Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
patipaula na zwolnieniu ani na macierzynskim chyba cie i tak nie moga zwolnic co???
oczekiwanie - nie moga juz mnie zwolnić bo mam umowę do dnia porodu. Kierownik powiedział ze na kasę mnie nie posadzi że oni odpowiedzialności nie będą brać na siebie a innego stanowiska dla mnie nie mają. Dodał jeszcze ze żadna ciężarna tu nie pracowała i nie będzie pracować i ze mam iść na zwolnienie. Po porodzię będę miała wypłacany macierzyński przez ZUS. Bałam się ze nie będę mieć umowy przedłuzonej bo pracowałam dobiero od 2 grudnia i miałam ja do 31 grudnia-ale przedłuzyli i to najwazniejsze. A w ZUS-ie się dowiedziałam najpierw zanim wziełam zwolnienie od 5 stycznia ze normalnie będę miała płacone chorobowe w wysykości 100% wynagrodzenia a potem będę mieć macierzyński.
Zapewne kazda tak ma wiec i Ty to masz 
jesli to oczywiscie na stowe chlop ;-)

Teraz nei wiem, ale zawsze mi zle pokazuje ten suwaczek;/ powinno bys 15tygodni rowne. Ale nie chce mi sie juz przestawiac i kombinowac, jak bede na USG 20 stycznia to wtedy ustawie.oczekiwanie a ty masz ustawiony suwaczek wedłóg om czy usg?

Teraz nei wiem, ale zawsze mi zle pokazuje ten suwaczek;/ powinno bys 15tygodni rowne. Ale nie chce mi sie juz przestawiac i kombinowac, jak bede na USG 20 stycznia to wtedy ustawie.