• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
ja tez nie spie

niestety mam maly problemik jakos tak mnie mdli od kilku dni jak nigdy dotad wlasciwie polowe czasu spedzam przytulajac sie do kibelka:wściekła/y: az sie M smieje ze bedzie zazdrosny :zawstydzona/y:
dotrzymalabym wam chetnie towarzystwa ale jestem ledwie zywa od tych mdlosci wypije pol szklanki wody a zwracam 3 szklanki :-(

Spokojnych nocek i udanych imprezek jakbym sie nie pokazala

5900320003031.jpg
;-)

Taaaak... dziewczyny nas poduszą... :-D albo na drugie śniadanie polecą ;-)

Atabe- płatki kruszę i zamiast bułki tartej do panierowania używam, wtedy smakuje trochę jak w KFC (tylko zbyt gorący tłuszcz być nie może). Ale dzięki za podsunięcie pomysłu.... faktycznie jakis sosik i voila :-D

kurcze M na mnie krzczy, że mam gaic światło i iść spać, bo on przeze mnie nie może...a mi się nie chce:cool2:
emih to ja robie w takim cieście jakby na naleśniki tylko gęstsze i też pychotka:-D

Chyba jednak się pospałyście dziewuszki....
To i ja uciekam, bo M niby film ogląda, a mam wrażenie że wścieklizna pod skórą z zazdrości żem czymś tak pochłonięta... Zacznie mi forum ograniczać i będzie klops (jeśli tak już się kulinarii trzymamy ;-))

Miłych snów... Do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry