Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, fajny prezent dla małego, my wczoraj byliśmy na urodzinach 2-letniej chrześnicy D-ona ma to samo co ten Twój-lata jak z piórem, wczoraj spędziła 4 godziny w basenie z piłkami i na zjeżdzalniach!!! my kupiliśmy domek dla lalek i klocki edukacyjne, a tydzień temu jak byliśmy z nią na spacerze, to wujaszek D nie mógł się oprzeć i zafundował jej wielkiego różowego jednorożca pluszowego ( to tyle w kwestii zabawek edukacyjnych preferowanych przeze mnie:-)) i młoda zapałała do tego pluszaka taką miłością, że ma nową ksywkę- Jola Rutowicz
dzis wszystko zamkniete
ja nie licze na to ze sie wyspie kieykolwiek w ciagu najblizszego roku
mialam na koncu jezyka " to trzeba bylo dzieci nie robic" ale olalam i nie rozmawiam z nim bo i o czym jak poszlam do lazienki to za chwile slysze placz zagladam do pokoju a m nie spi ale lezy i czeka az przyjde 

wzielam malego i poszlam razem z nim ale mijajac lozka mialam ochote rzucic dziecko mu na brzuch i powiedziec ze spanie sie skonczylo 3 tygodnie temu, ale przeciez nie jest to wina malego wiec poszlismy razem robic poranna toalete
potem oczywiscie czesc wyplul
i z duzymi problemami w koncu usnal. Odnosze wrazenie ze ten babel je ile "fabryka da" a potem wylewa sie mu bo za duzo i jeszcze zwymiotuje czasami i znowu glodny a "fabryka" az tyle nei produkuje, efekt taki ze on spi jakos od godziny lekko ponad a mnie cycki bola i czuje ze pelno sie robi
nie mam ochoty odciagac. Przynajmniej posprzatalam pokoj, lazienke i przedpokoj.

A ta herbatka widać bardzo dobra. Nie wiedziałam że rumianek rozwalniająco nieco działa, ja zacznę go pić oprócz kopru bo i ja i mała " chodzimy" rzadko
To może choć zupki z mrożonek na tych wywczasach?;-) Ja mam małego niskoalkoholowego żywca, M wyczytał że mogę i mi kupił ale jakoś się za niego zabrać nie mogę, trochę się boję że tylko smaka sobie narobię
Na boku już nie układam bo od początku sru na plecy a teraz jak chce to na bok sama się machnie
Dlatego włożyłam pod łóżeczko książki i tyle co mogłam zrobić
A puszcza bączki? Współczuję bo moja wczoraj miała wieczorem jakby kolkę, odrywała się od cyca i tak płakała strasznie, ja zjadłam przedwczoraj pieczone w folii ziemniaki z karczkiem, może od tego
Straszna niemoc i żal ogarnia człowieka jak nie wiadomo jak pomóc maleństwu:-( Przypomniałam sobie jak z Emi biegałam na rękach i przykładałam ciepłą pieluszkę do brzuszka a ta biedna płakała i płakała... Dobra wiadomość że to w końcu przechodzi ale co się nacierpicie to wasze
Przeszło jej po godzinie, cała nockę super spała jak zawsze i dziś też luzik i kupa poszła, więc nie wiem co to było. Dziś kluchy z sosem, mam nadzieję że dobrze przyjmie
W gacie nie wchodzisz bo Ci się pewnie zaokrągliły bioderka powabnie:-)
Ja też w szoku że już miesiąc Nadi prawie ma i już będzie niemowlakiem a nie noworodkiem
Już nie kupię nigdy
He he fajna ksywka dla małej
Jak ci M czasem coś p.....ną to szkoda słuchać
Moja ma tak na smoka, tylko na spacerze go toleruje
W wózku ryczy jak ja wkłądam ale jak wyjeżdżamy za bramę już śpi
W domu wózka nie używam, zostawiam jako ostateczność a na razie chce żeby ze spacerem jej się kojarzył
My spałyśmy do 10ej a teraz drzemie od 20 minut. Ze spaceru nici bo leje.