reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Dziewczynki, uwazajcie na zwierzaki zeby wam po brzuszkach nie lazily za duzo i za czesto sie nie kladly bo nie moze byc za cieplo w brzuchu dzieciaczkowi;-) Ale tez zauwazylam ze piesio moich rodzicow za mna lazi ciagle i kladzie sie przy mnie:-)

A i moja mam mi mowila ze trzeba piersi w ciepelku trzymac.

reklama
Moja psica to ma czasami takie zagarania ze mi wskoczy z zaskoczenia na brzuchol:-( A piersi to chyba zawsze maja ciepelko :tak:

A jeszcze mi sie przypomnialo cos ciekawego. Czy slyszalyscie ze juz od 12 tygodnia mozna uslyszec bijace serduszko dzidzi przez stetoskop??? My dzisiaj probowalismy cos uslyszec przez takie zwykle sluchawki od cisniniomierza ale nic nei slyszelismy poza moim burczeniem w brzuchu ;-) Moze nie wiemy czego sluchac.

Ostatnia edycja:
Witam lipcóweczki
I juz po świętach. U nas na Świeta oprócz rodziców moich i z którym mieszkamy przyjechały siostry jedna z mężem i synkiem ale od początku jej cos nie pasowała i nastrój był przez nią ie zaciekawy. W drugi dzień pojechaliśmy do M siostry i wróciliśmy wczoraj. Ja tez dostałam kilka fajnych bluzek i krem i pare innych rzeczy.A na Sylwestra idziemy do znajomych. Ja za tydzień mam wizyte. Mojego brzuszka tez sie nie da ukryć.

U nas w domku nie mamy zwierzaka chociaz bardzo bym chciała ale mój synek młodszy jest alergikiem i astmatykim, ale pamietam jak byłam ze starszym w ciazy i przyjezdzałam do mamy to sunia nie dawała mi spokoju i trzymała cały czas pysk na moim brzuchu wydaje mi sie ze zwierzaki wyczuwają nasz stan.Co do usg to wynik jest dopiero po paru dniach?myslalam ze szybciej

Czesc dziewczyny .
Wrocilismy niedawno z Ladynu ..ale nie bylam tam wycieczkowac sie !!
:-(Przedwczoraj zaczol mnie wieczorem pobolewac zab wzielam paracetamol i ok ..Ale dzisiaj w nocy tak mnie napierd.....ze myslalam ,ze umre:-:)-(M z nocki musial przyjezdzac do domu bo wylam normalnie z bolu :-(Usnelam nad ranem spalam z 2 godzinki moze ...potem pojechalismy do polskiej kliniki do Londynu no i kanalowe leczenie ...teraz mam zatrutego .Pobolewal mnie ten zab od dobrych kilku miesiecy no i wkoncu zlapal na dobre :-(
Swieta ogolnie beznadziejne ..maly zalal nam laptopa no i musielismy dawac do naprawy .Normalnie ehhhh..jakis pech nad nami czy co ?
W srode mam usg i boje sie strasznie :-(

Czesc dziewczyny .
:-(Przedwczoraj zaczol mnie wieczorem pobolewac zab wzielam paracetamol i ok ..Ale dzisiaj w nocy tak mnie napierd.....ze myslalam ,ze umre:-:)-(M z nocki musial przyjezdzac do domu bo wylam normalnie z bolu :-(Usnelam nad ranem spalam z 2 godzinki moze ...potem pojechalismy do polskiej kliniki do Londynu no i kanalowe leczenie ...teraz mam zatrutego .Pobolewal mnie ten zab od dobrych kilku miesiecy no i wkoncu zlapal na dobre :-(
Swieta ogolnie beznadziejne ..maly zalal nam laptopa no i musielismy dawac do naprawy .Normalnie ehhhh..jakis pech nad nami czy co ?

a ja tak się martwiłam tym, ze cię nie ma... biedna ty- mam nadzieję, ze z ząbkiem już będzie ok. Kurcze chyba sama muszę sie wybrać do dentysty:zawstydzona/y:
zalany laptop-normalnie tragedia:szok: już naprawiony?
Wizyta napewno będzie udana- nie może być inaczej!!!!!!
wyśpij sie teraz jak już cie nie boli....

Czesc dziewczyny .
ale już po świętach:tak:
Dlaczego się boisz??Ja mam jutro wizytę i jakoś wyjątkowo jestem spokojna.

Czesc dziewczyny .

dobrze ze juz jestes bo się zaczynałyśmy narwić o Ciebie! Zawsze jesteś z rana a dziś głucha cisza, no ale ważne ze się wyjaśniło!
Mam nadzieję że z zębem ok....chociaż bidulko pewnie wymęczona jesteś!!!

Podeślij mi na priva dane do listy regionalnej!!
Inne dziewczyny zwłaszcza te które dziś były na forum też prosze o info mi:
/geperty, isabell4891, dzamena, kssiente i gaja 86/
Proszę o dane: imie i nazwisko, miejscowość, data urodzenia, mail lub tel kom!!
z góry dzięki!!

reklama
Vanilka dobrze ze juz wszystko ok:-)

A wogole dziewczynki wrzucac zdjecia brzuszkow, my juz dodalismy swoj brzuchol z poczatku 12 tygodnia;-)

Do góry