Cześć. Ja wczoraj byłam zdychająca

W piątek czułam się git do 16ej a nagle w ciągu pół godziny mnie rozebrało, ból gardła, 38 gorączka, ból kości i mięśni taki że ledwo się ruszałam

I wczoraj cały dzień przeleżałam u Emi w łóżku a w nocy M mi małą przyniósł o 2ej i została do rana. Masakra, jakaś grypa czy co bo ani kataru ani kaszlu. Niestety Nadik kaszle mocniej także w dzień i nic poza tym a w tym tygodniu 2 lekarzy na urlopie mówiła pediatra i będzie przekichane w przychodni, strach iść

Szwagierka mówi że jej kilka tygodni kaszlała po infekcji i ponoć tak może być ale wiadomo, człowiek się martwi:-(A mieliśmy wczoraj na urodziny szwagierki iść, tak się cieszyłam na wyjście z domu i zakupki miałam zrobić bo dostałam na urodziny kasiorkę i d...pa

Ale dobrze że to weekend i M był w domu.
peemka ale pinda i po co takim dzieci

Mnie to czasem tak żal jak patrzę na uśmiechniętą Nadisię bo myślę że taka jest kochana a tyle dzieciaczków ma pecha w patologii się urodzić nieodpowiednim ludziom i cierpią:-( Ale pozytywne jest to że widzisz, ty zareagowałaś, czyli nie jest źle, znieczulica nie wszystkich dopadła i to jest pocieszające:-);-) Gdyby tak przybierały maluchy jak na początku to by szybko osiągnęły wagę przedszkolaka

Nie szczepimy na grypę, nasza nic nie wspominała a i tak tyle tych szczepień w niedługim czasie było więc jakoś wolę nie.Czasem niestety trzeba sprawy wziąć w swoje ręce bo M to takie niezguły

pati pewnie że się cieszymy:-) Przykro że macie problemy, kurcze w tym naszym kraju żadna pomoc państwa a przecież nasze dzieci będą pracowały na nasze i innych emerytury

Żeby się nie rozchorowały dziewuszki do tego! U nas niestety mała od miesiąca choruje z przerwami, raz katar, raz coś z gorączką i flegmą ale bez antybiotyku póki co.
aguullka witaj witaj i napisz cosik o sobie jeszcze:-)
ewcik co za pierd......nie za przeproszeniem!!!!!!!!!!!!1

Nawet jeśli by za mało Marcelek zjadał to jak matka ma pokarm to tylko się dokarmia a swoim nadal karmi bo wiadomo że tak najlepiej dla dziecka zwłaszcza że wyników wszystkich nie ma i nie wiadomo do końca czy jego diagnoza jest trafna to mleko mamy przy chorobie najlepsze

Oczywiście oby miał stary dziad rację z diagnozą ale nie widzę absolutnie sensu rezygnacji z piersi. Przecież można dawać mm po cysiu i kleiki na noc i z rana. Ale musicie przechodzić biedactwa:-(
ewelad no widzisz, może teściowa jakoś się pozbierała do kupy

Mamy na grzyba pochłaniacze, działają bo zbiera się w nich woda ale jedna ściana najbardziej mokra jakaś taka felerna że normalnie wieje od nie, teść mówi że dlatego że zachodnia i wiatry wieja na nią bardzo a że mokra to tak piździ od niej

No ja też nie wiedziałam co to penis ale się naumiałam teraz z Emi podręcznika

Nie pojechali na imprezę bo Nadisia tez kaszle gorzej więc sobie podśmierdywała w domku

To miło was gościć taką pachnącą trójcę

Wiesz ja już bym się szarpnęła na koszta byle szumek poczuć a jak załapuję już szumek to w ogóle kasa nie gra roli
mysza to faktycznie nie rób kuchni he he

U mnie by się przydała taka mega szafa w nie mam miejsca, może nam się uda ganek zabudować latem to zrobimy. Klimaty będzińskie przy samej elektrowni, jak to my mówimy, przy kominku

26 no no toż dojrzewa Ci chłopię
ewcik dobrze zrobiłaś, ja też bym zrobiła jak ta babeczka radzi z karmieniem. Odnośnie skazy mam mieszane uczucia bo Emi jak przesadzi z nabiałem to i teraz ma placki na rękach i to duże

Tyle że od początku miała faktycznie i lekarz nakazał eliminację białka z mojej diety więc może u was to faktycznie jakiś inny alergen skoro później się te poliki pojawiły.
Idę bo M mnie wydania a Emi zabrał lapka do taty:-(