• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

I ja się witam, dzisiaj musiałam wcześniej wstać, bo już o 11 :-D:-D:-D
Muszę się zapisać do zębologa, bo trzeba troszkę o siebie zadbać w tym stanie.
W badaniu właśnie krwinek czerwonych, Hemoglobiny i Hematokrytu mam poniżej normy :baffled: Dlatego z pewnością będę brała jakieś witaminy.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życzę miłego dzionka :-)

reklama
Mammi koniecznie musisz sprawdzić tą dziewczynę, wg mnie najlepszym wyjściem jest kamerka :tak:, ale mi się wydaje, że ona mu daje towar, a on wynosi, bo przecież kasa z raportem musi się zgadzać, och współczuję ci nerwów :-(.

Tiffi kciuki zaciśnięte :tak:.

Madzik ja mam tylko jedną pozycję podwyższoną właśnie leukocyty, ale mniej niż ty bo 10,85, a płytek krwi mam 349, ale ja się średnio znam na wynikach badań, więc poproszę gina żeby zdecydował o witaminach które będą dla mnie najlepsze.

A program też wczoraj oglądałam i nie wiem jak można nie zauważyć ruchów prawie 3kg dzieciątka :confused:, przecież wierci się i uciska bardzo mocno, dla mnie to aż niemożliwe.

a płytek krwi to ja mam 185. Jakaś ta morfologia słaba u mnie:-) Ale teraz wychodzą nawyki złego odżywiania. W końcu 3 lata jestem na swoim i dopiero od początku ciąży zaczęłam jeść regularnie i w miarę różnorodnie.
Krwinki czerwone - 3,92 - norma od 4,0
Hemoglobina 11,8 - norma od 12,0
Hematokryt 34,2 - norma od 37,0 :-)
Pytałam w laboratorium, czy to znak, że mam anemię, a ona mi że nie. Mam tylko lepiej się odżywiać. Ale pierwsze pytanie jakie mia zadała, to czy miałam okres podczas pobierania krwi. Powiedziałam że to ciąża, a ona machnęła ręką i się roześmiała :-D

hej;-)
Vanilka do gina spróbuje się dodzwonić popołudniu bo wtedy jest w gabinecie, mam nadzieje, ze mi pomoże dokonać jakiegoś wyboru, bo ja naprawde nie mam pojęcia co powinnam zrobić:baffled: dzięki za troske:happy2:
Madzik te wyniki masz napewno ok, bo ja miałam jeszcze więcej tych leukocytów i gin powiedział, ze ok:tak: ogólnie kiepska jestemw odczytywaniu wyników badań- sama nie wiem ile czego mam:-p
mammi uważaj na tą dziewczyne, nie wróży to nic dobrego:no: wiem ile nerwów kosztuje prowadzenie własnego sklepu- moi rodzice kiedyś mieli, wszystkim wydawało się, ze to super własny interes, a oni ciągle w nerwach:baffled: może to głupie, ale w takim wypadku najlepiej zamontować kamete w sklepie- informujesz poprostu sprzedawce, że kamera jest zamontowana, by nie było nieprzyjemnych sytuacji. Z pewnością by to ukróciło jakieś dziwne sytuacje;-) ale to już zależy od Ciebie:tak:

A mnie coś od rana męczą mdłości:no: a już myślałam że minęły...choć myślę że to może przez nerwy przed wizytą...
co zjem to mi niedobrze:no: a w sumie w lodówce pustki...więc jem bardziej na siłe a nie ze smakiem...
tiffi1 trzymam kciuki za wizytę
mammi współczuje dodatkowych nerwów związanych ze sklepem, myślę że kamerka to dobry pomysł. A i się ciesze że z M już dobrze:tak:
Madzik ja także uważam że wyniki masz dobre:tak:
atabe na pewno gin pomoże Ci podjąć właściwą decyzję:tak:

ania pestka - ten powrót mdłosci to napewno przez nerwy, ja tez tak mam jak się zdenerwuję

tiffi - takze trzymam kciuki

Dziewczyny wracam do was na dobre. Od wczoraj jestem na zwolnieniu i będę do końca. W pracy ze tak powiem mnie nie chcą-boją się, ale najwazniejsze ze mam umowę przedłuzoną do dnia porodu.
Wczoraj miałam wizytę wszystko ok-wyniki badań w normie, tylko jedno jest poniżej TSH mam ponizej 0,045 i mam skierowanie do endrykronologa. W poprzedniej ciąży musiałam brać jodid ( w wieku młodzieńczym leczyłam się na tarczyce).

Witam wszystkie :-)

Ja nadal nie spioch ;-)
Wczoraj poszlam wczesniej bo M byl taki szczesliwy ze az mdlilo od tego i caly czas sie brzucha trzymal:-D wiec rozmawialismy w sypialni a potem :confused: w kazdym razie pozno poszlismy spac ;-)
Rano musialam pozalatwiac co nieco i juz chyba nei bede rano spala bo synek doszedl do wniosku ze jak ja jestem w domu to on nie musi chodzic do przedszkola i chyba bede musiala go odprowadzac co by sie wdrozyl po swietach od nowa :zawstydzona/y:

mammi wspolczuje problemow z pracownikami, najgorzej jak chcesz komus pomoc a wychodzdz na tym jak zablocki na mydle. A o monitoringu nie mysleliscie?

tiffi jeszcze raz powodzenia :tak: wszystko bedzie dobrze :tak::tak::tak:
perla gratuluje zaraz poczytam :-):-):-)

Ashika ale Ci fajnie z tym usg 4d :happy2::happy2:az bije od Ciebie ta radosc:tak:
Najwazniejsze ,ze dzidzia zdrowo rosnie :happy2:i co gin mowil ,ze raczej synek bedzie ??
No prawdopodobnie bedzie chlopak bo mu wyrostek plciowy sterczy a dziewczynkom bardziej lezy, ale M nie byl zbytnio przekonany bo jak ogladnal zdjecie to stwierdzil ze tak slabo mu sterczy ten wyrostek jak na prawdziwego chlopaka :szok::szok::szok::-D:-D:-D
siostra sie smieje ze bedzie metroseksualista bo wcinam slodkie jak na dziewczynke :happy2::happy2:
a mnie juz wszystko jedno byle zdrowe
kurcze nadal mnie trzyma lekko euforyczny stan:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry