Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

próbowałam, ale na głodnego też nie zje więcej sztucznego mleka
ale bym sobie winnogrona zjadla a w biedronce tani i pyszny bo musialam skubnac jednego bo nie wytrzymalam jutro arbuza sobie zakupie !!!!
jako że ja nie mam jak M zajmuje się firmą więc zakupił bezprzewodowy net i zabiera kompa do pracy:-( W roku szkolnym spoko bo Emi ma ale teraz prawie cały czas u taty jest więc kicha
No to teraz nadrabiamy
Jak oni się troszczą o wnusię

Choć wczoraj w nocy ja taka chora to mi podał małą z łóżeczka
A jutro jadę do sklepu i właśnie do fryzjera się umówić, może się nam uda;-) 
A z wakacjami miałam na myśli że przez tego dziada kasy na nie brak wiecznie
No dziwna jesteś, przecież by Ci Lila nie uciekła
tweenie herbatka na laktacje polecam hipp jeszce jest herbapol a moj tez dzis wisi na cycy prawie non stop wiec sie nei przejmuj goraco jest to pic sie chce a i bardzo wazne musisz duzo pic ok 3 litrow dziennie co do mleka to ci sie nie konczy moja droga bo jak malenstwo zaczyna ssac to tobie sie uruchamia produkcja w trakcei karmienia wiec poki karmisz to jest mleko nawet jak ci sie wydaje ze go nie ma to jest wiec nie boj zaby a skoro piszesz ze tak niewiele pije to moze potrzebuje mniej a czesto. Mkasiu np jak go karmie to trwa to 5-7 minut i koniec wszyscy sie dziwia ze tak krotko ale coz taki ma charakter ale w ciagu dnia to potraafi sie domagac co 30 min nawet i absolutnie nie dokarmialabym butla bo to moze sie zle skonczyc, a to ze ktos ma malo pokarmu to sa kompletne bzdury bo laktacja sie musi ustabilizowac, dokarmiajac dzieciak mniej ssie a ty mniej produkujesz i laktacja zamiast sie rozkrecac sie cofa.
Co do herbatki przez pierwsze dwa dni mozesz pic wiecej niz napisane przynajmniej tej z hipp
a jak piszesz ze ona z butli tez niebardzo chce to glodna widac nie jest, moze sprobuj ja potrzymac pionowo jak zaczyna plakac u mojego cos takiego zauwazylam po karmieniu czasami po jakims czasie denerwuje sie i jak go wtedy podniose do pionu to za chwilke bek wychodzi i sie uspokaja
ale chaos zrobilam w tym poscie![]()
Cóż zabawkę trzeba oddać do sklepu i znaleść inny dla Alanka sposób
Tylko jaki 
hello!
Wpadłam na chwilkę, jakoś ostatnio czasu brakowało...
Dzisiaj cały dzień na spacerach spędziliśmy taka ładna pogoda.
Mały nadal ma wysypkę lekarz u którego byliśmy przedwczoraj powiedział że to alergia a poprzedni ze trądzik teraz nie wiem chyba mam sobie wybrać co to na jego buzi jest, a teraz to już nawet na szyi.
Dodatkowo dopadły nas chyba kolki i od 2 dni podajemy sab simlex ale tylko na wieczór po 10 kropelek.
Teraz tata kąpie frania a ja mam chwilę by napisać i poczytać![]()
:-( uspokajanie go w takim stanie zajmuje minimum godzinę.wtedy dawanie cyca do buzi jeszcze bardziej go rozjusza... dziś musiałam go wykąpać, uspokoił się lekko i potem zassał.. padł zmęczony przy piersi, odłożyłam go, po czym znowu ssanie piąstek, bo chyba za krótko jadł, znowu do piersi do wzięłam, odłożyłam, leży teraz cichutko, być może zasnął już.. głowa mi pęka na kawałki dosłownie.. idę spać zaraz bo jak zasnął tak wcześnie, to pewno noc "ciekawa" będzie
ja niestety często lubię na łatwiznę iść, a co tam
p.s. a ten kurczak wyszedł przepyszny;-)