reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

właśnie zajadam się talarkami krakowskimi:-p wiecie, ze nas jutro dziewczyny zlinczują za te posty;-)
a co to sa te talarki???
Chociaz nei beda pisaly ze z rana pustki na forum:-D:-D:-D:-D Beda zajete czytaniem:-)

Dobra my zmykamy spac zanim mdlosci znowu wroca . Kolorowych snow, i nie podjadajcie juz na noc.

Ostatnia edycja:
reklama
talarki to takie okrągłe paluszki- tzn takie coś jakby w kształcie monet;-) nie umiem wytłumaczyć:-D posypane solą

ja tez nie spie

niestety mam maly problemik jakos tak mnie mdli od kilku dni jak nigdy dotad wlasciwie polowe czasu spedzam przytulajac sie do kibelka:wściekła/y: az sie M smieje ze bedzie zazdrosny :zawstydzona/y:
dotrzymalabym wam chetnie towarzystwa ale jestem ledwie zywa od tych mdlosci wypije pol szklanki wody a zwracam 3 szklanki :-(

Spokojnych nocek i udanych imprezek jakbym sie nie pokazala

5900320003031.jpg
;-)

Taaaak... dziewczyny nas poduszą... :-D albo na drugie śniadanie polecą ;-)

Atabe- płatki kruszę i zamiast bułki tartej do panierowania używam, wtedy smakuje trochę jak w KFC (tylko zbyt gorący tłuszcz być nie może). Ale dzięki za podsunięcie pomysłu.... faktycznie jakis sosik i voila :-D

kurcze M na mnie krzczy, że mam gaic światło i iść spać, bo on przeze mnie nie może...a mi się nie chce:cool2:
emih to ja robie w takim cieście jakby na naleśniki tylko gęstsze i też pychotka:-D

Chyba jednak się pospałyście dziewuszki....
To i ja uciekam, bo M niby film ogląda, a mam wrażenie że wścieklizna pod skórą z zazdrości żem czymś tak pochłonięta... Zacznie mi forum ograniczać i będzie klops (jeśli tak już się kulinarii trzymamy ;-))

Miłych snów... Do jutra

reklama
Ja też nie śpię.:-) Ale mi zrobiłyście na coś smaka, tylko nie wiem na co. Teraz jestem głodna...
Chyba się położe żeby nie podjadać, ale te pieczarki,mmm...:-p

Do góry