reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Mammi ja też miałam podobną sytuację-byłam na usg genetycznym i byłam ostatnia pacjentką i lekarz się spieszyl.Usg trwało góra 10 minut i tez mam takie zdjęcia że nic na nich nie widać.Ja za usg genetyczne +test Pappa zapłaciłam300 zł.
Najważniejsze ,że dzidzia Twoja zdrowa :))

reklama
nadrobilam!!!
i jestem w szoku jak was grypsko polozylo:szok:kurujcie sie kobietki bo z chorubskiem nie ma zartow:tak:widze ze swieta jedym minely lepiej innym nie ale przewaznie kazda z nas sie obrzerala i teraz widac skutki w postaci okraglutkiego brzuszka:-)wiecie zawsze jest na co zwalic;-)

asim zaraz wysle ci maila:tak:ja nie jestem czesto aktywna ale zagladam regularnie,czasami czlowiek po pracy nie ma nawet sily czegos napisac:tak:

ania pestka dziekuje ze o mnie pomyslalas-chyba jako jedyna :tak:wiec rodzice po odpakowaniu prezentu byli w szoku ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu,widac ze ciesza sie razem z nami,oczywiscie byly lzy i gratulacje i powiedzieli ze to najlepszy prezent gwiazdkowy jaki kiedykolwiek dostali a na koniec moj M oswiadczyl mi sie poraz drugi:-)wiec jestem przeszczesliwa!!!jutro mamy wielkie rodzinne spotkanie wiec dowie sie reszta rodziny a w srode niestety wracamy juz do Niemiec chociaz ochoty nie mam zadnej:-:)no:

Czyli swieta udane i rodzice szczesliwi:-) Fajnie:-) a na forum coraz wiecej postow;-) Trzeba czesto zagladac bo po godzinie nieobecnosci to juz trzeba troche czasu spedzic na nadrabianiu:-D

Hejka

Wpadłam na chwilkę żeby Was wszystkie serdecznie pozdrowić.
No nie wyrabiam przy Waszym zawrotnym tempie pisania. Co już uda mi się pare stron przeczytać to dochodzą kolejne. W pracy nie zawsze mam czas żeby do Was zajrzeć a w domu...wiadomo jak w domy ciągle coś. Obowiążki plus 4,5 latek. Teraz śpi wiec buszuje po necie.
Nie wiem czy dam radę jeszcze coś skrobnąć ale jeśli nie to życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I WASZYCH FASOLINEK ORAZ KOLEJNYCH ZNOŚNYCH CIĄŻOWYCH MIESIĘCY.

Ja obecnie chora. Mam zapalenie krtani i leczą mnie ziółkami:szok:.Święta spędziłam w łóżku:no:. Czuję się fatalnie
Za to dolegliwosci ciążowe w koncu dały mi ciupkę spokoju. Już mnie tak nie mdli:tak:
Nie wiem czy już pisałam, że widziałam fasolkę i serducho bije jak dzwon! Jeśli nie to własnie napisałam a jesli tak to sorki:zawstydzona/y:
Następna wizyta 13 stycznia.
Przepraszam, że tylko o sobie. Poprawię się
Pozdrawiam

Witam dziewczynki wieczorowa pora ;-)

Gratuluje udanych wizyt tak trzymac :-)

Najpierw zrobilam sobie smaka na salatke potem zrobilam salatke i klops :-( zjadlam kilka widelcow i polecialam przytulac kibelek :wściekła/y: Wyszlo na to ze sie narobilam salatki dla mojego M :shocked2: no coz moze sobie zasluzyl na jedna z ciekawszych salatek :confused:

kama 1986 - wszystko datorło!! Powiedz jaki to był prezencik dla rodziców!!

Ashika - ja dziś miałam ochotę na rybkę , nawet wiekszą niż w świeta , zjadłam ze smakiem i po 30 minutach była zwrotka!! A cieszyłam się ze te mdłosci już minęły!

Beatka 25 - zaglądaj do nas częście jak tylko sie da!

mnie ta salatka tak wymordowala ze raczej niepredko ja zrobie:-:)zawstydzona/y:
a tak mi cos pisalyscie ze za 2 tyg bedzie spokoj juz i prosze aisim nadal meczy

Rybka ja pytałam dzisiaj lekarza,czy płeć można już stwierdzić,na co odpowiedział mi,że tyle razy się pomylił na tym etapie ciąży,że więcej zgadywał nie będzie;-)
Przypuszczam,że to w dużej mierze zależy od doświadczenia i dobrego oka lekarza.Pewnie są fachowcy,którzy juz na tym etapie stwierdzą płeć.
Lekarz mówił mi też,że na tym etapie didzia(zarówno chłopczyk jak i dziewczynka) ma jakieś narządy,których nazwy nie pamiętam i ulokowane są właśnie w okolicach genitaliów.Podobno bardzo trudno je odróżnić od siusiaczka i dlatego trudno jest potwierdzić czy będzie chłopczyk,czy dziewuszka.

reklama
mnie ta salatka tak wymordowala ze raczej niepredko ja zrobie:-:)zawstydzona/y:
a tak mi cos pisalyscie ze za 2 tyg bedzie spokoj juz i prosze aisim nadal meczy

To ja Ci pisałam ze za 2 tygodnie :wściekła/y:bedzie spokoj !! Bo u mnie sie uspokoiło a dziś po kilku dniach wrociło!! Sorry!!
Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca!!:-(

Do góry