Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tym razem więc tak jak mówisz zamierzam wcześniej małą przyzwyczajać;-)
Dobrze że choć nockami ładnie śpi, może wie że musicie siły zebrać na dzionek z nim
A z tym napięciem to jakieś ćwiczenia macie zalecone? Czy samo się ma wyrównać?
A byłam po rzeczy do domu i dla siebie takie których on nie lubi szukać i kupować. Do fryzjera nie umawiaja na godzinę i kazały przyjść dziś ok 13ej że niby ich dużo i nie będzie czekania ale juz raz byłam i musiałam zrezygnować bo czekać choćby pół godziny to ja nie mogę. No i M dziś lewy więc nawet nie zagaduję i dalej ja ci...l będę wygladać
i postanowiłam, mam w d...e, następnym razem wydam kupę kasy na kosmetyki bo oszczędzam na sobie, każdy grosz oddaje i twarz niedługo będę miała jak 60tka
Niunia kochana spała do 10ej z nami no i teraz kolanka tylko
A ze spaceru wspólnego znów nici choć obiecał ostatnio, ale mi rodzina
właśnie wróciliśmy z placu zabaw, dałam małemu cyca i teraz leży w łóżeczku.. uważam, że on zdecydowanie za krótko je, max 15 minut, a w mądrych książkach piszą, że dzieci od 4-8 tyg powinny w granicach 40 minut ssać pierś..

teraz pojechał po wiktuały na grilla bo nabraliśmy ochoty

ja przewijam kupsztala a po jedzeniu odbijamy prawie zawsze, nie odbijamy tylko jak ssała chwilkę dla samego ciumkania i ma to miejsce w dzień bo w nocy zawsze odbijam bo czasem nie łyknie i coś w buzi zostaje.Z tym że nie czekam długo bo już wiem że jak nie odbije do 5 minut to już wcale.ja kładę do łóżeczka ale na boku na wszelki wypadek, a co do kup to się nie wypowiem bo u nas kupa raz na 4-5 dni i to zazwyczaj w ciągu dnia więc ze zmianą pieluchy nie ma problemu...Mam do was dwa pytania;
Jak dziecko wasze przysypia i zrobi kupę to zmieniacie piluchę (wybudzając) czy pozwalacie spać z kupą?
Jak dziecko przyśnie przy cycu to bierzecie do odbicia czy pozwalacie spać (przekładcie do łóżka)?
Kładę na boku, ale moja 11dniowa bestia już się obraca z premedytacją na plecy, a z pleców na boczek. Jakiś kosmita mi się trafił - wyje toto cały dzień, silne niesamowicie - jak położyć na brzuszku to ostro pełznie, po kołysce trzeba szukać. Ale ważne, że to mój Kosmitex
I tak bym nie zamieniła na inny model, tylko czasem jakiś guzik do ściszania foni by się przydał
:-)
:-(