Natasza30
Mamusia synusia
święte słowa...guzik albo nowa para uszu i zregenerowany mózgI tak bym nie zamieniła na inny model, tylko czasem jakiś guzik do ściszania foni by się przydał:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
święte słowa...guzik albo nowa para uszu i zregenerowany mózgI tak bym nie zamieniła na inny model, tylko czasem jakiś guzik do ściszania foni by się przydał:-)

a juz bylo normalnie :-(
on sam jak zwykle nie bedzie wiedzial co ma ze soba zrobic ale ja wiem 

ja jutro robie paznokcie i spie glownie a on bawi synka tylko na 14 jedziemy do mojej mamy bo ma imieniny Czuję się tak niekobieco... Najpierw podtrzymanie ciąży i leżenie plackiem, potem zaczęła się stawiać macica i miałam skurcze, więc znowu leżenie, poród porażka, bo brak dobrych skurczy i cesarka, a na koniec jeszcze problemy z mlekiem:--(

w wózku.. zaraz pakuję manatki i idę do rodziców, bo M dziś w pracy do 18.. a po południu idę na chwilę na urodziny mojego chrześniaka, choć strasznie mi się nie chce.. boję się, że Marcelinio może dać tam niezł koncert, bo to akurat będzie pora jego "aktywności", poza tym z pewnością dzieci będą chciały go macać itd.. mój chrześniak ma 2 lata i normalnie taki szogun z niego, że hej... normalnie jakby miał petardy w poopsku, cały dzień biega, wariuje itd.. no więc żeby się chłopak wyżył kupiłam mu na prezent worek bokserski z rękawicami, taki dla dzieci, choć teraz mam wątpliwości, czy to aby właściwa rzecz
i niektóre rzeczy stosuję w praktyce
fuck..