake już mam i zaczynam od dzis pić

Ostatnia edycja:
aisim tobie tez zycze powodzenia w takim razie :tak: u mnie obsuwa jak zwykle bedzie i pewnie wejdziesz przede mna mimo ze masz godzine pozniej-ja najwczesniej pewnie o 19 :eek:
co do ciuszkow to nie mam pojecia. powiem tylko tyle ze dostalam od bratowej ciuszki po jej synku do rozmiaru 68 i nawet niektore wieksze-juz nie uzywaja.synek mial wtedy pol roczku.

kacperek i fasolka
dzieki :-) no a ja tobie powodzenia zycze przy wyborze wozka. jak ty sie cieszysz ze sie zepsul to i ja sie ciesze-fajnie sobie choc pare rzeczy nowych kupic...mimo iz kasy troche zal ale....ciiiiiicho ;-)

anetka
to tobie tez powodzenia na wizycie-moze cie pan doktor tak zbada ze juz tez lada dzien urodzisz ;-) wszystkie mamy na podobna godzine ;-)

aisim
ja planuje w 2 torby sie spakowac i polozna tez tak radzila bo potem w ferworze zdarzen czesto trudno porozdzielac te rzeczy dla siebie od tych dla bejba :-)

anetka ja mam nadzieje ze sie o mojej szyjce nic nowego nie dowie-bo to tylko zle wiesci by byly. niech mi powie ze wszystko po staremu czyli 22 mm :-) i rozwarcie na ten jeden palec....ale wasze to juz moglyby byc w sumie zgladzone :-)

arlecia
no jak leze i sie nudze to i posty wale dlugasne :-) i dodatkowo zawsze mam cos do powdzenia czy potrzeba czy nie-mieszanka piorunujaca ;-) tez mi sie marza wakacje ale staram sie nie myslec o tym bo w tym roku to na bank nie ma szans. za to na przyszly jak najbardziej planujemy

mysza
trzeba wyparzyc chyba wszystko co nowe. tez mnie ciekawi co tez twojemu M sie udalo odciagnac :-) dobrze by bylo zeby mleko to mielibyscie problem z glowy-znaczy ty ;-)

ania pestka
dziekoweczka :-) u nas narazie slonko-tyle widze z okna...:-)

tweenie no nie wiem jak cie pociasyc-moze tym cie pociesze ze tak naprawde to zadna z nas nie wie na kiedy ma termin...popatrz na agatke natalie albo perle nasza...tutaj naprawde duzo zalezy od dzidziolkow i innych rzeczy...a czesto i 37 tydzien nie jest wyznacznikiem bezpieczenstwa. wiec prosze cie spokojnie-nie ma co sie denerwowac...

u mnie tez z sexikiem lipa ale to prawie cala ciaze z przyczyn zdrowotnych...:-( najpierw kosmowka, potem przodujace lozysko, potem szyjka a taraz to wszystko naraz..:szok: dzis sie wypytam o wszstko kiedy moge. i kiedy moge wstac wreszcie...

reklama
atabe u mnie ten sam powod:szok:
moze maja jakies swoje forum i spiskuja przeciw nam:laugh2:
co to sie to porobilo zeby chlopa do seksu namawiac...ach ta dzisiejsza mlodziez:-D

Do góry